Już ja cię przypilnuję :cool:
Wersja do druku
Do kiedy przedłużona?
Mozliwosc dodawana(za malo wersji??) bedzie przedluzone.Czy moze mozliwosc glosowania(bo jakas przerwa)Czy jeszcze inny jakis powod.
Przerwa techniczna to takie oswiadczenie decydentow dla gawiedzi,zeby mysleli ze sie liczono z nia.
19.06.2012 od 11:00 zaczynamy głosowanie.
edit: jak tylko uzyskam informację, że forum działa stabilnie.
Ponieważ przez ostatnie wydarzenia, wszystkie głosy poszły jak para w gwizdek, powtarzamy głosowanie do 07.07.2012 g. 15:00
Jutro o 15:00 kończymy głosowanie.
Co, ciekawe, próbowałem oddać głos, ale żadna z kopii nie wydaje mi się być podobna do oryginału, powiem więcej , niektóre się doń nie umywają. ale wiem , to wstępne opracowanie bez szopa.
Tak więc kończ Waść i wstydu oszczędź. a następnym razem nie wstawiaj portreta do tak surowo obwarowonanej poprawki, proszę.
Głos dałem, ale czy na to samo co poprzednio ?????
Gratuluję zwycięzcy !
To tak profilaktycznie jakby znowu coś sie porobiło. :-D
Hmmm, a gdzie tu są surowe obwarowania co do obróbki? Co tu trzeba byłoby domalować czy zmienić kształt by było lepiej, a czego się akurat zabrania? Punkt 4 regulaminu daje pewne zakazy, to fakt, ale ileż możliwości, których nie wymienia czyli nie zakazuje.
Inna sprawa, że jako podgląd powinna być miniaturka z RAW-a by nie sugerować "odpowiedzi" jakiej należy udzielić.
Poczekajcie, bo czegoś nie zrozumiałam, przecież nie jest zabroniona zabawa PSem w nowym regulaminie????
Poprawcie mnie jeśli się mylę?
Ja też zagłosowałem - chyba ponownie
Zwycięzcą tej edycji jest: Dziadek!! Gratuluję i proszę o "receptę"
Gratuluję Jasiowi z całego serca!!!!!!! :D
Gratuluj zwycięzcy !!!
Gratulacje Jasiu!
Moje gratulacje Jasiu.
Pozdrawiam.
Gratuluję
Dziadku, drogi Dziadku......
Gratulacje !!!
Gratuluję Dziadku!
Gratuluję zwycięstwa w plebiscycie, moim zadaniem to jedna z dwóch, lepszych prac w tej edycji. Mam do niej parę istotnych uwag, ale miejsce na nie jest w wątku o receptach i tam mam nadzieję, uda się nam pogadać o rafach i mieliznach jakie podłożone zostały Wam, uczestnikom tej poprawki, przez autorkę RAW-a i dobierającego materiał do tej edycji konkursu.
AP.
Serdecznie dziękuję za gratulacje, dziękuję również wszystkim, którzy oddali głos na moją propozycję :)
Pragnę również pogratulować koledze Adamowi - A56, któremu już kolejny raz zabrakło tylko 1 głosu do nagrody.
APZ słusznie prawi o uwagach do zdjęć i byłbym wdzięczny, gdybyśmy mogli tu szczerze podyskutować o plusach i minusach.
Jest to wyjątkowy wątek i można podzielić się doświadczeniami.
Nie od rzeczy była by dyskusja na temat regulaminu, który moim zdaniem jest niejednoznaczny i często koliduje z założeniami konkursu.
W czasie trwania rywalizacji i głosowania było niezręcznie o tym pisać ale teraz możemy wykorzystać wakacyjną przerwę, by niektóre sprawy wyprostować.
Wkrótce wróce do wątku ze zdjęciem Ajana by przedstawić co mam na myśli. I to wcale nie dlatego, że moje zdjęcie Saboor wywalił :) , przeciwnie ta decyzja nawet mi ulżyła, ale tam mogę najwyraźniej przedstawić niedorzeczność niektórych ograniczń.
Póki co cieszę się z wygranej i życzę wszystkim miłych wakacji :D
Czekamy Jasiu na receptę twojej pracy, pamiętaj!