Odp: Wyniki popRAWka 6/2012
Podwójna radocha, zagłosowałem na właściwą pracę.
I sam dostałem jeden głos.
Dziękuję za ten głos. :-D
helmuth , zasluzone :) pzdr.
planowalem podzialac w tej edycji , ale jakos czasu zabraklo Helmuth , gratulacje , czasami lanie wody poplaca ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Kiedyś tam zorganizowano konkurs literacki o myśli przewodniej: "Kto pisze tak, jak sam Graham Greene". W konkursie wziął udział także Graham Greene, oczywiście pod pseudonimem, ale zajął dopiero trzecie miejsce.
Ale, co chciałem rzec? Autor zdjęcia i darczyńca RAWa wykonał znakomite zdjęcie i później znakomicie to dokończył. W moim przekonaniu nie było to najlepsze rozwiązanie, gdyż dostarczając surowiec do zmagań konkursowych i biorąc udział w tychże, na dzień dobry, miał największą szansę wygrać. Może by tak dobór RAWa do zmagań konkursowych pozostawić większemu przypadkowi?
Gratuluję i proszę wygrało bajorko , dużo lepiej się prezentuje od wątpliwej urody asfaltów.
---------- Post dodany o 23:58 ---------- Poprzedni post był o 23:55 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Kiedyś tam zorganizowano konkurs literacki o myśli przewodniej: "Kto pisze tak, jak sam Graham Greene". W konkursie wziął udział także Graham Greene, oczywiście pod pseudonimem, ale zajął dopiero trzecie miejsce.
Ale, co chciałem rzec? Autor zdjęcia i darczyńca RAWa wykonał znakomite zdjęcie i później znakomicie to dokończył. W moim przekonaniu nie było to najlepsze rozwiązanie, gdyż dostarczając surowiec do zmagań konkursowych i biorąc udział w tychże, na dzień dobry, miał największą szansę wygrać. Może by tak dobór RAWa do zmagań konkursowych pozostawić większemu przypadkowi?
Myślę ,że większe znaczenie miał w tym przypadku kuszt i praktyka wykonawcza oraz wyobraźnia, a nie autorstwo RAW-a
Gratulacje , a ja znowu "otarłem" się o wygraną..........:???: ale co tam Helmuth zasłużenie wygrał (choć moja praca wcale nie jest gorsza :mrgreen: )
Dziękuję za głosy na moją wizję, dziękuję też za gratulacje :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
W moim przekonaniu nie było to najlepsze rozwiązanie, gdyż dostarczając surowiec do zmagań konkursowych i biorąc udział w tychże, na dzień dobry, miał największą szansę wygrać.
Nie zgadzam się.
Warunki konkursu były takie, że można było z moim zdjęciem zrobić praktycznie wszystko, czego przykładem była praca judasza.
Chociaż pewnie nie jestem w swoim sądzie obiektywny ;)
Może Saboor się zastanowi nad wprowadzeniem punktu w regulaminie, zakazującego uczestnictwa w edycji, autorowi "surowca" :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
... ale co tam Helmuth zasłużenie wygrał (choć moja praca wcale nie jest gorsza :mrgreen: )
Nawet na nią zagłosowałem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Nawet na nią zagłosowałem :)
:mrgreen: Dzięki, i to jest właśnie zdrowa konkurencja.....
to i ja sie przyznam , tez na krakmana glosowalem :) , a na mnie nikt :( ,pzdr.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Może Saboor się zastanowi nad wprowadzeniem punktu w regulaminie, zakazującego uczestnictwa w edycji, autorowi "surowca" :roll:
Po co? To byłoby bez sensu, tu liczą się: umiejętności, znajomość edytorów, dobry smak i ... fart.
Zobaczcie na pracę A56 aż powiało świeżością, prze zupełnie inne podejście do tematu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Zobaczcie na pracę A56 aż powiało świeżością, prze zupełnie inne podejście do tematu.
Przyznam, że miałem duży problem z wyborem pomiędzy pracą Krakmana i A56.
Gdyby inaczej "zrobiony" był horyzont u A56, pewnie zagłosowałbym na jego pracę.
Teraz, przy tym nachyleniu terenu i horyzoncie schowanym za wiaduktem, jest coś nienaturalnego (MZ) w tej kompozycji.
Gratulacje
A moja praca, no głosów nie ma, ale chociaż ktoś do niej zajrzał :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
jasona
A moja praca, no głosów nie ma, ...
Może wyprzedziłeś swoje czasy? :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
"wyprzedziłaś" jeśli już :grin: Ja tylko tak z dobrego serca...
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Nie bój, nie bój - dogonią cię! :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
"wyprzedziłaś" jeśli już :grin:
Uuups! :oops: Sorry!
Wszystko przez ten zapis pod nikiem: "Klubowicz(ka)", bądź tu człeku mądry :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
OK kategoria "żart" rozstrzygnięta. A teraz może klasyczna "popRAWka"?
Pozwól, że o "kategorii" konkursu ja będę decydował, to co napisałeś nie było sympatyczne ani dla autora kadru, ani osób
biorących udział w tej edycji.