Dzięki, że chce się Wam zaglądać :) Zapraszam.
Równina Hortona 2000 z kawałkiem n.p.m. Dziewięciokilometrowy spacerek dla zdrowia i oczu - uczta, zobaczcie.
Wersja do druku
Dzięki, że chce się Wam zaglądać :) Zapraszam.
Równina Hortona 2000 z kawałkiem n.p.m. Dziewięciokilometrowy spacerek dla zdrowia i oczu - uczta, zobaczcie.
Wiesz co ? - zabić to mało, że tak późno wątek autorski założyłeś.
Piękne zdjęcia.
Ze wstydem przyznaję, że ja też późno :oops:
No i masz - tyleś się napracował a taka stanie i język Ci pokaże. Wymagająca jakaś"modelka" :)
Fajnefoto i fajna relacja.
Gratulacje i pozdrowienia.
Zazdroszczę ci tych Lankijskich i Hinduskich zaślubin.
Baaaaardzo na tak
Słoniki i małpki, też można od czasu do czasu pooglądać :grin:
[QUOTE=Bodzip;920265]Piękne kły na tym ostatnim :)
To są te makaki co ludziom czasami kuku robią ?[/QUOTE
Makaki, a te srebrzyste z czarną mordką hulmany.
Bardzo ciekawe zdjęcia, niektóre nawet zaskakujące jak ten z pisuarem :-).
Myślę, że te wcześniejsze zdjęcia, niektóre ze ślubu i z ulicy dużo by zyskały gdybyś przykucnął z aparatem.
Poza tym mam wrażenie, że duża część zdjęć jest przeostrzona.
Co nie zmienia oczywiście faktu, że bardzo mi się tu podoba.
Pozdrawiam
Świetny ten portrecik (7).
Pozdrawiam.
Serdeczne dzięki za wizyty.
Tłusty Czwartek, nie wiem czemu zainspirował mnie do pokazania Wam
lankijskiego mrożącego krew w żyłach :wink: przedstawienia - połykania ognia z... wyzionięciem ducha :grin:
Fajny watek i swietne foty.
Fajnie tu. zadomowię się trochę.
Zaczęłam po porządku, od ślubniaków i... na ślubniakach skończyłam, bo tak ciekawią egzotyką i pawimi barwami, że na pierwszy raz dość ;) Ładnie u Ciebie i przygodą pachnie.
Słyszałem, że te małpy to złodzieje ogromne
Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk
ten pomarańczowy posąg z małpą fajnie wyszedł
Ciekawy wątek, interesujące zdjęcia. C.d.n? ;-)
Jestem, jestem, bez Was już żyć nie mogę - kolejny nałóg :)
Dondra najdalej wysunięty na południe port Sri Lanki, miejsce wypadów na delfiny i wieloryby.
Chyba nigdy nie spełnie tego marzenia, mieć własne zdjęcie wieloryba, jego charakterystycznego ogona wystającego z wody (i to z małą rybką przyczepioną do skóry). Delfin i wielkiryb - świetne.
Choć na jednym zdjęciu (4) widać że słońce też potrafiło zawieźć w tamtym rejonie.
Wieloryba.... chyba za dużo powiedziane - jego ogonek. Dodam jeszcze, że na ostatnim zdjęciu, najzwyczajniej w świecie zrobił piękną kupę - widać że lubi kryla:grin:
Za to kwiatki , jest ich mnóstwo.
"Wierybole" fajne :D To ostatnie czerwonawe to ja myślałem że krew jakaś, a tu popatrz - takie prozaiczne "coś" :mrgreen:
Kwiatki miodzio - takie nie "nasze" :)
Lisiajamka nam tu egzotykę przybliża. Płetwa wieloryba super - uchwycił świetnie jak woda z niej spływa. A kwiatki ..cóż - zawsze wspaniałe! Pozdrawiam
Mirek54 od razu czarne deski by dookoła kwiatka ustawił i oświetlenie:mrgreen:
Kwiatek ten chciałbym szczególnie wyróżnić - plumeria - flower temple. Już blisko 1500 lat temu nałożnice króla Kassapy nęciły kwiatkami swymi... i plumeri, widać to na przepięknych freskach w Sigiriji.
Nałożnice Kassapy wciąż kuszą - Sigirija - magiczne miejsce.
Świetne !!!
"Rybki", kwiatki (szczególnie ta - prawie salamandra) no i dziewczyny "jak malowane".
Świetne foto i narracja.
Pozdrawiam.
Kwiatków mnóstwa c.d. Kwiatki dzielimy na: nawodne, naziemne i nadrzewne :grin:
Oto nawodne.
Kwiatki ... podziwiamy je , zachwycamy się ich zapachem, są w zasięgu wzroku, na wyciągnięcie ręki.
Są takie, które przyjemność obcowania, jak mogą utrudniają :) Kwitnie toto na wysokim drzewie - bladym świtem, kwiat przy każdym podmuchu porannej bryzy Oceanu Indyjskiego opada :cry: Pachną niesamowicie.
Pomęczę jeszcze kwiatkami... o ile Ktoś będzie chciał zajrzeć :grin:
Ładne kurcze są :)[COLOR="Silver"]