Ano, natury nie Oszukasz - Burzaczu!:evil:
Wersja do druku
Ale sie chyba wkurzyles.Kurde,gdybym wiedzial,to bym emote wstawil.
Teraz mnie jeszcz za ten las zjedzie i bede mogl umierac spokojnie.
A za las to on potrafi dokopac,nawet lezacemu.
A teraz emoty,coby krew sie nie polala:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen ::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrg reen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Gdybym się wkurzył, to ze złości nic nie mógł bym napisać. A patrz jak "fajnie" napisałem
Ze mnie niezwykle spokojny człowiek.
Eee tam dupaJaś - i tak mi się Heniowe najbardziej podoba. No może jeszcze UFO Krzysiowe
Nooo! Masz szczęście!
Teraz zobaczyłem, że ja też śmietniki wydupiłem :grin: teraz zobaczyłem... Po pijaku robiłem czy co....
---------- Post dodany o 20:57 ---------- Poprzedni post był o 20:56 ----------
Serniki i tak Cię nie ominą.... :grin:
---------- Post dodany o 20:58 ---------- Poprzedni post był o 20:57 ----------
O odbiciu w wodzie też myślałem ale już to robiliśmy z Heniem i odpuściłem, wszedłem w zarąbiste barwy
Zwłaszcza , że działki nad wodą.... rekreacja, łydki, wędkarstwo...:grin:
Dorzuciłem cosik, skoro nie można doklejać ufoludków (choć jeden w kamizelce chyba się tam wałęsa).
Głosujemy
Zagłosowałem na zwycięzcę. :-D
Ile mam czasu?
Były dwie minuty, ale czas już minął. :-D
Napisałem, że mam dwa zdjęcia do wyboru ale w głosowaniu! :D
Helmuth, demokratycznie i ze znawstwem głosuj na ... wiadomo........ lepszego....:mrgreen: Co Ci dusza podpowiada...
No wiesz!
Tak sobie kombinuję, czy przypadkiem nie mam czegoś do załatwienia w Krakowie? :roll:
masz!!!! na pewno masz! całe 76m2 dla naszej dyspozycji .. dwa balkony jakbyśmy mieli odmienne zdania :grin: za oknem las i przy zakopiance...
Helmuth! napij się! Helmuth .... znaczy się głosuj:roll:
---------- Post dodany o 00:08 ---------- Poprzedni post był o 00:02 ----------
Dla wyjaśnienia:
Sala kinowa, ciemno idzie ciekawy film.
Facet wyciąga flachę, łyknął... rozgląda się , trąca z lewej: Ej! napij się. Odzywka: daj spokój oglądam film.
Trąca z prawej: Ej pijesz? Napij się! (wszystko oczywiście głośnym szeptem) odzywka : Spadaj i uspokój się.
Pijący rozgląda się po sali , patrzy w dół i szepcze głośno: Ej! Łysy! Te! napij się!!!
A cała sala chórem : "Łysy, napij się!!!!
Głosuj 3XTAK
Oczywiście na lepszego :roll:
Jak patrzę na tę małupe, to pić mi się tak chce.........:shock: A ja w pracy:???: