przyszedł ten heretyk :|
Wersja do druku
przyszedł ten heretyk :|
ble??? to do mnie? paralotnie sa juz be?
bleee ;p co Ty tu pokazujesz. Coś czuje ze te sample to naciągane nie moge zrozumiec bo mi sie czcinka nie ładuje ale chyba wszedzie o jedno "0" za dużo na końcuCytat:
Zamieszczone przez cra3y
Pewnie tam była jakas literka tylko mi sie zle interpretuje w przegladarce.
moja wina, ze wszyscy ida do przodu a olek pokazuje wydmuszki?
jak bedzie cos z E3 do znalezienia w necie to pokaze, puki co najnowsza zabawka nikotyniarzy.
PS: fotomic, naprawde odstaw tic-taki
dobra dobra, robisz to specjalnieCytat:
Zamieszczone przez cra3y
kupilem dzisiaj sobie takie pomaranczowe :D
EDIT:
a olek ma super ISO, wiem bo...................
Dla mnie ISO8000 do zaakceptowania. Jak popatrzę na ISO1600 z E-1 to i wyższe mogę zaakceptować :roll: Nie ma co... świat już nie jest taki sam :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez cra3y
i jeszcze komentarz, jaki byl pod tymi samplami - ktos z chin przetlumaczyl go na angielski
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=24635506Kod:At last, editor says this group of pictures should be trustful. Unfortunately poster didn't provide ISO 25600 samples. But from ISO 3200-12800 samples we can tell strong performace of D3 noise control. At ISO 12800 sample, although picture has obvious noise, but overall quality is still very good. It is NR off and by pre-production anyway.
i porownanie go z 1Dmk3
po lewej Nikon D3, po prawej Canon 1D Mk3
ej, chlopaki,
to watek o nikotynie a nie naparzaniu sie na hassele vs komorki, czyli jak zrobic zdjecie bez sprzetu i odwrotnie.
zalozcie sobie cos na hydepark, a tu poprosze newsy i sample z nikotyniarzy.
PS: jak ktos wypatrzy cos ciekawego z nowego panasa, to poprosze o zalozenie odpowiedniego watku
kolejne sampelki z ISO6400
http://ishootshows.com/2007/09/03/ni...-6400-samples/
Crop
Oryginał tutaj
Crop
Oryginał tutaj
Crop
Oryginał tutaj
i cos moze z ISO 200
normalnie szum jak z olympusowskiej małpki, nie powala.
pomijajac tic-taki fotomika, zobaczcie sobie na czerwony Peugeot Partner/Citroen Berlingo (whatever podobne do tego) - cos jeszcze nie tak z odtwarzaniem kolorow we wlasciwym miejscu. dodatkowo naroza pozostawiaja wiele do zyczenia.
niezłe niezłe, jutro zrobie podobne olympusowską małpką, zapewne wymiecie :DCytat:
Zamieszczone przez cra3y
fotobasia znów wróciła z super cenami olka, nie to co drogi nikon :D
jezus, ale żeś se miejsce wybrał na takiego niusa :|Cytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
P.S. widziałem rano :D
Rzeczywiscie na tym czerwony Peugeotcie kolory sie rozjachaly, a narozniki sa ciemne. Hm, moze jednak nie jest tak dobrze? ;) Pewnie poprawia to ktoryms firmware'em.
nie tak ciemne co rozmazane :D i to raczej nie wina firmware :PCytat:
Zamieszczone przez suchar
Popatrz na LD na ostatnim zdjeciu. Ciemny naroznik i jakis sajgon barwny. Winieta moze byc jak najbardziej od obiektywu, ale taki zjazd z kolorami?... W kazdym razie jakis hardcore :DCytat:
Zamieszczone przez fotomic
a mnie się przypomina jak ktoś pisał że najkon od czasu do czasu daje kosmiczną zieloną skórę w kościele... potem widziałem przykłady ze ślubu kumpla. zielone twarze rodem z D200 - samo życie.
Ale zauważyliście znaki po prawej (na budynku, na dole)? Wyglądają o wiele gorzej od samochodu. :shock: I krzaki w prawym dolnym rogu tez gubią nałożenie koloru, czy jak to tam fachowo nazwiecie.
chyba coś zrąbali z softem, chyba trzeba poczekać na jakieś bardziej wiarygodne sample.
Zdjęcie bardzo skompresowane trochę ponad 2mb i nieostre bo na f2,8 robione :?
pzdr
drukarzowi się pasery rozjechały, bo klina nie zabił, to i obraz jest jaki jest.
;) robiles w raw czy jotpegi? byly wlaczone noise, obydwa? w czym potem obrabiasz? Pytam z ciekawosci ..Cytat:
Zamieszczone przez lessie
To nie drukarnia. Nikon ma specjalną funkcję do robienia zdjęć trójwymiarowych typu angalify. do poczytania/obejrzenia: http://www.anaglif.canonia.pl - 3D pełną gębą (tylko w pudełku z nikonem brak niedrogich okularów do oglądania zdjęć...)Cytat:
Zamieszczone przez KaarooL
Cytat:
Zamieszczone przez blady
To są błędy w Matrixie :D