Bardzo fajna seria :) oczywiście 22 najbardziej mi się podoba :)
Wersja do druku
Bardzo fajna seria :) oczywiście 22 najbardziej mi się podoba :)
Czyli...jednak ładne kolorowe obrazki najlepiej smakują...:wink:
No i jak tu pokazać jakieś próby streeta?:cool:
Wrzutka ciekawa. Nam rowniez udzielilo sie poobcowac ze sztuka:-)
Plus dla organizatorow za pomysl, wszak nie zawsze takie wystawy mozna ogladac.
Dla mnie 38 i 41 . 38 bardzo mi się podoba - " ładnie " się wstrzeliłeś
Jak dla mnie 38 oraz 41.
Wycieczkowe... 44 oraz 47 maja swoj klimat.
Jak dla mnie to 53. 65.70
Najpiękniejsze 62. Fajne oba reportaże. Gdybym miał wybrać to sam nie wiem.
Pozdrawiam AP.
waruga i apz - dzięki za komentarze!
Bardzo fajne, "gadające" reportaże. Fajnie ogląda się w całości, nie wyróżniałabym poszczególnych zdjęć.
Jedyneczka swietna druga niezla.
Wczesniejsze foty Harfistki dla mnie ujmujace , czasmi mam wrazenie ze ujales piekna tego instrumentu , zwiewnosc , delikatnosc. Super foty.
Z ostanich pierwsza rodzajowa taka, swietna.
:-)
Pięknie pokazany koncert z harfą , nabrałem ochoty aby kiedyś się wybrać specjalnie na koncert tegoż instrumentu
Nie wiem czemu, ale grube szkła (okularów) zawsze mnie pociągają fotograficznie. Do kompletu jeszcze czasem zdarza się utrafić pożółkłe palce trzymające szluge bez filtra.
ciekawy pomysł - zdjęcie 73 najbardziej mnie zaciekawiło
Wybralem 73 oraz 75 maja swoja wymowe.
dobrze ogląda mi się twoje reportaże, koncert mnie urzekł :-)
Pozdrawiam
Widzę, że depczemy sobie po piętach nie tylko tytułami. W piątek też byłem na targu w celach foto. Jednak w takim tłoku przydałby się jakiś "kieszonkowiec", bo ludzie podejrzanie patrzą.
Nooo tak, bo zawsze może się okazać, że zbierasz materiał dowodowy dla skarbówki i sanepidu razem wziętych:grin::grin::grin:;)
A serio - jeśli faktycznie był tłok, to pewnie nikt Cię nie zauważał, wszyscy pochłonięci byli swoimi sprawami, zakupami, handlem itp. W takich miejscach stosunkowo łatwo wtopić się w otoczenie.
Wątek odgrzebałam w czeluściach zaniedbany...;)
Męczyłam wczoraj dzieci:cool:
Pokazuję kilka kadrów z tego męczenia;) - wszyscy wyszli z niego... zdrowi, choć z całością... bywa gorzej;) - takie zbliżeniowe kadry są celowe, mam widzimisię taki projekt (modne słowo!) realizować:)
Mam w kilku przypadkach problem czy kolor czy cz-b - oceńcie, powiedzcie:
89.
90.
91.
92.
93. - a
93. - b
94. - a
95.-b
Rozumeim, ze kazdy ma od czasu do czasu jakies widzimisie....nawet ja :-P ale jakos do mnie takie kadry nie bardzo przemawiaja.
U dzieci mozna zlapac tyle ekspresji, zwlaszcza kiedy sa czyms bardzo zajete tak jak w tym wypadku malowaniem, a mnie jej tutaj brakuje.
Co dopytania o BW czy color, zdecydowanie color.
Dzięki masakrer za opinię! Tym bardziej cenną, że jedyną:)
A serio - to widzimisię, to koncentracja na szczególe, w tym wypadku na łapkach, dłoniach, bliskie podejście do fotografowanego i w konsekwencji nawet nieco wynaturzone proporcje. Tak mnie naszło - może przejdzie?;)
Dzieciaki są niezastąpione gdy nieświadomie pozują, z tym, że.... pokazywanie tej ich ekspresji na twarzach stwarza spore problemy z tzw ochroną wizerunku... - ale to jedynie na marginesie.
Jesli kolorowe kredy to raczej kolor.Przy czarno bialych wystarczy szkolna kreda.Nie ma sensu inwestowania niepotrzebnego w projekt.:grin:
Ja inwestowałam jedynie czas;)
Wszystko inne przyjęłam wraz z dobrodziejstwem inwentarza;)
Uwaga o kolorowej kredzie ma sens.
tez wole kolor- zwlaszcza, ze bohaterem jest kolorowa kreda :)
Podobnie jak przedpiszcy jestm jednak zwoelnnikiem szerszego spojrzenia- tutaj za bardzo nie wiem o co kaman ;)
A odnosnie ostatniego zdjecia w galerii- czasami lepiej nie dawac tytulu ....
Dzięki i Tobie k@czy:) Wniosek jest jeden - kolor a potem ...kosz;) - żartuję, i tak sobie zostawię te zdjęcia:-P
Apropos tytułu - tak się zastanawiam czy tytuł ma wpływ na odbiór zdjęcia? Jaki? Czy tytuł jest w stanie "zmienić" jakościowo fotkę? Rozumiem o co Ci chodzi k@czy w kwestii Biegacza, tylko czy fakt postawienia pod zdjęciem tytułu zmienia całe zdjęcie? Moim zdaniem nie - jak jest dobre, to zostanie dobre, jak denne, to tytuł też tu nic nie powinien zmienić?
Inna sprawa, że tytuł czasem ma pobudzić myślenie i poszukiwanie związku między obrazem a znaczeniem słowa, ale nie zawsze tak jest - czasem tytuł jest zwykłym "opisem".
Dlaczego ten "Biegacz" tak Cię drażni?
Się wtrącę: tytuł to trzecia połowa obrazu, jak w galerii widzisz obraz piękna rama, tytuł "szarża szwoleżerów", treść wąwóz, drzewa i kupa kurzu. Co robisz? Ano podświadomie i warunkowo już Wiesz że "Oni" właśnie przejechali. Nie? :-D Natomiast zmień teraz tytuł na np. ... "uroczysko" popatrzysz i pomyślisz: ale kicz!
Pozdrawiam
Ja