28
Załącznik 75283
29
Załącznik 75284
30
Załącznik 75285
Wersja do druku
Z tej wrzutki stanowczo 28 ma najciekawszy klimat.
28 świetne, światełko dopisało idealnie.
Hehe... fajne ujęcia.
31. bardzo mi się podoba z tymi ptakami, dobrze ze ich nie wycięłaś
32. nieprawdopodobne ze im się te żyłki nie plączą. Szkoda ze nie jest szerzej w lewo, jestem ciekaw tej plątaniny
33. na tej fotce dla mnie klimat robią te samotne rajstopy po prawej :) aż się uśmiechnąłem :)
2 jest zajefajne, Stambuł więcej kontrastu, tak bym widział zarysy miasta na tle ładnego światła, trezecie tak po prawdzie temat już oklepany, choć gacie mają powodzenie czasem na forum :D. Ogólnie przyjemna wrzuta.
31 - ładny klasyk
32 - dla mnie troszkę przeładowane
33 - jak powiedział yamada gacie mają powodzenie na forum, przynajmniej u mnie
Pozdr
Trójka na czwórce bombowa :)
31. Ładne, acz oklepane. 33. fajnie wygląda. 32. ciekawe tematycznie. Chociaż czegoś brakuje w wykonaniu.
no na moście Galata faktycznie duzo się dzieje ale nie miałam mozliwosci przegonienia tego tłumu :))) dzieki i pozdrawiam
dziama0, 34-38 to klimaty, które bardzo lubię. Bardzo fajne fotki. Co prawda przy 34 trochę kontrast poszedł... ale i tak fajne.
dzięki, niestety do lata jeszcze ho, ho, ho ...:)
Dla mnie najfajniejsze 39 i 41.
39 bo najmniej dwuśladów
41 bo najwięcej dwuśladów
Ale chyba 39 wygrywa.
Pozdr
a dzieki, pod tym kątem ich nie analizowałam :)))
Przeniosłem wątek do oceny z początkujących. Dziękuję Bufetowej za zwrócenie uwagi.
Jestem chyba MONOtematyczny ale ciekawe kadry nr 41 i 42 widziałbym raczej w BW.
dziękuję bardzo, miło mi :))))
---------- Post dodany o 08:39 ---------- Poprzedni post był o 08:37 ----------
41 jest w BW :) rozumiem, że chodzi o ostatnie 2 ? można i w BW ale szkoda mi tych delikatnych odblasków zachodzącego słońca, pzdr
Tak, sorki - myślałem o 42/43.
To naprawdę świeże, tegoroczne? :)
Ładnie wyszło :). Bardziej odpowiada mi 51 niż 52. Dla mnie w 52 można byłoby trochę kontrast podkręcić i wtedy może bardziej by mi odpowiadało niż 51 :)
Bardzo ładne są te Twoje zdjęcia. Z przyjemnością będę tu zaglądał.
Ładne kwiatuszki. :grin: