-
Odp: Nowa popRAWka 4/2012
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Myslisz,ze on sie stosunkuje z regulaminem spogladajac na zdjecia??:mrgreen:
Ustosunkuje się z regulaminem do czego i na które zdjęcia patrząc? Dla mnie sprawa jest prosta, autor kadru obrabianego w popRAWce ma prawo do zamieszczenia własnej interpretacji i wzięcia udziału w konkursie czy nie? Jeśli tak, fajnie. Jeśli nie, przyjmuję ze zrozumieniem. Kropka.
-
W konikach brałem udział i problemu nie było, więc nie widzę problemu. Dałeś rawa, ale nie jesteś napiętnowany :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Tomasz.G
hmmm...z drugiej strony, mogles miec duzo wiecej czasu na zabawe. Moze juz masz wersje gotowa....taka no "mistrzowska"....i tu wiesz, moga byc zgrzyty, ale jak bys dal slowo, że jak inni startujesz od zera...to dalej nie widze przeciwskazan. No i tak miedzy prawda a Bogiem ile sie takie zdjecie wywoluje i dopieszcza...?
O właśnie, o to mi chodzi! Jako autor zdjęcia miałem czas na dłubanie przy nim. Tak więc już samo to powinno rodzić wątpliwości. Wiara w moją szczerość i dobre intencje? Chętnie przyjmę, jednak przestrzegam przed rozrzutnością.
Tak, zdjęcie, na podstawie którego został dokonany wybór do popRAWki zostało obrobione od góry do dołu,
Jednak, dopiero dzisiaj podszedłem do tego kadru tylko i wyłącznie z poziomu raWołarki bez dotykania pędzli czy czegokolwiek.
Nie mniej, jeśli zostanie przyjęte, że autor zdjęcia nie powinien brać udziału w konkursie, grzecznie to przyjmę :)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
O właśnie, o to mi chodzi! Jako autor zdjęcia miałem czas na dłubanie przy nim. :)
Stosunkuję się, uwaga! Jak najbardziej autor może, ba nawet powinien brać udział, bo może go wena najszła, i
co lepszego spłodzi.
Jedziesz Eddie!
-
Dzięksy, wieczorem się dorzucę :)
-
Skoro już tak wiele prac zostało wrzucone, i ja swoją quasi antique-glamour składam.
(przesuwakowane w ACR)
-
Przyłączam się do zabawy! :)
-
Na ostatni gwizdek i ja wrzuciłem.
-
Odp: Głosowanie popRAWka 4/2012
Zaczynamy głosowanie!!
termin zakończenia: 20.03.2012
-
Bardzo przepraszam, ale czy 12 marzec już się skończył?:)
-
No to teraz będzie jazda, bo jak pisało do "12-ego" to zrobił dobrze, że zamknął, a jak do "12-ego włącznie", to się zagalopował ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
No to teraz będzie jazda, bo jak pisało do "12-ego" to zrobił dobrze, że zamknął, a jak do "12-ego włącznie", to się zagalopował ;)
Żadnej jazdy nie będzie. Było do 12-tego.
-
Przepraszam, źle mnie zrozumiałeś. Ja swoją zdążyłem posłać, ale spytałem retorycznie, bo dla mnie do znaczyło do włącznie bez względu na to czy tak jest napisane czy nie.
ZUS- np też płacę do 15 a podatek do 20 i 25 i na myśl by mi nie przyszło, że ma to zrobić dzień wcześniej :)
Przepraszam Saboora za te wpisy, ale nie bardzo mogę to skasować, skoro już są odpowiedzi.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Dziadek
Przeprasza, źle mnie zrozumiałeś. Ja swoją zdążyęm posłać ale spytałem retorycznie, bo dla mnie do znaczyło do włącznie bez względu na to czt tak jest napisane czy nie.
ZUS- np też płącę do 15 a podatek do 20 i 25 i na myśl by mi nie przyszło, że ma to zrobić dzień wcześniej :)
Przepraszam Saboora za te wpisy, ale nie bardzo mogę to skasować, skoro już są odpowiedzi.
