5 i 9 wspaniałe, tak trzymaj :)
Pozdrawiam
---------- Post dodany o 22:33 ---------- Poprzedni post był o 22:29 ----------
cykl "Świat do góry nogami", dobry pomysł , dobra realizacja :)
proszę o następny "cykl"
pozdrawiam
Wersja do druku
5 i 9 wspaniałe, tak trzymaj :)
Pozdrawiam
---------- Post dodany o 22:33 ---------- Poprzedni post był o 22:29 ----------
cykl "Świat do góry nogami", dobry pomysł , dobra realizacja :)
proszę o następny "cykl"
pozdrawiam
46 wymiata - najlepsze i zostaje w głowie na dużo dłużej :)
i 51, 39 i 45 też fajne
Dla mnie REWELACYJNE. WSZYSTKIE zdjęcia są super. Pozdrawiam bardzo serdecznie
,
przejrzalem ,fajne , spojrzalem tez na twoje wypatrzenia architektoniczne , bardzo fajnie ci to wychodzi ,pozdr
dziekuje wszystkim za wizyte i ocene , na koniec wrzuce kilka pstrykow przypadkowych ktorymi tez czasem sie zajmuje ale nie sa jakos powiazane i przerwa az cos nowego sie urodzi ,pozdrawiam
52
53
54
55
pozdr
Ostatnia wrzuta super . Najbardziej 55. W 52 jak dla mnie woda trochę "martwa" ale i tak super.
ostatnia wrzuta kapitalna z naciskiem na 52, 53 i 55 :)
cudownie się Ciebie odwiedza ;)
ale wracając się jeszcze do początku i odbić
cienei wyszły kapitalnie - uwielbiam takie motywy
a co do samych odbić to mniej mi się podobają - jest kilka fajnych ale część mnie nie przekonuje
a sama też zabrałam się za ten temat jakiś czas temu - bo uwielbiam takie cudeńka ;)
tylko bardziej w wersji real jako że art chyba nie do końca wyczuwam u siebie ;)
dzieki ,przedwewszystkim licze na szczere opinie , przerwa jednak nie dluga , wczoraj wybralem sie na Jarmark Dominikanski i takie cos mi sie urodzilo
56
57
pozdr
53, 55 - bardzo
dodaje reputacje wszystkimi rękami - dla mnie największy talent i smak na całym forum : )
Super 52 oraz 55.
ostatnia wrzutka super
ładnie skontrastowane B&W
podoba się
achh - uwielbiam wracać do Twojego wątku :)
kolejne też superanckie.
dzieki ale sporo mi jeszcze brakuje , pozdr znad morza i czas na gniotka
I teraz będzie Ci ciężko.Oddech złap tym gniotkiem i dobrze pomyśl nad następnymi kadrami.MZ lepiej nasycać powoli niż od razu,bo później brakuje czegoś i jest niedosyt.
53 i 56 świetnie wypatrzone - wiesz kiedy zrezygnować z koloru.
Sklepowe fotki bardzo ładne :)
Świetne zdjęcia. Dopiero teraz trafiłem do tego wątku. Będę śledził.
dzieki za pozytywne opinie ,jako ze nie proznuje dodam do watku kilka zdjec , aczkolwiek troche innych niz wszystkie , beda to Gdanskie kiczyki nadmotlawskie , pierwsze zdjecie to hdr zlozony z 5 ujec o ile kiedys nie oszczedzalem suwaczkow przy tonemapingu to teraz staram sie zachowac umiar i naturalnosc ,sami ocencie jak mi wyszlo
58
59
efekt lusterka mozna tez czasem wykorzystac
60
61
pozdr
Fajne foto. 60-te świetne.
Pozdrawiam.
bardzo fajne
hdr taki jakie lubię - czyli nie przesadzony :)
swego czasu też mocniej suwakami przesuwałam - ale przejadło się
a z odbić jak wyżej 60 wymiata
59 też fajne - tak troszkę grozą wieje (przynajmniej moje oko tak to widzi) :)
Jak dla mnie to 60 :-)
60-tka najlepsza. Nie wiem dlaczego przypomniał mi się foliogram;)
hmm, nie wiem co powiedziec, przejrzalem dopiero teraz watek, zdjecia rozne ale swietne, chyba sprzedam aparat...
Ostatnie nie schodzą z pewnego poziomu, ale jednak - moim zdaniem - są trochę za bardzo przewidywalne. Rzeczywiście 60-ka jest najczystsza, mi najbardziej odpowiada 61- mimo, że jest trochę "brudu" na dole.
Fantastyczne zdjęcia od pierwszej do ostatniej strony, momentami ciekawe spojrzenie na świat!
Po prostu powiew świeżości na OC ;)
Rozbudziłeś takie emocje - ciężko będzie teraz :)
od dzieciństwa do teraz niespecjalnie lubiłem jak się odbijało
dziekuje wszystkim za uwagi i poswiecona chwile , natepna wrzuta to pewna seria ktora podjelem w pewien wiosenny weekend , ale do tej pory nie zdarzyla sie okazja zeby pociagnac temat , dlatego tylko trzy fotki
62
63
64
pozdr
Fajowska seria. Najciekawsze cienie - jak dla mnie - te z logo TP :wink:. Niby to coś obok pani trochę bruździe ale i tak fajne bardzo.
Eeee, a dlaczego ja Ciebie nie znam? Foty superaśne, widać, że nie jesteś nowicjuszem, a nawet przeciwnie... Nie robiłeś wcześniej Olkiem? Nie chciałeś nas znać? GTF lub GTTF też nie był w Twoim kręgu zainteresowań?
Witam ,nowicjuszem nie jestem (ok 4lata ) , robilem zdjecia pentaxem , olkiem , przez pewien okres tylko analogami , ponownie pentaxem , a docelowo skoncze na olku , czekam az omd przestanie byc nowoscia , typem zlotowicza nie jestem ale wszystko mozna nadrobic ,pozdr
jako ze troche stanelo dodam jeszcze kilka zdjec z archiwum ,temat ogolny nadmorskie
66
67
68
69
70
pozdr
Dużo banalnych motywów niebanalnie pokazanych (Jarmark Dominikański, morze, Gdańsk). Nooo... może ostatnia seria taka bardziej... normalna ;)
Mazaje i dobicia - mniut.
No i widzę, że byłeś na "moim" moście :D
Trochę mnie drażni nietrzymanie oryginalnych proporcji, zwłaszcza jeśli jest kilka zdjęć pod rząd różnie skadrowanych.
Tak czy siak chętnie będę zaglądać.
sa to rozne pstryki powstale w ciagu ostatnich dwoch lat roznymi sprzetami od kompakta po analog , co do kadrowania to albo wstawiam pelen kadr , jezeli cropuje to do ustalonych formatow 1:1 , 5:4 , 5:3 , staram sie aby byly polaczone chociaz tematycznie , pozdr
A to sorki, zwracam honor ;) Na tej ostatniej wrzutce tak mi się rzuciło w oczy :oops:
w sumie w przypadku ostatnie wrzutki masz racje te 68 odstaje ,
teraz wrzuce dwa kwadraty i jeden kadr orginalny
71
72
73
pozdr