Odp: [Fotopolis] Afera w Olympusie - pierwszy niezależny raport
To może powstanie sensowne forum panasa. I tak jak dzisiaj userzy panasa siedzą tu, to userzy oly będą sobie działać tam. Bagnet wspólny. Tylko czy panas jest zdolny do wprowadzenia podobnego programu jak OJ to mam wątpliwości. Jednak olympus jest chlubnym wyjątkiem pod tym względem. A tak serio, to kto się tym przejmuje?
Nie po to wchodziłem w Olka aby od niego zaraz uciekać. Miejmy nadzieję , że firma się dźwignie. A co do forum to przecież ono może trwać dalej (nawet jakby co...).
Mogło by trwać dalej gdyby było wspólną bezinteresowną akcją grupy osób, jak np. forum Bodzipa, a nos mi podpowiada że nasze forum takie nie jest :(
Cytat:
Zamieszczone przez
ayu
Nie po to wchodziłem w Olka aby od niego zaraz uciekać.
W życiu jeszcze wiele razy gdzieś wejdziesz i uciekniesz...
Cytat:
Zamieszczone przez
Janko Muzykant
W życiu jeszcze wiele razy gdzieś wejdziesz i uciekniesz...
Już wiem puszki Olego staną się po upadku firmy kultowe i poszukiwane na całym świecie. Wiecie te kolory ...
Cytat:
Zamieszczone przez
ayu
Już wiem puszki Olego staną się po upadku firmy kultowe i poszukiwane na całym świecie. Wiecie te kolory ...
Tak najciekawszy byłby różowy korpus z seledynowym kitem.
e-cyfrowe już nie sprzedaje lustrzanek olympusa...
Olek widząc jakie straty przynosi 4/3, że jednak nie trafia w gusta userów, zaczął zamiatać niekorzystne liczby pod dywan. No, ale ile to można było ... Wreszcie kupka się przebrała i dywan odsłonił wszelkie matactwa. Nadzieja teraz w m4/3 ale nie wiadomo czy to też niekorzystny interes dla Olka? A może to jednak dział medyczny tak namieszał? Wiele pytań i wielkie oczekiwanie wszystkich na pomyślny "come back" (?) Olka...
Cytat:
Zamieszczone przez
jagger
e-cyfrowe już nie sprzedaje lustrzanek olympusa...
Lustrzanki chyba, jednej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Janko Muzykant
Lustrzanki chyba, jednej :)
może miał kilka sztuk e5 ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
merti
A może to jednak dział medyczny tak namieszał?
Dział foto olka to tylko kwiatek do kożucha. Kasę robi się na medycynie (choć raczej wypadałoby napisać: produkcję :) )