Nie ma za co Dziadku, żeby było wszystko jasne: jeżeli jest napisane: "do dnia sądu" to tego dnia jest galeria zamykana.
Ale, jeżeli jest napisane "do dnia sądu włącznie" galeria jest zamykana następnego dnia.
Pozdrawiam
Zamykający
Ja
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Dziadek
ZUS- np też płacę do 15 a podatek do 20 i 25 i na myśl by mi nie przyszło, że ma to zrobić dzień wcześniej :)
Z tym ZUS-em to bym uważał, ja cały czas płaciłem 10-ego (bo tak muszę) i pech chciał, że w lutym 2010 przelewy nie załapały się już na sesję w tym dniu i przelew trafił do ZUS-u jeden dzień później. Dowiedziałem się o tym w sierpniu 2011 jak wysłałem L-4 i dostałem pismo, że w związku z powyższym mam zawieszone świadczenia i blah blah blah... Pismo z wyjaśnieniami i prośba o przywrócenie terminu.
Potem tak z księgowym rozmawiałem i mówię że to cholery i tak dalej, a on mi na to, jako człowiek Pana rozumiem Panie Arku, ale przepis jest jednoznaczny - pieniądze muszą trafić do ZUS-u do wyznaczonego dnia i koniec. Z podatkiem może się Pan spóźnić, z ZUS-em nie.
Od tego czasu płacę 9-ego :|
-
Znowu "pomorek" 13 głosów na 22 prace!
Do roboty! Klikać się nie chce?:wink:
-
No cooooo ? ja swe odbębnił o !
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
No cooooo ? ja swe odbębnił o !
A reszta?? Co jest do jasnej Anielki?? Tu ludkowie na tworzyli, a wy? Do urny i głosować!! :-D
-
Rzeczywiście z głosowaniem cienko :|
-
-
Jak z PIT-ami - wszyscy czekają na ostatnią chwilę. ;)
Ja już olytalibowy obowiązek spełniłem. Mam tylko pytanie- czy i jeśli tak to jak mogę zajrzeć na stronę z dotychczasowymi wynikami (tą która się wyświetla po zagłosowaniu)?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
EddieLBN
Jak z PIT-ami - wszyscy czekają na ostatnią chwilę. ;)
Ja już olytalibowy obowiązek spełniłem. Mam tylko pytanie- czy i jeśli tak to jak mogę zajrzeć na stronę z dotychczasowymi wynikami (tą która się wyświetla po zagłosowaniu)?
A tu sobie kliknij: Bieżąca Galeria
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Dzięki! :) Ciekawość zaspokojona. A z głosowaniem faktycznie mizeria...
-
Zagłosowane,
oczywiście nie na siebie :-)
-
a ja na siebie glosowalem , a co tam , raz w zyciu chce cos wygrac :)
-
Noo pięknie! Głosów coraz więcej, mam nadzieję że pobijemy jakiś rekordzik. :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
a gdzie to widac ile glosow i kto na kogo glosowal??
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
a gdzie to widac ile glosow i kto na kogo glosowal??
Kto na kogo - nie widać :-D ale ile głosów tu: Bieżąca Galeria
-
No proszę! Czyżbyśmy mieli, dwu faworytów?
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Trzech.
A fakt. Kto da więcej?
-
Nie da rady zagłosować więcej niż raz :| Sorry ;)
-
A dlaczego zniknęło jedno zdjęcie?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
magnum
A dlaczego zniknęło jedno zdjęcie?
Praca mirek54, została usunięta na wyraźną i niestety nie odwołalną prośbę autora.
-
Zagłosowane, jest kilka świetnych zdjęć, ciężko się zdecydować.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
To dzięki mojej stopce :-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
To dzięki mojej stopce :-P
....hmmmm....
;)
-
Sprawdzałem, wygląda na to, że kolejność się zmienia co chwilę.. i nie da się zastanowić nawet na które głosować..
-
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
....hmmmm....
;)
No wiem, wiem - poprawk ...iłem
od tego się jest Prezesem