Kluczyk i sekator - chętnie obaczyłabym szersze kadry. Zwłaszcza okienko z kluczykiem. Pikne.
Wersja do druku
Kluczyk i sekator - chętnie obaczyłabym szersze kadry. Zwłaszcza okienko z kluczykiem. Pikne.
Ale jedwabisty sekator. Super!
Sent from my Lumia 710 using Board Express
Jak patrzę za okno to czuję, że światła potrzebuję.
Dlatego:
23 - latarenka
Pozdr
Załącznik 73217
Brawo ziomal, podziwiam te świetne kadry.:wink:
Tylko powiedz kiedy.:wink:
Mam jeszcze do zaproponowania dwie foty rowerowe:
23 - lądowy
Załącznik 73235
24 - wodne
Załącznik 73234
24 świetne
Dla mnie ciekawsze 23
świetna latarenka <23> :)
Dzisiaj na poprawę humoru taki trochę żart - dwa zdjęcia (zrobione dzisiaj podczas oczekiwania na wymianę opon):
24 - "Miejsce uznane"
Załącznik 73350
25 - "Nieupoważnionym" - strrrrrrrrasznie groźne :)
Załącznik 73349
Pozdr
fajnie wyszła 25
I jeszcze reszta z tego spaceru:
27 - "Trąba słonia" - chyba wywietrznik?
Załącznik 73352
28 - Piękno architektury przemysłowej XX wieku
Załącznik 73351
29 - Stara konstrukcja chłodni kominowej Widzewskich Zakładów Przemysłu Bawełnianego - z tego co wiem, pozostałe chłodnie w Łodzi są już tylko konstrukcjami betonowymi
Załącznik 73353
Pozdr
25 super. Ostatnie też fajne. Pozdrawiam.
super, albo nawet superb
"Nieupoważnionym" - aż się prosi żeby coś głupiego dopisać :D Lubię takie tabliczki (ta pierwsza, barrrdzo poważna) też fajna.
Wrzutka przemysłowa miła dla oka (może trochę dziwnego oka ;))
moje oczy z wiekiem coradz bardziej dziwne są... boję się co będzie dalej...
Pozdr
Ja mówiłam o swoim oku ;)
trąba słonie jest bardzo fotogeniczna, fajne BW u Ciebie, pzdr :)
Dla mnie bardzo ładne kadry, stonowane.
Gratuluje oka x 2 :-)
Dzięki za pozytywny odbiór.
Dzisiaj serwuję trzy zdjęcia wystawowe. Żeby nie było niedomówień, chodzi mi o wystawy sklepowe :)
30 i 31 - super wypasiony ekskluzywny dom towarowy w Moskwie (drzwi wejściowe otwiera portier - nie korzystałem, ale widziałem)
Załącznik 73460Załącznik 73462
32 - Przerwa
Załącznik 73459
Pozdr
Fajny ten "sklep", a przynajmniej na zdjeciach:)
Sent from my Lumia 710 using Board Express
Wbrew pozorom to wcale nie jest takie proste. Aby "po spożyciu" mieć nieporuszone zdjęcie trzeba mieć statyw ale wyłączoną stabilizację w aparacie, lub nie mieć statywu i mieć włączoną stabilizację. Aby zaś mieć zdjęcie bardziej "art" poruszone (np. monotypię), to będą "pod wpływem" trzeba mieć wyłączoną stabilizację i robić bez statywu, lub mieć włączoną stabilizację przy użyciu statywu.
Względnie... odwrotnie ;)
Próbowałem robić zarówno z włączoną jak i wyłączoną stabilizacją w statywie, ale potem dopiero się zorientowałem, że statywu nie mam. Dlatego spróbowałem odwrotnie... względnie ;)
Sent from my GT-I8350 using Board Express
wystawy fajne, a masz jakieś w kolorach?
Jak człowiek ze stabilizacją walczy, to i o spożyciu zapomnieć może...
16 i 27 fajniste,pozdr
Na dziś wieczór serwuję trzy moskiewskie ujęcia.
33 - Kwiecisty dom
Załącznik 73545
34 - Koncert dla jednego widza
Załącznik 73546
35 - Światełko w tunelu
Załącznik 73544
Pozdr
Zdjecie nr 3-piekne proporcje.Lubie takie odcienie jak w twoich fotach.
35 ciekawe
Światełko w tunelu - fajny klasyk. Interesuje mnie, jak wyglądał w kolorze kwiecisty dom? Ten neonowy szyld i ciekawa elewacja intrygują. Nie było ciekawiej w kolorze?
Jeszcze w tym wątku się nie wypowiadałam, ale podglądam sobie, więc zbiorczo:)
Moją szczególną uwagę zwróciły:)
a/ pasaż - za kadr, za wzajemne rozmieszczenie elementów w kadrze, za linie - można jedynie ten fragment samochodu zlikwidować;) - tak czy siak bardzo mi się!
b/ psa wystawowego - rozmieszczenie akcentów sprawia, że jest zabawnie, ciekawie.
c/ koncert dla jednego widza - bo intryguje na tyle, że się zastanowiłam gdzie jest główny bohater, bo dwa plany idealnie tu dla mnie pogrywają - bardzo fajne.
Ciągnie Cię do wystaw;)) - wydaje się, że to może być bardzo nośny... fragment "ulicy":cool: - pomyśl nad tym chwilę, jest w tym potencjał. Na razie trochę ślizgasz się po temacie - moim zdaniem:)
Trochę czasu trzeba, ale w końcu... wszystko wymaga czasu.
W kolorze było tak:
Załącznik 73561
Wg mnie zbyt rozpraszające są te kolory.
Pozdr
Hm... miałabym dylemat ;)