Dzięki bardzo!
Wersja do druku
I obraz w nim jest duży, większy niż w FF: ;)
Miałem VF-4 do XZ-2 i sprzedałem. Taki zestaw robi się pokraczny. Wracając do tematu. Też mam problem jaki futerał do Stylusa.
Może ktoś polecić jakiś twardy pokrowiec do XZ-2 chociaż podobny do tego co polazałem na poprzedniej stronie? Aktualnie przechowuję go w pokrowcu od obiektywu Camrock L220 jeśli gdzieś wychodzę i wrzucam do plecaka. Jest w nim dość luźny ale lepsze to niż nic :-) Od biedy można też przypiąć go do paska ale to nie o to chodzi w moim pytaniu ;-)
Twardy ponieważ chciałbym do niego później dorobić sobie jakiś uchwyt do spodni jak kiedyś w walkmanach były bo paska raczej nie noszę :-) ktoś kiedyś wspominał o Lowepro Santiago chyba rozmiar 20. Może osoba która posiada etiu z tej serii podlinkuje tutaj zdjęcie jak to wygląda? ;-)
Dziś po dobrych parunastu minutach wybierania w Saturnie, kupiłem co takiego: Lowepro Ridge 35
Szukałem czegoś na szybko, w miarę niedrogiego. Aparat w futerale siedzi ciasno. Jest miejsce na zapasowy akumulator, kartę. Można go przypiąć do paska.
Pozwolę sobie zacytować sama siebie.
Dziś chciałam sobie zamówić ten futeralik bo nie doczekałam się dostawy innego no i sprawa wygląda dosyć podejrzanie. Niby ta licytacja wygląda wporzo - tylko jak się kliknie na sprzedawcę to pojawia się że nic nie sprzedaje. A przy próbie rejestracji bezpośrednio z tego linka wysyłało mi maila którzy mnie przekierowuje na stronę, która jest blokowana ze względów bezpieczeństwa... Do tej pory miałam konto tylko na brytyjskim ebayu i tam mail rejestracyjny wyglądał zupełnie inaczej. Dlatego coś mi tu dziwnie wygląda...
Tak więc... jak ktoś się zna na takich sprawach może sprawdzić o co cho, a jak nie to może lepiej nie korzystać z tego linka...
Chyba ta aukcja wygasła, tylko coś się popsuło na ebay i nie wyświetla tej informacji.
Po wczorajszej wizycie w Saturnie zdecydowałem się na Lowepro Dashpoint 20. Nie jest to "sztywniak" którego bardzo chciałem ale bardzo solidnie zrobiony futerał. Leży w nim idealnie. Ponieważ mieli tylko pomarańczowe kolory i cenę dość wysoką (89zł)trzeba będzie kupić go przez inny sklep internetowy ;-)