-
Odp: Głosowanie OR: Minione dni świetności
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
A moze to by nazwac zbiorowy monolog uzytkownikow wobec adminow;)
No Żeś się zagalopowaaał Admina mamy jednego(bidni jestemy) :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
No Żeś się zagalopowaaał Admina mamy jednego(bidni jestemy) :-D
Mozna to tez nazwac nadinterpretacja faktow ;)
pozdro
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie dziwi Cię brak polemiki?:mrgreen:
Innych opinii na temat ADM pracującej i ADM będącej a nie pracującej:grin:
Ludzie! Przecie pod takim postem to już wątek powinien się utworzyć!
Galeria, popRAWka, posty ino z subskrybowanych wątków przychodzące bez treści itd itp wzw aws ppp zhn:-P
Porzucenie zmian w pół drogi dziwnym jest, ja tego nie rozumiem.
O Poprawce w wielu miejscach pisałem, Jak przyciągnąć nowych jej użytkowników, jesli nie będzie się zmieniać od czasu do czasu formuły na bardziej ciekawą, lub bardziej interesującą lub po prostu trochę inaczej rozdając zadania?
Ba nawet odznaczenia honorowego nie daje się nadać . Taki układ może zniechęcić najbardziej wytrwałych userów , co zresztą widać pod forum na liście obecności. Od pewnego czasu jest nas mniej i mniej....
Jak przyciągać userum do forum, jak mogą tylko ponarzekać bez obzewu w Hydeparku.
A już w ogóle nie rozumiem jaki interes może mieć sponsor w tym stanie rzeczy, skoro przedłużająca się niemoc galeryjna zahamowała nabór do programu Olyjedi, w tym ludzi którzy pracowicie wygenerowali te kilkaset postów, a nie jak do niedawna od ok.50 postów i 3-4 zauważone zdjęcia. To bezpośrednio uderza jak mi się wydaje w jego interesy.
Pozdrawiam AP.
-
Co do Olyjedi... Każdy kto uzbiera odpowiednią ilość punktów może dokonać zakupów w promocyjnej cenie kontaktując się z Panią Joanną co osobiście przetestowałem :-) A posty warto pisać biorąc udział w dyskusji i zdjęcia wrzucać choć rzeczywiście widać spadek aktywności na forum :-(
-
Fakt, faktem na forum jest 14k zarejestrowanych user-ów więc dziw bierze, że choć połowa nie bierze udziału w głosowaniu. Ledwie kilka głosów oddanych, no nie, śmiech na sali (pustej?) ADM powinna zrobić czystkę, a jak..? Jestem "zameldowany" na jednej zagranicznej stronce torentowej. Siłą rzeczy nie mam czasu by coś ściągać logując się tam. Więc na maila dostaję powiadomienie co 28 dni. Jeśli bym po trzecim upomnieniu nie zameldował się, to automat z miejsca wykreśla mnie z listy "szkodników" ;) ...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
merti
Więc na maila dostaję powiadomienie co 28 dni. Jeśli bym po trzecim upomnieniu nie zameldował się, to automat z miejsca wykreśla mnie z listy "szkodników" ;) ...
Chcesz,zeby zostalo 20 uzytkownikow i jeden mod lub 1,5.
-
Czy ja wiem czy dwudziestu? Od czasu jak tu z Wami/Nami przebywam to max jak widziałem to 50 dusz zameldowanych ;) A tak to tylko goście nas odwiedzają (max 400). Czyżby szukali pożywki u nas co by na innych forach z nas się wyśmiewać - nie wiem. W każdym bądź razie ostatnio, w poszukiwaniu jakiś perd...ł, trafiam na fora gdzie max zameldowanych na stałe jest 500, kilo lub 2k szkodników. Po prostu w pewnych dziedzinach gadają o tym co ich, w danym momencie życia, interesuje. U nas jak widać tylko tysięczny promil dusz dobrze się czuje na forum, reszta chyba umarła :D (tak jak z tymi listami mandatów na posłów lub coś takiego)
Aha, żeby nie było, NIE narzekam :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie dziwi Cię brak polemiki?:mrgreen:
Innych opinii na temat ADM pracującej i ADM będącej a nie pracującej:grin:
Ludzie! Przecie pod takim postem to już wątek powinien się utworzyć!
