Witia1 gratuluję Wnusi! Jak się czujesz jako mąż Babci? ;-) Gdy już Mała zacznie Tobie pozowac do zdjęc, to zapraszam z fotkami.
Wersja do druku
Witia1 gratuluję Wnusi! Jak się czujesz jako mąż Babci? ;-) Gdy już Mała zacznie Tobie pozowac do zdjęc, to zapraszam z fotkami.
Serdecznie gratulujemy z Jagodą Witku :)
Niech Twoja modelka rośnie zdrowo i do Dziadka się słodko uśmiecha :)
Gratulacje dla Rodziców.
Dzięki "chłopaki" :wink:
Rysiu - dziadkiem to ja już jestem od pięciu lat.
Emila można zobaczyć w mojej "galerii".
Tak wyglądał parę lat temu :), a tak "teraz"
Pozdrawiam.
Moja młodsza - Eliza w sobotę kończy pięć lat
Załącznik 64730
i na tę okoliczność jako naczelny rodzinny Grafman musiałem zrobić stosowne zaproszenia na imprezkę.
Dodatkowo jako rodzinny naczelny fotokameroman zabezpieczam rejestrację wizualną....:grin:
Gratulacje dla ...dzieci Witii :grin:
Dla wszystkich dziadków i babć - naj, naj, naj :mrgreen:
Dzieci potrafią spać w przeróżnych warunkach. Tutaj Weronika w trakcie wesela.
A oto Marysia - z sierpnia.
Pozdrawiam.
Jakie słodkie pysie :grin:
Wnuczka rośnie, czas zadbać o rozwój pasji. Melomanka to jej drugie imię :-)
Nie słychać, ale widać pasję do muzyki :)
Tylko aby nie za głośno Rysiu :)
Pozdrawiam.
Rysiek_O fota cool :-)
Sama młodzież tutaj? nikt nie ma wnucząt? Pochwalcie sie.
No, ja jeszcze nie, ale wkażdej chwili może się przydarzyć (córa 26 lat, starszy syn 22 lata) :wink:
Najmłodszy ma dopiero 8 i pierwszą, szkolną miłość...
Witaj PioRo. Pewnie juz zauważyłes różnicę. By zostac ojcem trzeba się starać, a by zostać dziadkiem - można tylko czekać. :-) A wnuczki to kapitalna sprawa!
O wieku dam się nie rozmawia, ale w tym wypadku czuję się usprawiedliwiony i korzystam z wyjatkowej okazji.
A więc stało się - Weronika ukonczyła roczek :-) Ubrana stosownie do panującej u nas pogody ( snieżyca dotkneła nas w sobotnie popołudnie) Weronika przybyła na imprezę nieco senna ;-). Gdy juz odpoczęła i nabrała sił zaczęło się rozpakowywanie prezentów i testy ich przydatności.
I ja tam byłem, miód i wino piłem :-)
Pozdrawiam
Załącznik 72509Załącznik 72510
Moja starsza, a może ja najstarszy dziadek...
To dziadek wychował wnuczkę na takiego kibica? :-)
Żony dziadków, mężowie babć, zapraszamy z Weronika do udziału w naszym wątku. Czołem!
Melomanka - świetne zdjęcie, na ostatnim szkoda rączki poza kadrem.
Dziękuję! Weronika się robi coraz bardziej ruchliwa, uczę się nowego do niej podejścia - po ostatniej serii zdjęć zrozumiałem że podchodzę zbyt blisko i w efekcie zdarzają się zdjęcia w których coś "ucieka z kadru". Postaram się robić zdjęcia nieco szersze, aby można było potem wybrać odpowiedni kadr.
Wnusia - piękności - forumowa pupilka :)
Nina .
Bardzo dziękuję za wizyty i komentarze oraz Wasze fotki. Zapraszam ponownie - wątek zawsze otwarty :-)
Gwoli przypomnienia Weronika w kolejnej odsłonie. Taki mały eksperyment, ciekawe jakie są Wasze wrażenia?
Haaaa :-) Tego się spodziewałem :-). Małe dziecko w sepii nie budzi entuzjazmu.
No to może jednak coś w kolorkach? Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam
Mikołaj tuż, tuż i najwyższy czas zastanowić się jakie to prezenty przynieść może. :-)
No to jeszcze Wnusia Werusia na jesiennym spacerze.
Fryzurkę mam w nieładzie, ale potrafię się już "odgryźć" :D
Czas na małe odkurzanie :-)
Pod choinką znalazły się różne zabawki, niektórym warto się dłużej przyjrzeć. A Wy oglądnęliście uważnie wszystkie otrzymane podarki?
;-)
Pozdrawiam
Wnusia wielce zaintrygowana, aaa...i rośnie jak na drożdżach. Dziadek jak zwykle stanął na wysokości zadania. Pozdrawiam.
Dziękuję Lisiajamka1.
Wnuczka już podchodzi sama do lodówki. Niedługo będzie miał kto dziadkowi piwo serwować :-)
Z przyjemnością się takich krasnali ogląda, zwłaszcza że...........już niedługo ja też:grin:
Witajcie.
Czekam teraz na telefon...
A Maria nie dość, że zaczytuje się namiętnie - to i meni zmienia zasadniczo - dzięki pierwszym zębiskom :)
Pozdrawiam.
Ciekawość świata i ludzi napędza dzieci do nowych odkryć. Podczas spaceru z wnuczką po dworcu kolejowym bawiła się ona doskonale i wcale czas jej się nie dłużył, a spędziliśmy tam ponad trzy godziny.