Dziękuję za rady. Prawdopodobnie dam wodę na 2/3 kadru i Postaram się ominąć jakoś te krzaki.
Tak, to 9-18 przypięty do 520.
Wersja do druku
Dziękuję za rady. Prawdopodobnie dam wodę na 2/3 kadru i Postaram się ominąć jakoś te krzaki.
Tak, to 9-18 przypięty do 520.
12.
Być może dzisiaj wieczorem poprawię poprzednie zdjęcie.
Bruder fajne miejsce i fajna obrobka foty.
Dzięki bardzo. W okolicach w których obecnie przebywam jest sporo jezior.
Aleś te zdjęcia odrealnił -wyjść z podziwu nie mogę.
Pozdrawiam AP.
To nie ja, to długi czas naświetlania
13 świetna :grin:
Zdradźże jaki filtr tam nakręcałeś - do spawarki? - 77 i 90 sek to całkiem niezły wynik.
ND 3.0 + połówka 0.9 na niebo
Trzynastka super !
To było dzisiaj jakoś koło 17:00. Nie wiem czy słońce już zaszło :) ale nie świeciło. Chury były + drzewa z klifu bo to w Orłowie.
Kurde odwaznys.sie przyznajesz.A te moloZałącznik 56159to nie mogles zaczekac jak powieje troche.Krzaki bys wycial i za chwile juz wialo.przy okazji bys w statyw szturchnal i kadr przestawij by po osi nie byl:mrgreen:
Haha :) Mistrz!
---------- Post dodany o 20:37 ---------- Poprzedni post był o 19:34 ----------
Niektórzy już pewnie widzieli ale ciekawi mnie co pozostali myślą o freelensingu i o tych zdjęciach:
15.
16.
Podoba sie.
jeszcze troche balans bieli poprawilem no ale nie bede wrzucal ponownie.
poprawiona wersja w galerii
ładne, delikatne
18 i 20 mbsz- bardzo dobre.. choć ja "bym posuwał" troszeczkę.
Nie wiem czy było by lepiej, ale ...
Pozdrawiam.
Jak dla mnie to 18. :-)
a mnie coraz bardziej zaczyna denerwowac szum. Na tych nocnych zdjeciach jest to najlepiej widac (20, 21) na niebie. Powstal juz w momencie naswietlania. Pewnie da się odszumic ale nie chcialo mi sie z tym bawić.
hehe :) niestety nie moge dać plusa.
Tym razem nie Gdańsk a Bytów:
22:
Załącznik 58449
23:
Załącznik 58450
Podoba mi się nr.23 ładnie oświetlone(lampy mogły by być pochowane za ławkę i drzewo)
24.
Załącznik 61812
25.
Załącznik 61814
26.
Załącznik 61815
Musze odwiedzic marine w Sopocie :-) fajne fotki.
Byłem pierwszy raz :), warto zobaczyć. Polecam.
ja osobiście lubię taki klimat na zdjęciach nad morzem:
http://macoller.com/Nowhere/id/43
czyli całe niebo w chumrach :)
Hej! Jeśli ktoś chce pomóc to proszę o oddanie głosu na moje zdjęcie w konkursie. Wybierane są w nim zdjęcia do lokalnego kalendarza. Oto link do zdjęcia:
http://bytow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1597587,nasza-zabawa-glosowanie-na-zdjecia-czytelnikow-do-kalendarza-dziennika-baltyckiego-na-2013-rok-jezioro-lipionek-gm-lipnica,galeria,3766279,id,t,tm,zid.html
Głosować można raz dziennie. Za głosy będę wdzięczny :), z góry dziękuję.