Galeria, popRAWka, posty ino z subskrybowanych wątków przychodzące bez treści itd itp wzw aws ppp zhn:-P
Raczej martwi, niz dziwi.
Tak samo stan techniczny forum.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Raczej martwi, niz dziwi.
Tak samo stan techniczny forum.
Wiesz ... grizz i hades zapie...ą przy forumie Karol i Dobas są aktywni, tylko co oni mogą ... .
-
No to co?
Glosujemy nad votum nieufnosci dla administracji?
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kurokial
Jestem na nie! Ot co :D
A na spacer z psem nie chce ci sie wyjsc?
Herbatke sobie zrob, ciasteczko zjedz... mam wrazenie, ze masz okres....
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
A na spacer z psem nie chce ci sie wyjsc?
Herbatke sobie zrob, ciasteczko zjedz... mam wrazenie, ze masz okres....
Jesteś z 'tych' ciepłych? Ale z tym psem to masz racje jakoś tak się patrzy chuba z nim wyjde ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kurokial
Jesteś z 'tych' ciepłych? Ale z tym psem to masz racje jakoś tak się patrzy chuba z nim wyjde ;)
Yyyyyy..... ze z jakich?
Pytasz, czy bym sie schylil w twojej obecnosci po mydlo...?
Chyba raczej nie... :D
-
A tak w ogóle to o co chodzi?
Dałoby się jednym zdaniem i powoli?;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
A tak w ogóle to o co chodzi?
Dałoby się jednym zdaniem i powoli?;)
Da się, nawet jednym wyrazem.
-
To ja poproszę wersję na bogato - czyli pełnym zdaniem:)
-
Meski Zespol Napiecia :mrgreen:
-
I ode mnie poleciał głos.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
majeczek78
I ode mnie poleciał głos.
Co ty tu OT robisz?? Temat się rozwinął!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een:
-
Jakby co, mogę być czyimś sekundantem gdyby dysputa się zaogniła. :-D
Ceny za usługę mam przystępne. :-P
-
Podsumowując, dziękuje za aktywność. Ostatnimi czasy praca niektórych z nas na rzecz forum zbiegła się ze zwiększeniem obowiązków w pracy zawodowej. Moje, gładko sformułowane wyjaśnienie oczywiście nie wyjaśnia niczego w szczególe. Przede wszystkim kiedy i co się stanie z kolejnymi funkcjami na forum. Ale musimy się uzbroić w cierpliwość. Pewne narzędzia dostępne na forum, zarówno dla moderatorów jak i forumowiczów potrzebują chwili uwagi.
Do końca głosowania pozostał tydzień. Mamy już w sumie ponad 50 głosów. Akcja K@czego jednak się przydała.
Apropos,
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
ADM zadowolony nie byl z tej formy reklamy... nie wiedziec czemu.....
Regulamin. Mamy coś takiego i stosujemy. Choć mimo wszystko przymknąłem oko ze względu na szczytny cel i dobre chęci. Czy ja już doceniłem Twoje zaangażowanie? Poza tym, ja tylko jestem moderatorem.
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Ale wazne, ze bomba psychologiczna zostala wszczepiona i pamietacie :)
PS
Tera reklamujemy inna sprawe :D
Mam nadzieje, ze ADM zaregauje tak samo szybko na ta stopke, jak na poprzednia.
Też chciałbym żeby to już poszło. Mógłbym przepuścić przez niszczarkę notatki, kto za co medal powinien dostać.
-
Hades.
Przeciez dobrze wiesz, ze nie o to mi chodzilo.
