-
Odp: Nasze samochody i czasami innych :)
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Skora
Ładny ten "tyłeczek" :-)
Ładny tyłeczek miło klepać ale chyba właściciel tego tyłeczka ze zdjęcia by sobie tego nie życzył :)
Dzisiaj moja Cytryna zamieniła się w UFO STATEK :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1352174295
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Tego kto na taki kolor pomalował to za przyrodzenie powinni powiesić
A właśnie że ładny, i odróżnia się troche od tych wszystkich czarnych i srebrnych. Chociaż osobiście wolałbym jasny róż. A ten kolor ... to nie wiem jak się nazywa, pewnie jakiś fiolet.
-
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
kateb
A właśnie że ładny, i odróżnia się troche od tych wszystkich czarnych i srebrnych. Chociaż osobiście wolałbym jasny róż. A ten kolor ... to nie wiem jak się nazywa, pewnie jakiś fiolet.
Ja pewien czas temu chciałem kupić używaną Carismę i tak się zastanawiałem jak będzie wyglądać w czarnym macie to przerobiłem srebrną z pierwszej lepszej fotki z internetu :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1353029448
O i jeszcze znalazłem fotę mojego poprzedniego mniej niż 8 s do setki klekota :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1353030233
-
2 załącznik(ów)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Dzięki, zwłaszcza, że do Tczewa to ode mnie rzut beretem..... :wink:
---------- Post dodany o 16:55 ---------- Poprzedni post był o 16:54 ----------
Podać Ci adres to mi krzynkę podeślesz..?:grin:
-
Kto pierwszy ten lepszy. Idą święta, więc dawaj adres krakman i na wigilje masz prezent z tczewa. :)
Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Kto pierwszy ten lepszy. Idą święta, więc dawaj adres krakman i na wigilje masz prezent z tczewa. :)
Wysłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk
Rozbierzesz tę Waszą choinkę i wyślesz rower Krakmanowi ?
-
A nie ma ktoś foty jakieś ciężarówki co po wypadku całą procentową zawartość na asfalcie stłukła a płyn do kanalizacji spływał? :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
A nie ma ktoś foty jakieś ciężarówki co po wypadku całą procentową zawartość na asfalcie stłukła a płyn do kanalizacji spływał? :)
Chodzi Ci o take z przedziurawiona chlodnica co to "borygo "zakupione z koreczkiem na stacji splywa do kanalu a pragnienie niesamowite wnetrznosci pali.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Rozbierzesz tę Waszą choinkę i wyślesz rower Krakmanowi ?
gdybym to zrobił to do bram miasta by mnie nie wpuścili następnego dnia. Mieszkańcy w piwnicach szukali starych rowerów żeby oddać na tę choinkę.
jeśli chcesz wiedzieć po co jest ta chinka z rowerów, to odpowiem klasykiem:
nikt nie wie po co, więc nie musisz się obawiać że ktoś zapyta. ta chinka odpowiada żywotnym potrzebom społeczeństwa. To jest choinka na skalę naszych możliwości. My tą choinką otwieramy oczy niedowiarkom. To nasze, przez nas wykonane, i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić. Bo to jest choinka społeczna, która sobie zardzewieje, do wiosny na swieżym powietrzu, i co się wtedy zrobi...... PROTOKÓŁ ZNISZCZENIA :mrgreen::mrgreen:
-
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
mirek54
chodzi ci o take z przedziurawiona chlodnica co to "borygo "zakupione z koreczkiem na stacji splywa do kanalu a pragnienie niesamowite wnetrznosci pali.
mam dwa auta ale bez chłodnicy :wink:
Załącznik 75998Załącznik 75997
-
1 załącznik(ów)
Przyznał bym się do takiego auta :-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
Przyznał bym się do takiego auta :-)
właścicielem jest chyba Karel Gott - bo to pepiczkowe maserati:wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
właścicielem jest chyba Karel Gott - bo to pepiczkowe maserati:wink:
Nie wiem czyje ono, faktem jest że spotkałem je na ulicach Prahy :-)
-
@ abir - dałbyś fotę tej Waszej choinki... nooo nie daj się prosić :)
-
z lenistwa wstawiam nasze wiadomości, tam jest o naszej super choince:wink:
http://www.youtube.com/watch?v=FHzlMu0Xuko
-
1 załącznik(ów)
ale żeby było w temacie wątku,
można powzdychać (jak słyszałem dźwięk tego "kombi" to wzdychałem i robiłem wielkie oczy:shock:)
Załącznik 76081
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
Nie wiem czyje ono, faktem jest że spotkałem je na ulicach Prahy :-)
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakim prawem umieszczacie w internecie moją brykę, którą właśnie zanabyłem Aaaaa?!!!
Sobie nie życzę.!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jakim prawem umieszczacie w internecie moją brykę, którą właśnie zanabyłem Aaaaa?!!!
Sobie nie życzę.!
To przerejestruj,a nie na obcych blachach sie bujasz by przyoszczedzic:mrgreen::mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
To przerejestruj,a nie na obcych blachach sie bujasz by przyoszczedzic:mrgreen::mrgreen:
tak muszę, tutaj uchodzę za bidnego grafika, co cieńko przędzie , ledwo na paliwo starcza do 15 każdego miesiąca....
Podwójne życie....
Jestem dobrym uczniem.
