-
Odp: Opowieści dziwnej treści :)
Dziwnej tresci? nie wiem czy sie kwalifikuje...
pozdrowionka
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Sorkencja kierowniku, choc tak na prawde, to tam golizny nie bylo:)
Wyobraźnia przewodnikiem ;).
---------- Post dodany o 09:01 ---------- Poprzedni post był o 08:58 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Mógłbym do tego zdjęcia opowiedzieć Wam pewną historię o trochę dziwnej treści lecz niestety nie jestem uprawniony do tego aby publicznie opisywać czyjeś życie. W każdym bądź razie tytuł brzmi "Stracił głowę.......". Miejsce kropek jest dosyć ciekawe ale nie do opowiedzenia :)
Świetna zajawka. Uzyskaj licencje na opowiadanie i dawaj te historię.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Świetna zajawka. Uzyskaj licencje na opowiadanie i dawaj te historię.
Niemożliwe. Nie ma już kontaktu z tym kolegą. W każdym bądź razie historia dotyczy utraty głowy (dla kogoś), co swego czasu było dosyć popularnym tematem z czymś związanym :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Niemożliwe. Nie ma już kontaktu z tym kolegą. W każdym bądź razie historia dotyczy utraty głowy (dla kogoś), co swego czasu było dosyć popularnym tematem z czymś związanym :)
No już bardziej enigmatycznie nie dało się tego napisać :lol:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
No już bardziej enigmatycznie nie dało się tego napisać :lol:
Dało radę ale Enigmę mi zakorbili i nie miałem czym zaszyfrować ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Dziwnej tresci? nie wiem czy sie kwalifikuje...
pozdrowionka
Czy to jest Stig z " Top Gear "?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
A może wykorzystaj tą historie jako literacką inspiracje? ;)
-
1 załącznik(ów)
Moja inspiracja jest taka. Lego Lidzia jako porządna oraz szanująca się czasami aktorka i modelka postanowiła w końcu i nareszcie mieć zdjęcie na torach kolejowych bo przecież nie może tak być aby takiej foty nie miała. Wszyscy mają to musi mieć i ona. I nawet nie wiecie jaki jestem dumny bo to moje pierwsze foto modelki na torach HAHAHA :D. Swoją drogą dobrze, że tam pociągi jeżdżą 3 razy na dzień bo chciałem Wam pokazać krwawe foto. Ale też miałem stracha co powie na to moja córka kiedy przyniósłbym jej resztki Lego Lidzi :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...6&d=1381453868
-
To początek czy koniec opowieści bo wygląda jak by ją ktoś gonił albo do kogoś biegła :grin: ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
To początek czy koniec opowieści bo wygląda jak by ją ktoś gonił albo do kogoś biegła :grin: ?
To środek bez początku i bez końca hehe ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Czy to jest Stig z " Top Gear "?
Nie zdarzylem z nim pogadac, bo siedzial w jakims "Diablo":)
pozdrowionka
-
1 załącznik(ów)
Ostatnio znowu coś czytałem o naszej oświacie i naszych placówkach oświatowych. Ja nie wiem......., wszystko schodzi na psy. Kiedyś dostało się w linijką w łapę, stało się w koncie, za ucho było się nie raz wyciągniętym i nikt nie płakał i nikt się nie skarżył i każdy znał podział ról i swoją rolę w szeregu. Ze wszystkiego można było być zwolnionym ale mieć zwolnienie z WF'u to chyba była największa potwarz i powód do wyśmiewania się z takiego delikwenta. Ale zapomniałem, teraz obowiązują nowoczesne/nowomodne/cool wypaśne metody wychowania metroseksualnych idiotów jeszcze lepiej sterowalnych niż czarna masa w średniowieczu :) :)
Ale w związku z tym mała fota szkolnej bójki z udziałem ludzików. Pierwszy plan nawiązuje do tego co jest a ostatni to tego co być powinno :). Jedna fota bez żadnych wklejanek :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...9&d=1381793998
-
Czarmax, zastanawiam się co powiedziałby Freud widząc, że tworzysz obrazy chłopców trzymających się zapałki.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Wieprz
Czarmax, zastanawiam się co powiedziałby Freud widząc, że tworzysz obrazy chłopców trzymających się zapałki.
