DITLowy obowiązek wykonany :wink:
Wersja do druku
DITLowy obowiązek wykonany :wink:
No ba! :D
to i ode mnie coś do galerii trafiło :)
Załącznik 80438 jestem.... widok na Zatoka Dublińska
.02/02/2013
Melduję , że znów dodałem :)
Na pewno nie zapomnę, tym razem...
I nawet połowa uczestników dostosowała się do ograniczenia wymiarów fotografii.
To i ja dodałem, co prawda nie z Olka. Musicie wybaczyć, Olek leżał bezpiecznie w schowku nad głową. A tutaj z SIII fotka ;)
Koncert odespałem, akumulatory ładują się na dzisiejsze 'morsowanie', zdjęcie do DITLa wrzucone, mogę iść umyć zęby ;-).
Mamy 18 zdjęć - rekord wyrównany ale nie pobity... Dlaczego Saboor - Twojego zdjęcia w galerii nie ma?
Kurde.Tam na jednej fotce ktos sie do naszej moderatorki podwala.Trza jechac gembe skuc.
---------- Post dodany o 12:11 ---------- Poprzedni post był o 12:08 ----------
Kurde,a tak te konkursy sie ladnie rozwijaja,aparaty z testow nieuszkodzone wracaja.Czemu chcesz to zniszczyc???:roll::roll::mrgreen:
Tym razem zdążyłem.
ee, to po co się śpieszyłem
moje wczoraj dodałem :) , w końcu :)
A i ja wreszcie nie przegapiłem - już dodane;-)
no i fajnie :) 22 zdjęcia w galerii
nie zawiedliśmy saboor`a:grin:
Saboor, gdzie Twoje zdjęcie? Aparat masz w serwisie czy na zimę zakonserwowany w ŁT-43 ? :mrgreen:
Saboor wychodzi z błędnego założenia, że jako opiekun DITLA nie powinien doń wrzucać swoich zdjęć. Rozumiem taką postawę przy Fotografii Miesiąca czy PopRAWce - jest to swego rodzaju konkurs. DITL to jednak ZABAWA! Nie dajmy się zwariować poprawności!
O... Bodzio, jak już będziesz smagał bacikem Saboora, to niech Wam ktoś zdjęcia zrobi, pliiis!
Panie, ja to klasycznie wolę - w jednaj aparat, w drugiej parasolkę :lol:
Czerwoną?? Tak? Czerrrwoną!!
Najpierw, bacikiem Bodzia, potem Agę z parasolką, na koniec zbiorowe zdjęcie.
Przyjemności trza stopniować.
2-gi DITL zaliczony ;-)
fotka nienajlepsza jak to z komóreczki, ale sobotnia zabawa była przednia.
Wystartowałem :-)