9 bardzo mi się podoba rewelka
Wersja do druku
9 bardzo mi się podoba rewelka
Dzięki :grin:
Jesień...
Załącznik 52989
:grin: 9 to widok ze Szczelińca Wielkiego-góry Stołowe, świeżynka z weekendowego wypadu. Jesień (10) to okolice Bydgoszczy, mała wioska Bożenkowo. Zdjęcie z jesieni 2009. Niestety okolica ulega zabudowie, rolnicy dzielą role na działki pod budowę domów i za kilka lat takich widoków już się nie uświadczy...
Najbardziej podoba mi się zdjęcie nocne. bardzo ładne ujęcie i takie fotki maja jakiś czar w sobie
To dziś cień :wink:
Załącznik 53014
Bardzo mi się podoba - zniekształcenia optyczne widoczne na "owocach kwiata" dodają zdjęciu uroku :)
Całkiem fajne:)
Największa wrzutka jak na razie. Relacja z huty szkła...
Załącznik 53026Załącznik 53027Załącznik 53028Załącznik 53029Załącznik 53030Załącznik 53031Załącznik 53032
Cień butelki - wazonu jak dla mnie bardzo dobre zdjęcie.
Relacja z huty ciekawa.
jak dla mnie pierwsza i ostatnia fota z tej wrzuty pzdro
Mnie najbardziej podoba się 2. :grin: Być może ta fota w BW wyglądałaby jeszcze lepiej.
pierwsze zdjęcie które ma chyba nazwę 11 jak dla mnie wymiata. zawsze chciałam spróbować wydmuchać jakiś wazonik ;)
tylko bez dziwnych skojarzeń proszę https://forum.olympusclub.pl/images/icons/icon12.png
a ta w ogóle to fajna taka seria. Chętnie pofociłabym ludzi przy takiej pracy no i może daliby mi w końcu dmuchnąć w jakąś małą rurkę z małym szkiełkiem ;)
---------- Post dodany o 16:05 ---------- Poprzedni post był o 15:54 ----------
uwielbiam takie eksperymenty i taki typ fotografii, który pokazuje nie tylko obiekt, ale i pomysł, który intryguje i inspiruje a jednocześnie dostarcza silnych wrażeń i doznań estetycznych :) Brawo!
Dziękuje za opinie:mrgreen:
Jakieś 3 tygodnie temu przez okolice Bydgoszczy przemknęła Piękna Helena...
Załącznik 53107Załącznik 53109Załącznik 53108
1 spoko pzdro
1. fajna ciuchcia . Kadr mi się podoba . ale jeszcze lepiej by było gdyby było panoramowane (rozmyte tło) . Żywe kolory też na +
Pozdrawiam ;)
Jedyneczka fajna :-)
Dziękuje z opinie i zapraszam do oglądania kolejnego zdjęcia.
Załącznik 53166
Kilka fotek z targowiska staroci :grin:
Załącznik 53215Załącznik 53214Załącznik 53216Załącznik 53217Załącznik 53220
chyba tylko 1. fajnie złapane :)
i chyba też 4 my się podoba. choć może bardziej bym wyeksponowała czarne talerze i hełmy
w 2 pokazujesz tył człowieka i niknie to co jest wieszane. 3 - wszystko i nic. nie wiadomo na czym się skupić. do tego liczydło obcięte. 5 zdecydowanie na nie. te nogi psują cały odbiór. i kadrowanie nie zachwyca. lepiej by było zrobić zdjęcie w poziomie obrazu
Dla mnie jedynka tylko :-)
madziazywczak, waruga dzięki za opinie. Zdjęcia kusiły kolorami i wstawiłem je krótko po zrobieniu. Chyba zawsze trzeba kilku dni, żeby świeżym okiem spojrzeć i nie wrzucać od tak. Dziś jedno zdjęcie.
Załącznik 53328
dobre - choć moim zdaniem bez trawy a z "morzem" doniczek było by ciekawej : )
Więcej nie było:wink:
Kolejna fotka... Może ktoś wie gdzie zrobiona? :)
Załącznik 53337
Częstokół w Biskupinie ?
Dokładnie tak, częstokół zwany też ostrokołem lub palisadą :mrgreen: Biskupin
Zdjęcie sprzed paru lat. Pora odpowiednia:) Tak mój synek usnął kiedyś podczas oglądania dobranocki, trudno uwierzyć, że w tym roku idzie do szkoły.
Załącznik 53362
Ciekawe co to za bajka byla ? :-)
Fajne ujęcie Twojego synka, a swoją drogą ciekawa pozycja do spania. :grin:
Nie dał rady :wink: Nowe zdjęcie, skaliste :mrgreen:
Załącznik 53456
Jeszcze jedno zdjęcie. Kolejny widok ze Szczelińca.
Załącznik 53469
Adambieg niezla fota.
Cieszę się że Ci się podoba :mrgreen:
Mnie podoba się 32. Fajny pomysł na zdjęcie i dobre wykonanie. :grin:
Ten częstokół mnie zainteresował i pozwoliłem sobie na taką interpretację, jeśli można.
"Skaliste" tez zmierza ładnie do abstrakcji, ale tego już nie będę ruszał. Tam trza by umieścić tę skośną linię symetrycznie.
Przeróbka na B&W fajna ale ułożenie kadru jakoś mi nie pasuje.