Nie wiem? Może kazałby wstawić "Dziewczynkę z zapałkami" aby uzupełnić obraz dwóch trzymających się za "zapałki" ;) :) I to jest bardzo dobra myśl, mówiąca prawdę naszych czasów o niczym nie skrępowanych trójkątach w różnych konfiguracjach i o dzikim równouprawnieniu :). Muszę tam gdzieś dorobić to "Dziewczę z zapałką". Ale rodzi się kolejny trudny problem jak ją dorobić z tą zapałką abym czasami nie był posądzony o seksizm i poniżanie na tle płci :D No i koniecznie muszę dobrać "dziewczę ludzika" o białej karnacji bo jak dobiorę z ciemną to mnie jeszcze o rasizm posądzą. O kurka wodna może być kolejny problem i muszę sprawdzić czy chłopcy z zapałkami czasami nie są obrzezani bo posądzą mnie o antysemityzm :D. Ale w razie czego jak będą obydwoje obrzezani to jednego wsadzę w sutannę i będzie super cool bo to to teraz w modzie pisać o księżach pedofilach :) :D
-
Co oni tak do tej budy po nocach chodza?:)
pozdrowionka
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
pozdrowionka
Chłopcy z zapałkami idą pewnie "budę" podpalić :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Chłopcy z zapałkami idą pewnie "budę" podpalić :)
Nie, nie. Walczą o to kto zagra w słoneczko haha :D
---------- Post dodany o 11:33 ---------- Poprzedni post był o 11:32 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
pozdrowionka
Bo to wieczorówka :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Nie, nie. Walczą o to kto zagra w słoneczko haha :D
Taa... a potem pełnia... nie księżyca:grin: .
-
1 załącznik(ów)
To w końcu co robimy kolego? Dzwonimy czy się przeglądamy? :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...9&d=1381954671
-
Znakomite :mrgreen:
A zadzwonili w końcu czy nie ?
-
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Znakomite :mrgreen:
A zadzwonili w końcu czy nie ?
Koronax no i zmusiłeś mnie do dwóch kolejnych fot.
Pobli się o to czy mają dzwonić czy może jednak się przeglądać. Było tak ostro, że musiała przyjechać interweniować Policja :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...0&d=1381956507
Zapuszkowali ich i wsadzili na "dołek" na 48h :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1381956508
-
Dałbym ci plusa za tę opowieść, ale system uniemożliwia. :-P
A tak swoją drogą widzę że policjant jest zza naszej zachodniej granicy. :grin:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Dałbym ci plusa za tę opowieść, ale system uniemożliwia. :-P
A tak swoją drogą widzę że policjant jest zza naszej zachodniej granicy. :grin:
Bo to historia zza naszej zachodniej granicy. Nie widzisz, że mają czysto aryjskie rysy? hehe ;)
-
No tak, Faktycznie, teraz się dokładniej przyjrzałem :wink:
-
1 załącznik(ów)
Koronax a wiesz o co się pobili? Masz powód poniżej ;)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1381961337
-
Ta wersja wydaje mi się znacznie lepsza od pierwszej :) , niesie przesłanie: "nie wierz chamie w to co widzisz na ekranie" :wink::grin:
-
Ministerstwo Dziwnych Treści i Opowieści wciela w życie nowy program zagrzybiania lasów - "Każda rodzina na swojej kłodzie"
-
Ja to dla kolegi CzaRmaX-a mam podpowiedź jak wykorzystać swoje zabawki. Czekam niecierpliwie :lol:
http://www.etoday.ru/2012/08/landsha...llan-teger.php
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
pomysł fajny - pobudza wyobraźnię.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
No myślę że to by było w wykonaniu CzaRmaX'a interesujące. :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
No myślę że to by było w wykonaniu CzaRmaX'a interesujące. :mrgreen:
Musiałbym się chyba najpierw rozwieść :)
Cytat:
Zamieszczone przez
apaziews
pomysł fajny - pobudza wyobraźnię.
Teraz przyszło mi na myśl, że o wiele fajniej by to wyglądało gdyby osobą schylającą się była kobieta i trzymała głowę faceta. Ta fota to i tak był taki sponton :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Musiałbym się chyba najpierw rozwieść :)
Czemu?
-
CzaRny Twoja wyobraźnie jest niewyczerpana:grin:. Świetne fotoopowieści.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Czemu?