Tak samo nie do ciebie adresowalem moj zal :)
Zeby nie tworzyc kolejnej dyskusji: chcialbym tylko, zeby prawa i obowiazki dzialaly w obydwie strony- zeby oprocz kar funkcjonowaly rowniez nagrody- zwlaszcza te juz zadeklarowane :)
A tak po ludzku- troche szacunku sie domagam i nic wiecej. A wylaczanie forum bez ostrzezenia oznaka tego szacunku nie jest. Tak samo brak wyjasnien po tej przerwie.
Olewanie medalu Krakmana i innych takze.
Generalnie kazdy ma za uszami- ja pewnie nawet wiecej niz inni, ale ja nie jestem na swieczniku.
Hades - doceniam twoja robote jak umiem z calych sil, ale dobrze wiesz, ze nie o twoja dzialke tu chodzi :)
-
1 załącznik(ów)
Już się uzbroiłem nie tylko w cierpliwość. :-D :-D :-D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
A tak po ludzku- troche szacunku sie domagam i nic wiecej. A wylaczanie forum bez ostrzezenia oznaka tego szacunku nie jest.
Generalnie kazdy ma za uszami- ja pewnie nawet wiecej niz inni, ale ja nie jestem na swieczniku.
Widzę, że kolega urósł w pióreczka i domaga się nadzwyczajnego traktowania z racji jakiejśtam. I jeszcze cierpi kolega na skromność niezmierną ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kurokial
Widzę, że kolega urósł w pióreczka i domaga się nadzwyczajnego traktowania z racji jakiejśtam. I jeszcze cierpi kolega na skromność niezmierną ;)
A ty juz jestes takim doskonalym fotografem, ze w dziale dla poczatkujacych pozwalasz sobie na takie uwagi w stosunku do innych klubowiczow, ze im w piety idzie. Brawo.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Hades.
Przeciez dobrze wiesz, ze nie o to mi chodzilo.
Tak samo nie do ciebie adresowalem moj zal :)
Ale dobrze by było, żeby ktoś odpowiedział, kto jest bliżej technicznej strony forum, by ta dyskusja nie była prowadzona w próżnie. W tej chwili wypadło na mnie, byłem dostępny, a poza tym monitoruje wątki konkursowe.
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Zeby nie tworzyc kolejnej dyskusji: chcialbym tylko, zeby prawa i obowiazki dzialaly w obydwie strony- zeby oprocz kar funkcjonowaly rowniez nagrody- zwlaszcza te juz zadeklarowane :)
A tak po ludzku- troche szacunku sie domagam i nic wiecej. A wylaczanie forum bez ostrzezenia oznaka tego szacunku nie jest. Tak samo brak wyjasnien po tej przerwie.
Olewanie medalu Krakmana i innych takze.
I za to ze strony administracji i moderatorów muszę przeprosić.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
kurokial
Nie bądź uszczypliwy , proszę. Przeczytaj może jeszcze raz, o co chodzi. Dobrze?
Pozdrawiam AP.
-
Wracamy do tematu... głosujemy.
-
Zgodnie z zaleceniem- zaglosowalem :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Nie bądź uszczypliwy , proszę. Przeczytaj może jeszcze raz, o co chodzi. Dobrze?
Pozdrawiam AP.
Już nie będę. :) Ale rację swoją mam.
-
-
Fajne zdjęcia. Też sobie zagłosowałem :)
-
Już dawno zagłosowałem i nic nie wygrałem. :-(
-
Głos oddałem i jak zobaczyłem jak się układają wyniki, to się nie zdziwiłem, ale nie głosowałem na prowadzącego w klasyfikacji.
Ładne zdjęcia w konkursie, to prawda
-
Cytat:
Zamieszczone przez
chimol
Głos oddałem i jak zobaczyłem jak się układają wyniki, to się nie zdziwiłem, ale nie głosowałem na prowadzącego w klasyfikacji.
Ładne zdjęcia w konkursie, to prawda
Też już oddałem i też się nie zdziwiłem.
-
Ja jak zawsze - pod prąd....
-
-