No i grawitację szlag trafił:twisted: Dobra robota(na razie, jesteś na celowniku). :twisted:
Wersja do druku
Kolejna fajna wrzuta, przyciaga wzrok :-)
Dobre!
Nie mogę się zdecydować ale stawiam na 18, 19 i 24. W tej kolejności, reszta tuż za podium :grin:
A ja trochę pomarudzę ;)
16. Ucięte dupki lwów trochę psują odbiór. Jakby taki pstryk na zasadzie "fajnie wyglądało, to cyknąłem".
17. Całkiem bym z tego kadru zrezygnował. Wzory na tych taflach, powodują że szczegółów jest zbyt dużo i trudno stwierdzić na czym się skupić.
18. Pyszne, ale ciachnąłbym jeszcze nieco z lewej i z góry, by skos szedł idealnie od lewego górnego, do prawego dolnego rogu :)
A kolejne to już miód dla oka :D
Z ostatniego wrzutu mniej do gustu przypadło mi pierwsze i ostatnie czyli 16 i 24.
17 - 23 super jak dla mnie, a wyróżniłbym 23 i 19.
ciekawy obiekt, ciekawie pokazany, ciekawe co będzie dalej? mam nadzieję, że jeszcze ciekawiej :)
Dopiero zacząłeś, a już tyle świetnych zdjęć. Bajecznie.
Super wrzutka :grin:
kapitalny wątek od 2 rozpoczynając po ostatnią wrzutę, która niemal w całości skradła me serducho..
uwielbiam wypunktowany detal architektoniczny, ostatni budynek bardzo ciekawy konstrukcyjnie
ale Tobie nie potrzeba skomplikowanych konstrukcji by pokazać coś w cudowny i smaczny sposób
świetny wątek - nic tylko się cieszyć że raczysz nas tak cudnymi kadrami :)
Świetne foto.
Gratulacje.
"Ostatnia" wrzutka - wyśmienita.
Z przednich 4; 6 i 12 mbsz - świetne.
Pozdrawiam.
No no...piękne kadry :-) Masz co fotografować, zazdraszczam ;-)
Witam, Fajnie się ogląda, czyste i proste formy. Z ostatniej 18 i 20 najbardziej mi leżą. Moja "architektura" jakoś nie wychodzi i ma walor jedynie sentymentalny. Czym robisz te fotki?
16- Ucięte dupki są z konieczności. Ludu pełno wszędzie. Ale masz rację trzeba by poszukać innej perspektywy. Chyba za bardzo skupiłem się na odbiciu w oknach
17-Mnie się ten kadr bardzo podoba. Dosłownie kontem oka zauważyłem te krzesła:-) Mz w całości nieźle się patrzy na kadr taki trochę nie oczywisty.
A tak poza tym bardzo dziękuję za uwagi. Zwykle tak jest, że własne błędy są pomijane.
Cóż po takim wpisie nie wiem co napisać. Oczywiście niezmiernie mi miło, że tak odbierasz moje fotki.
Tak czy inaczej bardzo dziękuję pozostałym za odwiedziny. Czuję, że trochę wysoko postawiłem sobie poprzeczkę w Waszych oczach. Nie wiem czy dalej sprostam.
25.
Motyw znany świetnie pokazany.
26 jak dla mnie rewelka jeszcze nigdy nie czułem się jak na roller coster patrząc na zdjęcie.
No ba, pajączek robi to zdjęcie.
może i Saboor ma rację - ale kadry znowu b.dobre
Kadry super, kontrastu ciut mi brak.
świetne zdjęcia
11 (krzesełka) do galerii
Pozdrawiam
27, 29 i te "mostowe" - świetne.
Pozdrawiam.
Ciekawe ujęcia.
Fajne to muzeum. I fajnie je ugryzłeś. Pokusiłabym się o jeszcze ciaśniejsze, bardziej abstrakcyjno-geometryczne kadry. Mała bryła, a ile możliwości...