przyjemne, widać emocje na twarzy dzieciaka jego przejęcie kierowaniem a zastosowana technika nadaje dynamiki. Pozdrawiam.
Wersja do druku
przyjemne, widać emocje na twarzy dzieciaka jego przejęcie kierowaniem a zastosowana technika nadaje dynamiki. Pozdrawiam.
Bardzo udany kadr, aż chciałoby się zobaczyć, co będzie dalej.
PS
Marecki, fajnie wyszedłes na fotce w avatarku ;)
Co do avatarka to tą fotkę kiedyś w pełnym kadrze pokazywałem.
Fotka koncertowa. Artysty chyba nie trzeba przedstawiać. Cykałem fotki z 6 rzędu starym kitowym tele dlatego może bez rewelacji.
Taka fotka z ostatniego spaceru pt. "Babcia z wnuczką czy wnuczka z babcią?"
Ostatnie świetne. Szkoda, że nie przesunąłeś się odrobinę w lewo tak, by babcia nie zasłaniała wnuczki i obie ładnie zakomponowały się w kadrze. Ale i tak fota superos.
fajne fotki:wink: ostatnia naprawde udana:grin:
tak trzymać....życze powodzenia
Dzięki za komenty. :) Co do kadrowania to pomimo pozorów spacer nie był w żółwim tempie stąd i kadr nie bardzo przemyślany. Pozdrawiam
No ostatnie zdjęcie ładne, ładnie skadrowane i przyjemnie się patrzy ;) ale popieram Rafała ramke inną ;)
Ostatnia fotka ciekawy kontrast-mobilna sztafeta pokoleń..
Ostatnio byłem na weselu i takie cóś wrzucę. Zapraszam do krytyki.
z koncertu Raz Dwa Trzy lubię ich muzykę, lider wystąpił w obuwiu i jak widać na zdjęciu w zwykle dla siebie luźnej pozie. Poruszony glęboko jestem zdjęciem Ze spaceru. To co przedstawia jest naprawdę piękne i jednocześnie wzruszające. Z wesela starałbym sie obciąć kamerzystę i młodych troche bliżej tak aby bez wątpliwości byli głównym tematem zdjęcia.
Ostatnie ślubne z prawej- podobas się, klimatyczne i fajne kolorki.
"Ze spaceru" jest naprawdę wzruszające. Rewelacja!
te weselne mi sie podobaja (genialna kolorystyka)
Dzięki ogromne za komentarze. To prawda że na weselu nie przy takich zabawach praktycznie czasu na jakiekolwiek głębsze przemyślenia co do kadrowania no chyba że się jest starym wyjadaczem co robi 50 wesel rocznie :) a nie 3 jak ja :)
Jeszcze raz dziękuję za komentarze. Dorzucę jeszcze taką dość starą fotkę lata 2007 r. w miejscowości Sarbinowo.
Kolejne wesele i ot taka fotka. Wiecie co robić :)
Next one. Zdjęcie z rejsu w Chorwacji.
Powiem krótko - ostatnie trzy zdjęcia trzymają godny poziom:) Co do pierwszego z serii - pobawiłbym się suwaczkami by osiągnąć efekt "starego slajdu", co do ostatniego - trochę bym rozjaśnił.
rzeczywiście fotki przygotowywane na notebooku zauważyłem teraz że są za ciemne po wstawieniu na forum.
Kolejna fota z Chorwacji. Z drogi pomiędzy Omiś a Baśka Voda.
Pięknie, ładna kompozycja i plastyka kadru.
Piękny obrazek, piękne kolory :)
Za kolegami, bardzo ładny kadr, kolory, tonacja i naświetlenie.
Suche drzewko po prawej niepotrzebne.
Zgadzam sie z tym drzewkiem po prawej. Dzięki za komenty i zapraszam do następnej fotki - również Chorwacja i wyspa Pag.
Kolejne zdjęcie z urlopu tym razem nieco inny charakter. Na ulicy przy przystani w miejscowości Makarska przyuważyłem taką fajną parę.
Para fajna - gościu całkowicie czymś znudzony, towarzyszka umiarkowanie zainteresowana. Zdjęcie wydaje mi się trochę za zimne.
Kurcze to chyba u mnie coś z monitorem jest nie tak :(
Tym czasem kolejne zdjęcie.
Ciasna uliczna z lokalnym barem dla miejscowych i pewnie nie tylko.
Stare miasto - SPLIT
Zmiana miejsca i tematu: Tatry
Cały czas, MZ zielono :|. Góry byłyby fajne :)
Zdecydowanie coś tu nie gra. Zupełnie fotki inaczej wyglądają na forum a inaczej wyświetla je mój Photopaint.
Kolejne z ostatniego wypadu.
Kolejna z Tatr
W drodze na Halę Gąsienicową
Troszkę kolory nie teges... (nie masz spapranych profili?)
Hala kiedy robiona?
Co znaczy profili? Jutro sprawdzę na innym monitorze. Hala pstryknięta w maju.
Witam. Nieco odkurzę wątek. Wrzucam 3 zdjątka z ostatniego wyjazdu w góry (w drodze nad Morskie Oko).