Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez saboor jak na titanicu tam też orkiestra grała i co? Tak nie narzekaj w galerii fajne foty....
Cytat: Zamieszczone przez wuzet jestem i ja ;-) Cytat: Zamieszczone przez epicure Obecny! :) Fajnie Panowie! Do Tych co nie wrzucili: Do roboty! Co to moja galeria?? :mrgreen:
poszło...
Cytat: Zamieszczone przez Jan_S poszło... Fajno!
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Orf dla Adama :) - adambiega. Za jednym zamachem można załatwić i ditla i test hehe :mrgreen: Bardzo dziękuję, już wciągnąłem:grin: Od razu mi się wszystko rozjaśniło co i jak:wink:
Dodane! Wracam do żywych...
W końcu też dodałem....
Cytat: Zamieszczone przez apz W końcu też dodałem.... Nieźle :) W sumie to nie pamiętam kiedy ostatnio brałeś udział w popRAWce :D
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Nieźle :) W sumie to nie pamiętam kiedy ostatnio brałeś udział w popRAWce :D Odpowiedź brzmi ,że nie pamiętam, chociaż często na czymś tam ćwiczę...
Cytat: Zamieszczone przez apz Odpowiedź brzmi ,że nie pamiętam, chociaż często na czymś tam ćwiczę... A nie Miał byś ochoty pomerdać ptaszka nynego? :oops: 16.01.2014 o 21:00 zamykam DITL
Jutro zamknę, idę spać. ---------- Post dodany o 21:46 ---------- Poprzedni post był o 20:01 ---------- Cytat: Zamieszczone przez Saboor Jutro zamknę, idę spać. Zamkniony.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Zamkniony. No to byłem tylko o jedno miejsce gorszy od Stocha dzisiaj ;) :D
Cytat: Zamieszczone przez ahutta No to byłem tylko o jedno miejsce gorszy od Stocha dzisiaj ;) :D Na następnym Będziesz: "Czcigodnym ze Szczytu"?