na koniec to czego prawie nie pokazuję...
moja lepsza połowa życia
19
20
21
22
23
24
25
Wersja do druku
Bardzo fajne, sympatyczne i naturalne :D
cieszy mnie Twoja wypowiedź bo tak właśnie chciałem żeby wyszło...
Chyba przestanę czytać to forum - tylko człowiek się napala - a to na nowe szkiełko, a to na polatanie na czymś i pofocenie z góry a teraz na wyjazd do Egiptu ;-).
Z przyjemnością oglądam foty - zdjęcia z samolotu b. mi się podobają, szczególnie 05, 07, 08
seria z zachodami - za poprzednikami 13 oraz 09 ptaki na kaktusem (?)
koncert - fajny ale szkoda, że nie uchwyciłeś tego dużego kotła na środku i owego nieszczęśnika, który był przeznaczony do konsumpcji... w każdym razie z takimi filmami mi się skojarzyły...
zdjęcia "lepszej połowy" - super, szczególnie 20, 21, 24 - b. naturalnie bez cudowania..., pamiętam wątek z sypialni (chyba)...
Czekam na kolejne foty...
Lessie,
Fotki z koncertu, jak na moje oko, ładnie oddają ruch, feeria kolorów, a także słyszę kaskady dźwięków (nota bene muzyki z tego kręgu kulturowego nie miałbym odwagi słuchac dłużej niż 10 minut). Podoba mi się szczególnie nr 15 za to, ze sie ładnie zakomponowała szata, kamizelka z haftami oraz ręce. Ubiór jest pokazany statycznie, a ręce płyną.
Seryjka portetów bardzo dobra. Ładnie wyzyskane światło, staranne ujęcia. Fotki są spokojne, luz, swojskie, ciepłe, a jednocześnie w dużym stopniu uniwersalne, nie tylko do albumu rodzinnego. No i różnorodne. Najbardziej mi sie podoba nr 19 za kompozycję - połączenie twarzy i blond włosów z niebieskim tłem oraz nr 20 za piękne łagodne światełko na twarzy, za naturalny wypoczynkowy gest oraz sztuczkę z odbiciami w okularach bardzo ożywiającą obraz i dodającą turystycznego sztafażu.
Duże uznanie.
Pzdr, TJ
ślicznie dziękuję, w zasadzie dziekujemy ;) :mrgreen:
nad kaktusami są rzeczywiście ptaki
a muzyczka na bębenkach całkiem fajnie wyszła, grali coś jak Safri Duo ale bez elektroniki jak u nich...do tego tańce, fikołki itd...
tak się zastanawiałem czy dać kolejne foty bo to bardziej album rodzinny ale postanowiłem zachęcić KTOTKA do wyjazdu na kanikuły :D no i w sumie wszystko dalej trzyma się tematu
trochę wodnego szaleństwa:
26
27
28 - szkoda tej główki...
29 - no to jump
30 - śmigaj Matka do wody, co z tego że zimna...
na koniec żeby wyczerpać temat trochę technotaliba sprzętowego czyli kryptoreklama
31 - pierwsze kroki, czyli jeszcze nie uźwignę ale już pstryknę ( aparat jest starszy od mojego syna, Dziadek i Wnuczek :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: )
32 - jak Tata kupi E-coś tam i jeszcze kilka słoików to będzie większy nawet niż Rambo :razz:
;) :mrgreen:
33 - mama ma mniejszy...( nie lubi dużych???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
już więcej Was nie będę meczył
Ktotek pakuj się.... ;)
niech tata ustawi sobie ta fotke na avatarek :D
;) dobry pomysł
Avaterek the best!
W sumie decyzja o Egipcie podjęta ale do realizacji nie wcześniej niż w przyszłym sezonie. W każdym razie dzięki za dorzucenie argumentów...
Bardzo sympatyczne foty, ten Lumix to nawet ładny, szczególnie w kobiecej dłoni.
Fota - "dziadek, tata i ja" - przesympatyczna...
dzięki, odezwij się jak będziesz się na coś decydował. My już w zasadzie jesteśmy weteranami wyjazdów do tego kraju, chętnie coś podpowiem. Mamy już za sobą wyjazdy pod kątem zabawy, zwiedzania, dziecka itd...wszystkie opcje przećwiczone, hotele obejrzane, ocenione itd...wal śmiało. Nie ma nic gorszego jak dostać hotel na zadupiu z kiepskim żarciem i dojeżdżać do plaży autobusem. Może zepsuć najlepszy wyjazd.
tak wygląda tata po dwóch latach robienia zdjęć dziadkiem :mrgreen: Drodzy panowie żadne siłownie tylko dziadek z gripem i zuiko 50-200 :razz:Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Ostatnio widziałem takie fajne zdjęcie z Egiptu zrobione 11-22
w tym wątku
niezła obróbka...ja na tych kolumnach w rzeczywistości ledwo się rysunków dopatrzyłem... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chciałbym mieć taki talent do robienia obrazków. A jaki efekt 3D? :!: :!: :!:
dokładnie jak przedmówca SUPEROWO WYSZŁO
świetne
to ostatnie zdjęcie to czad. wygląda jak część okładki płyty Iron Maiden "Powerslave". podoba się.
Zdjęcie świetne, ma niezły klimat, jestem pod wrażeniem
Pzdr
No i powracają wspomnienia z ubiegłego roku, sympatyczne foty, a ja polecam od siebie rejsik po Nilu ze zwiedzaniem ;)
pzdr
A czy jest możliwe żeby czas je zatarł? Zdjęcie zrobiono 23.12.2005r.Cytat:
Zamieszczone przez lessie
chodziło mi o to że to zdjęcie jest przesycone obróbką, wygląda lepiej, wyraźniej itd..niż widać to w rzeczywistości. Świetna robótka po prostu. Rzeczywistość jest bardziej...."rzeczywista".Cytat:
Zamieszczone przez Kris_1
Tak czy inaczej przepiękna fota i pozostałe tego autora też są git.