Uczę się od tych co podają swe marne dochody by pospólstwo miało nad czym pokiwać głową, a kupują kolejne bryki , lub mieszkania
Nooooo!!!! ale bez polytyki:wink:
-
4 załącznik(ów)
-
2 załącznik(ów)
to do kompletu (stare czasy):wink:
Załącznik 76136
a kto pamięta taki zespół?
Załącznik 76138
-
1 załącznik(ów)
teraz troch świętości, papieski fiat
Załącznik 76300
-
1 załącznik(ów)
A ja coś dla odmiany.
LUDZIE NIE ZMIENIAJĄ SIĘ LECZ TYLKO ICH POJAZDY ....:grin:
-
@abir - piękny klasyk :)
@wojtek1234 - niesamowite cacko :)
-
1 załącznik(ów)
na koniec znaleziony w lesie
Załącznik 76363
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
na koniec znaleziony w lesie
Mazda 6 jest fotogeniczna :-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Rysiek_O
Mazda 6 jest fotogeniczna :-)
Oj to chiba nie szustka.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Oj to chiba nie szustka.
Mirku, chiba tak, Rysiek ma słuszność:grin:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Mirku, chiba tak, Rysiek ma słuszność:grin:
Klocic sie ne zamierzam,ja ogladam je z reguly od strony drzwi kierowcy a pozniej juz od wewnatrz.Ale jak tylko wyszly to Xedosa 6 wykanczalem-sliczna byla ta zabawka.Nisko latala na tamte czasy..
-
Xedos - jeden z najlepszych modeli "Mazdzi". ale od tego czasu mineło dużo czasu. ten egzemplarz to pierwszy rocznik tzw. nowej mazdy 6 (2008), czyli zupełnie nowej konstrukcji o tej samej nazwie. bodajże po 3 latach dokonano lekkiego liftingu (jak zawsze w motoryzacji).
ta też lata dość nisko. Na felgach 18 cali (niski profil i dość szerokie czoło opony) auto przy rozsądnej lecz brawurowej jeździe nie chce się odkleić od asfaltu (nie załącza się kontrola trakcji)
-
Kolega miał 929 jakies 25 lat temu, to była bryka ..
-
Pamietam jak podjechalem ze swoja(miala wtedy 187tys przebiegu)Wymienic olej.Majster pyta o swiece.I tak sie zaczelo.Od slowa do slowa okazalo sie ze nie wymienialem w niej nic procz filtrow od nowego.Chcielismy zobaczyc te swiece.Nie bylo chetnego,ktory by sie odwazyl wykrecic jak uslyszeli ile czasu tam siedza.Po odkreceniu poszly na swoje miejsce-nie bylo w nich do zarzucenia.Po miesiacu poszla na zlom.Facet parkowal merca przede mna(automata).Popil i chcial szybko odjechac.Byl na wstecznym.Siedzial tylnymi kolami na moich przednich siedzeniach.Do dzis jej zaluje.
-
A widzieliśście już nowa 6? Miałem przyjemność pomacać to. Wróżę z fusów, ze bedzie duzy sukces rynkowy. Doszliśmy z kumplem-dealerem Mazdy do wniosku, ze konkurencja tego auta jest w ciemnej d****e.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ggolus
A widzieliśście już nowa 6? Miałem przyjemność pomacać to. Wróżę z fusów, ze bedzie duzy sukces rynkowy. Doszliśmy z kumplem-dealerem Mazdy do wniosku, ze konkurencja tego auta jest w ciemnej d****e.
Teraz ma być nowa 6, ale nie widziałem jeszcze... Szkoda że CX7 zastąpiona jest CX5, Za to MX5 potrafi pokazać pazur :-)
-
jeżeli nowa będzie tak dobra jak tam na zdjęciu to na pewno będzie sukces . mój znajomy co prawda 2 razy starszy ode mnie kiedyś kupował mazde w pewexie. Do dziś mówi, że to najlepszy jego zakup sklepowy.
No, mazda 929 to się już nie spotyka . podobny piękny stary samochód to opel senator.
-
Ta nowa jest w trzech wersjach.Wersja podstawowa no jak cie moge.Natomiast ta wersja srodkowa i wersja sport to ma wg mnie za wysokie klasy w ubezpieczeniu.Nie kazdy bedzie mogl sobie pozwolic.Trza zobaczyc po roku jak ADAC okresli,bo wyglad to jedno a elektronika do drugie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ta nowa jest w trzech wersjach.Wersja podstawowa no jak cie moge.Natomiast ta wersja srodkowa i wersja sport to ma wg mnie za wysokie klasy w ubezpieczeniu.Nie kazdy bedzie mogl sobie pozwolic.Trza zobaczyc po roku jak ADAC okresli,bo wyglad to jedno a elektronika do drugie.
Właśnie tą w wersji sport macałem. Nie jestem fanem marki ale można zapomnieć o zdrowym rozsądku na widok tej fury.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ggolus
Właśnie tą w wersji sport macałem. Nie jestem fanem marki ale można zapomnieć o zdrowym rozsądku na widok tej fury.
Oj kazda marka nowosci ma fajne.A7 od AUDI,beemki tez te nowe niczego sobie.A tak po prawdzie to bryla to mi najlepiej od KIA podchodzi.Tylko,ze tego pozniej nikt nie chce kupic mimo,ze daja 7 lat gwarancji.A srodek to modele przestarzale,ktorych juz nie produkuja inni.