zdjęcia:
52,
53,
54.
Wersja do druku
zdjęcia:
52,
53,
54.
Wiesz, muszę Cię przeprosić za to że nie odkryłem jeszcze Twojego wątku. Ale to się da naprawić.
Ładne zdjęcia pokazujesz, a i miejsca z dużym potencjałem.
Pozdrawiam :)
Bodzip nie masz za co przepraszać. Dzięki, że odwiedziłeś wątek.
Miejsca faktycznie mają duży potencjał. Staram się wykorzystać ten potencjał lecz nie zawsze to w pełni wychodzi. Pozdrawiam.
46, 47 i 50 najbardziej przypadły mi do gustu z ostatnio wrzuconych. Zdradź jeszcze gdzie to robiłeś, bo nie kojarzę w okolicy takiego niebieskiego mostku. A może po prostu go przeoczyłem :roll:
Ahutta zrobiłem je w swojej rodzimej miejscowości - Tarnowskie Góry, Pniowiec.
czesc,
Fajne te widoczki, takie 'nie na siłę' a przyjemne.
pozdrawiam,
Ładne widoczki, a nie myślałeś nad zmiana tytułu wątka. Wypocinami bym tych zdjęć nie określił:)
miejsca bardzo przyjemne - fotki też
Foty z Pniowca miodzio.
U mnie tez jest Pniowiec :-)
Dzięki wszystkim za pozytywne słowa. Andtor2 dzięki za pomysł ze zmianą tytułu. Wątek nazwałem wypocinami gdyż po powrocie z pleneru i obejrzeniu zdjęć zawsze mam uwagi, że coś mogłem zrobić lepiej, inaczej. No, ale Polak mądry po szkodzie. Tydzień wcześniej byłem już na Pniowcu lecz wieczorem. Nie pasowało mi wówczas światło i ludzie wchodzący w kadr więc udałem się jeszcze raz tym razem o świcie. Nie wykluczam, że jeszcze udam się w te same miejsca w których już byłem, gdyż wiele jest do poprawy. Jeszcze raz dzięki wszystkim za uwagi. Pozdrawiam.
Wrzucę parę zdjęć o klimacie jesiennym.
zdjęcia :
55,
56,
57.
Trochę dorzucę grzybków.
zdjęcia:
58,
59,
60.
Kolba, jesienne i grzybki też fajne masz. :-) Pozdrawiam
Grzybki podobają się :grin:
Krajobrazowe normalnie dobre. Jak ktoś napisał takie "nie na siłę".
Przyjemnie tu.
Dzięki wszystkim za odwiedziny.
Zdjęcie 61 "jasność widzę".
Podzielę się zdjęciami z ostatniego spaceru nad wodą - Kozłowa Góra (nazywany również Świerklaniec, Jezioro Świerklanieckie, Dioblina lub Diablina) - zbiornik wodny położony na terytorium Piekar Śląskich oraz gminy Świerklaniec.
zdjęcia:
62,
63,
64,
65.
Podtrzymuje, świetne
Dzięki za odwiedziny. Dodam teraz trochę łódek czarno-białych.
zdjęcia:
66,
67,
68,
69.
W moim odczuciu czarno białe ciekawsze
Powiem tak, dla mnie krajobraz to kolor. Zabranie koloru to jak zabranie duszy.
Tym razem, muszę uczciwie przyznać, że w pierwszej serii z łódeczkami mimo niebieskiego nieba to światła jakoś zabrakło i takie bezpłciowe było. Dlatego seria cz.b wyszła świetnie.
Bodzip dzięki za uwagi. Mnie osobiście też cz.b lepiej się podobają. Pozdrawiam.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Pokombinuj tak z tymi cz-b jak bys mial zakrecony czerwony filtr.Bedzie lepiej.Tak mysle.
Witajcie, w zeszły weekend wybrałem się na mały plenerek nieopodal mojego domu. Było mglisto, dżdżysto a to efekty:
zdjęcia
70,
71,
72,
73.
Jeszcze dwa zdjęcia:
74,
75.
Kurcze - atmosfera jak u Hitchcock'a :)
Pozdr
Dzięki za odwiedziny. Dziennie przejeżdżając koło nich takie miałem wyobrażenie zdjęcia. Marzy mi się jeszcze zrobieni zdjęć tych brzózek w tracie burzy z granatowym niebem i błyskami. Kiedyś może trafię na taką pogodę. Pozdrawiam.
ostatnie takie zimne, ale fajne:)
Witajcie.
Nowy rok postanowiłem uczcić paroma fotkami sowy uszatej. Zdjęcia wykonane w Piekarach Śl na osiedlu gdzie 4 sowy od tygodnia przesiadują na osiedlowych drzewach.
Zdjęcia zrobiłem E30 wraz z starym tairem 300mm.
zdjęcia
76,
77.
Cztery sztuki. Już w tamtym roku przesiadywały pomiędzy blokami. Trochę światło mi nie dopisało wczoraj. Powtórzę sesję przy lepszym świetle, oczywiście jak jeszcze będą w okolicy.
Pozdrawiam i dziękuje za odwiedziny.
No to masz fajny temat na focenie póki są. Czekamy na foty.
Sówki fajne. Jak ja bym chciał tak na żywo.
Przejrzałem wątek - dobre zdjęcia. Dawaj więcej :)
Witajcie, niedawno wybrałem się z rodzinka na spacer do urokliwego miejsca - Żabie Doły (zespół przyrodniczo-krajobrazowy pomiędzy Bytomiem, Chorzowem a Piekarami Ślaskimi.
Zachęcam do wizyt w tym miejscu. W poniższy linkach znajdziecie więcej informacji.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3...e_Do%C5%82y%22
http://www.gornyslask.net.pl/bytom_zabie_doly.htm
Ostatnimi czasy trafia mi się pochmurna pogoda, a oto efekty:
78,
79,
80,