Zasłużenie.
Gratulacje :)
Wersja do druku
Zasłużenie.
Gratulacje :)
Szambonur pozamiatał :) Gratki!
Dziękuje bardzo za miłe wyróżnienie, cieszę się że konkurencja była liczna i mocna. Zdjęcie wykonałem późnym popołudniem pewnego lipcowego dnia 2010 roku. Aparat Olympus e-510 do którego przykręcone było Zuiko 14-54. W tym przypadku na pełnej długości. Cap który jest na zdjęciu pozwolił się fotografować przez ponad godzinę. Sprawiał wrażenie przyzwyczajonego do obecności człowieka. Jak się później okazało osobnik ten często był widywany w okolicach Kończystego Wierchu gdzie zrobiłem to zdjęcie i Starorobociańskego. Czuję pewien niedosyt ponieważ na horyzoncie utworzyła się piękna chmura burzowa która co jakiś czas przecinana była efektownymi błyskami piorunów. Niestety nie udało się mi tego zarejestrować. Użycie statywu nie wchodziło w rachubę, ponieważ Cap też nie okazał się cierpliwym modelem i co chwilę się przemieszczał. Najprawdopodobniej nie powtórzą mi się już nigdy takie warunki żeby zrobić podobne zdjęcie, mam nadzieje że będą inne, może lepsze, ale patrzącej kozicy w kierunku Rohaczy nad którymi rozbudowało się takie efektowne "kowadło" z piorunami i to wszystko oświetlone zachodzącym słońcem już chyba nigdy nie zastanę... Zdjęcie jak najbardziej przypadkowe, ale jak już wspominałem kiedyś jeszcze nigdy nie udało mi się zrobić w danym dniu dokładnie to, co sobie zaplanowałem...
Brawo i gratulacje...!!!!!
Moje gratulacje !!!
Gratulacje :) Cała galeria warta odwiedzin! http://alt.olympusclub.pl/gpu3_SUPER.php?id=11847
Gratuluję, sprawiedliwy wybór :)
Szambonur gratuluje wygranej, tym bardziej że konkurenci zaprezentowali fantastyczne prace, które nie jeden atlas mogą okrasić. Fantastyczny poziom prac.
Szambonur, gratuluję wygranej :grin:
Gratulację również dla pozostałych uczestników, bo rewelacyjne prace okazały się w tej edicji :roll:
Szambonur - gratulacje!
Gratuluję, piękna fota!
Gratuluję!
Piękne zdjęcie, gratulacje!
Gratuluję - i życzę następnej takiej okazji do zrobienia takiego zdjęcia!
Gratulacje! Może i lepiej, że nie zrobiłes "tego" zdjecia - zostają wspomnienia i są tylko dla Ciebie. Po Twoim opisie i tak każdy widzi to zdjęcie "oczyma wyobraźni", w różnych wersjach.
Dziękuje wszystkim za gratulacje... Dziękuje również firmie Olympus od której otrzymałem właśnie świetną książkę "Olympus PEN - fotografia odkryta na nowo" oraz zestaw gadżetów które sprawdzą się w upalne dni w górach: branżową czapeczkę z daszkiem oraz bidon na wodę... plus smycz. No i oczywiście list gratulacyjny od Jacka... :) Jeszcze raz wielkie dzięki...
Gratuluję, dobra robota nie dziękuj za komeny...powodzenia na zaś :)