Dziś tak trochę przerzucę się na latającą część mojego archiwum. W weekend będę miała czas na świeże polowanie więc tymczasem sójka jeszcze jesienna...
16
Załącznik 112470
Wersja do druku
Dziś tak trochę przerzucę się na latającą część mojego archiwum. W weekend będę miała czas na świeże polowanie więc tymczasem sójka jeszcze jesienna...
16
Załącznik 112470
latającego tematu ciąg dalszy acz kolwiek nieco mniejszych rozmiarów. Proszę o ocenę.
17
Załącznik 112644
18
Załącznik 112645
Moje dzisiejsze pstryki
19
Załącznik 113253
20.
Załącznik 113254
Taki dzisiejszy tulipanek
21
Załącznik 113790
Po pewnej przerwie dziś przyuważyłam mojego dyżurnego zajączka, przyszedł popaść się troszkę na świeżej trawce mojego podwórka. Zdjęcia robiłam przez szybę bo niestety nowy sprzęt troszkę jeszcze głośno chodzi......
Załącznik 115325
Załącznik 115326
z reguły starszy sprzęt chodzi głośniej (tyczy się wszystkiego - samochody, zoomy, maszyny przemysłowe, itd):mrgreen:
jeśli nowy chodzi głośno to co będzie gdy się zestarzeje? nie chciałbym żebyś zdjęcia musiała robić przez ścianę:mrgreen:
drugie zdjęcie lepiej pokazuje zajca
Czasem starszy chodzi głośniej bo głuchy ;-)
Jeszcze się nie przestawiłam mentalnie z bezgłośnego prawie staruszka kompakta na lustrzankę więc może dlatego uznaję że głośno chodzi. A zwierzyna czujna jest......
Dzisiaj troszkę fotek z zeszłego weekendu
24
Załącznik 115887
25
Załącznik 115888
26
Załącznik 115889
Na 19-stce fajne zestawienie kolorów, a 26 do obróbki marsz ;), ma fajny potencjał do wykorzystania.
gmeraj i wstaw swoją fotkę, z miłą chęcią zobacze co przy obróbce da się zrobić z moich fotek.
Dobra, to może takie coś:
Załącznik 115959Załącznik 115960
Dziś na początek niezły pasztet :grin:, uprzedzam że może być trochę żylasty:
27
Załącznik 116305
28 A jak coś zostanie to ta pani posprząta:
Załącznik 116306
29
Załącznik 116307
dobre dobre :) zwłaszcza mycha z 28
ciekawe i wesoło opisane:grin:
Sytuacja z 27 świetna, czegoś takiego jeszcze nie widziałem:)
Dziś bez większego ładu i związku odrobina matematyki czyli jak nad Pułtuskiem latają samoloty...(trochę mało wyraźnie)
30
Załącznik 116384
oraz co daje nocne koncerty i w wodzie się chowa?
31
Załącznik 116385
Przeglądając fotki znalazłam pamiątkę z rajdu leśników. Zdjęcie zrobione gdzieś w okolicach Wrocławia
Załącznik 116762
pstrąg bomba. gdyby była niższa perspektywa - rewelka
ice cat,
Widze, ze lubisz po krzakach lazic:)
Kadry fajne, zwierzyna dobrze wypatrzona, brakuje przewaznie smaczka w postaci GO.
Napsula bys powaznie krwi przyrodnikom swoimi fotami:)
pozdroofka
Janeczek - ice_cat ma niezłe oko co nawet po awatarze widać :)
Dziękuję Panowie za komentarze, jak się okazuje najlepsze fotki wychodzą mi przez przypadek, ale i tak będę się starać dalej choćbym po krzakach miała się szlajać.
No to może dziś trochę wcześniejsze od pstrąga pamiątkowe fotki zwierzaków- tym razem z Londynu
33
Załącznik 116877
34 Niestety ten okaz rogacza był poszkodowany i tylko od tej strony wyglądał normalnie
Załącznik 116878
a co mu było od drugiej?
Szkoda rogacza, będzie sie musial ustawiac tylko z jednej strony do focenia.
Fajne foty.
Nie wiem w jakich okolicznościach to się stało ale rogacz nie miał prawego oka. Była to dość świeża kontuzja więc podchodziłam go od lewej.
Takie coś mi dziś wyskoczyło z trawy
35
Załącznik 117014
36 i rechotało zdejmij mnie ze słupka - bo daleko do ziemi
Załącznik 117013
Ładna rzekotka. Dawno nie spotkałem takiego okazu.
Żabka jest bombowa:-)
Fajne stwory Ci z trawy wyskakują :grin:, mi niestety nie chcą (rzekotki jeszcze nie spotkałem):cry:
Widzę ze trafiła mi się gratka ale dopiero od was się tego dowiaduję bo na żabach to się nie znam.:)
Wesoły helikopter z dziś:
37
Załącznik 119160
Mocno się trzymamy czyli kolorowa kolejka
38
Załącznik 120192
tankowanie w locie :)
Dla odmiany trochę imprezowo się wstawię. W niedzielę byłam na imprezie charytatywnej w naszym Domu Polonii. Na początek trzy zdjęcia:
39 Ćwiczenia chłopców parkurowców:
Załącznik 121024
40 Piękna kobieta z zespołu ludowego z Serocka:
Załącznik 121025
41. Panowie wyczyniający cuda wianki z piłkami:
Załącznik 121026
Dużo więcej moich zdjęć z tej imprezy na portalu www.pultusk24.pl lub pod linkiem:
http://pultusk24.home.pl/Fotogaleria...014/index.html
takie szoty zwyczajne
---------- Post dodany o 11:47 ---------- Poprzedni post był o 11:44 ----------
takie szoty zwyczajne
39 , myślałem pierw że chodzi o scenę, dopiero później zauważyłem tą skaczącą panią, może niżej i na tle nieba by było lepiej
40 , z zaskoczenia , może gdyby ta ładna dziewczyna uśmiechała się w Twoją stronę by było ciekawsze i naturalniejsze .
41, rozpraszają ludzie z tyłu, może gdyby bardziej rozmyć tło