no nic to kolejna fotka
Wersja do druku
no nic to kolejna fotka
ostatnie mi się podoba - zdecydowanie bardziej wyraziste (poprzez kontrast) - aż czuć przelatujące chmury.
Łał ostatnia fotka super, chmurki z monitorka sie wylewaja.
Niedawno w kolobrzegu
Witam
Troszkę zaszumione, ale bardzo ładne kolorystycznie.
pzdr
foto
IMO chyba troszkę dziewczynka za bardzo z lewej ale poza tym fajne :D
..cos takiego
Witam
Lepiej, jakby maszyna była cała na tle trawy lub czegoś jasnego, tak się zlewa z lasem.
Pzdr
Dla mnie maszyna fajna :D
Fotka z maszyna dobra, sam chciałbym miec taka w swojej kolekcji.
szklarz maszyne czy fotke? ;)
Fotke z jakas maszyna rolnicza, oczywiscie nie z tych nowych maszyn.
Z machiną elegancka fotka. Jedyne co - jeśli można było, to bym wykadrował w innym kierunku, żeby w tle nie łapać tych wzgórz, szczególnie w B&W powodują zatracenie detali machiny, które wyglądały by myślę, że interesująco
Drugie zdjęcie patrząc od góry na wcześniejszej stronie jest OK (znaczy się dobry + :)
Fotka z dzieckiem bardzo dobra ,szkoda odciętej ręki :(
Widać ,że próbujesz ,szukasz ,podpatrujesz :) Duży plus za to.
Pozdrawiam
do oceny
Lubię takie miejsca, zdjęcie ok, ale nie porywające ;)
Pzdr
kolejne nieporywajace ale mi sie podoba:)
Poprzednie do tego bardziej porywające ;) Tutaj woda wyszła zbyt mętna, no i drugi podobny kadr - trudno w ten sposób zaskoczyć widza - ale to tylko moje zdanie ;)
Pzdr
tutaj trudno o pozytwne komentarze ;) bede dalej robic to co lubie :)
Tym sposobem szlifujesz swoje zdolności, robisz się coraz lepsza :)Cytat:
Zamieszczone przez Sabina
Panoramka troszkę mała - ładne niebo chwyciłaś.
pzdr
Dopiero zajrzałem do wątku, ale patrząc od pierwszego zdjęcia idziesz w szybkim tempie i we właściwym kierunku. Pozdrawiam. Proponuję jeszze numerować fotki, bo się pogubimy ;)
czy to drugie jest wyostrzone? czy moze robie cos nie tak, jak mi sie wlasnie wydaje
czy to z x w nazwie jest wyostrzone? czy moze robie cos nie tak, jak mi sie wlasnie wydaje
Rzekłbym nawet, że przeostrzone - zauważ białe artefakty przy krawędziach, itp. Uwydatnił się też szum. Nie wiem w czym ostrzysz, ale spróbuj mniejsze wartości ostrzenia ustawiać - w skali od 1-100 tak na 15 - 30.
Sabina, numeruj zdjęcia. Na ostatnim chyba lepiej byłoby, gdyby krzaczor był w którymś z mocnych punktów. Albo przynajmniej nie na środku.
W vv0049.jpg do nieba bym się z ostrzałką nie zbliżał! Świetne są te cirrusiki przed ostrzeniem