Aby wyłapać "towar" na portalach randkowych bo modelek to ja żadnych nie znam a żona by się nie zgodziła na takie zdjęcia a tym bardziej jakbym miał je gdzieś wklejać hihi :). Druga sprawa to takie mini modele do fot to nie takie hop siup. Albo samemu się robi a ja takich zdolności nie mam, bądź robi na zamówienie a to pewnie kosztuje. Można dobrać coś z seryjnych zabawek ale do przemyślanego kadru to ciężko coś wyłapać w realnych kształtach :). Przejrzałem sobie wczoraj linka, którego zapodał Hades i szczerze to taki jeden kadr jak robi ten gościu to sporo kasy. Metalowe dokładnie odwzorowane modele samochodów to już spory koszt. Z tego co widziałem to sam robił makiety a do tego trzeba mieć zdolność i poświęcić sporo czasu - jakby nie patrzeć materiały, robocizna to następny koszt i to nie mały. I oczywiście dużo doświadczenia. Zapewne sporo swoich fot sprzedaje bądź robi na zamówienie ale od czegoś musiał zaczynać :)
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
CzaRny Twoja wyobraźnie jest niewyczerpana:grin:. Świetne fotoopowieści.
Kupiłem dzisiaj model Mercedesa z 55 roku. Nawet Pani zapodała mi katalog firmy z innymi modelami. Musze w nim poszperać i cos dobrać do fotek zabawek :D
---------- Post dodany o 23:20 ---------- Poprzedni post był o 23:16 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
Ministerstwo Dziwnych Treści i Opowieści wciela w życie nowy program zagrzybiania lasów - "Każda rodzina na swojej kłodzie"
Byle kłoda nie spróchniała i nie zostali z niczym jak to bywa w Polandi ;).Fajnie wyłapałeś te grzybki :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Aby wyłapać "towar" na portalach randkowych bo modelek to ja żadnych nie znam a żona by się nie zgodziła na takie zdjęcia a tym bardziej jakbym miał je gdzieś wklejać hihi :).
Nikomu byś nie powiedział, że to żona i luz, a ile uciechy przy tym by było :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Nikomu byś nie powiedział, że to żona i luz, a ile uciechy przy tym by było :mrgreen:
No wiesz wcale by się nie zorientowała po co robię takie foty. Bym tak z zaskoczenia nalał wody w pępuszek, ustawił ludziki i powiedział, że to gra wstępna a zdjęcia na pamiątkę haha :D . A na forum zaraz byłyby by pytania wstępne o podkład i Ty byś w tym brylował hihi ;) :-P :D
-
Mła? No co Ty :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A skoro już wspomniałeś, to widzę, że już było "na pamiątkę" ;) :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Mła? No co Ty :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A skoro już wspomniałeś, to widzę, że już było "na pamiątkę" ;) :mrgreen:
No oczywiście, że nie Ty tylko święty turecki hihi :)
Co było "na pamiątkę" bo nie zakumałem ale to tylko przez to, że nie foce kumających żab :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Aby wyłapać "towar" na portalach randkowych bo modelek to ja żadnych nie znam a żona by się nie zgodziła na takie zdjęcia ....
Bzdury, rozbieraj zone i rob foty, twarzy tam nie widac po kiego Ci jakis lachon skoro masz pienknom zonke pod reka:)
pozdrowionka
-
A zaczynalo sie tak fajnie
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Zapraszam wszystkich do nowego tematu gdzie każdy będzie mógł pofantazjować i nie wyśmieją go za kroczenie nie tą ścieżką co trzeba :)
Zasady:
1. Tworzymy opowieści przy pomocy rożnych rzeczy, które nas otaczają typu klocki, zapałki, zabawki, kasztany, śrubki, gwoździe itp., co tylko przyjdzie Wam na myśl.
Zabrania się!!!
1. Wykorzystywania ludzi, budynków, widoków i innych czystych fot jako motywów przewodnich. Mogą być ale jako uzupełnienie do historii jakie stworzymy z wykorzystaniem rzeczy nas otaczających :)
A final jak to final,grund,ze moze cyc sie znajdzie.Ja tam nic nie mowie.Cyc wazna zecz do koncepcji.
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Bzdury, rozbieraj zone i rob foty, twarzy tam nie widac po kiego Ci jakis lachon skoro masz pienknom zonke pod reka:)
pozdrowionka
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen: