Dużo bardziej mi się podoba :wink:
Wersja do druku
Dużo bardziej mi się podoba :wink:
dalej....
Podoba mi się 19. Ostatnie jakieś krzywe.
lepiej?
a to jeszcze może to i wystarczy narazie ;p
nie dam za wygraną hehe
Powiem szczerze, że z ostatnich Twoich zdjęć trudno coć uratować. Na uwagę zasługują falochrony " " oraz poszarpana "pływalnica ". To ostatnie wymaga o wiele szerszego kadru.
jeryyg3 o które zdjęcia Ci chodzi bo nie czaję?
i to jeszcze:
Bardzo podobają mi się Twoje fotki. Nie mam pojęcia o zdjęciach architektury z technicznego punktu widzenia, ale podobają mi się zarówno budynki jak i widoki. Jak na początek świetnie i chętnie tu zaglądam
dzięki Iza za mile słowa:) i nadal czekam na krytykę:D
następna porcja
jedynka mi sie podoba
:esystem:
Ja wybieram "lewa glowka" (4) i (1).
dzięki panowie za pozostawiony swój ślad w moim wątku pozdrawiam:esystem:
next..
pierwsze grzyby za płoty....
eno już są.. ??
drugie - fajna miejscówka
pzdr
Jak dla mnie dwojka rowniez najbardziej mi odpowiada.
w moich okolicach już się pojawiają ale są jeszcze malutkie, ale świadczy to o tym, że już nie długo będzie co zbierać i focić;) zaprasza w moje okolice u mnie tylko prawdziwki rosną:wink:
Widzę zmianę tematyki, ale fotki nadal przyjemne :grin:
Mnie najbardziej podoba się trzecie. :grin:
fajnie, że odwiedzacie mój wątek i pozostawiacie swoje wpisy:) w przyszły weekend znów wybiorę się na grzyby w las to może znów coś "sfocę" w tygodniu brak czasu only work;/
lekko poprawione i inne
Trojeczka podoba mi sie :-)
Trójka świetna - stary człowiek i morze. :grin:
dzięki za komentarze i odzwiedziny pzdro:grin:
tym razem klika zdjęć z komórki.
witam.jak dla mnie z tej wrzutki najbardziej podeszla mi piatka ale z jednym ale:przyciął bym na dole troszke.reszta zdjęć bardzo chaotycznie pstryknietych bez jakiegos konkretnego przekazu.moze na poczatek zrób sobie rozeznanie co gdzie jak i w którym miejscu bedzie fajne i z taka opcja wybierz sie na focenie.niektóre z Twoich innych fotek podobają się i mają potencjał wiec zachecam do dalszej zabawy. czekam na kolejne.pozdr
fajnie grisza34 ze wpadłeś, masz rację trzeba robić zdjęcia bardziej przemyślanie i z głową słuszna uwaga, co do piątki czy teraz lepiej? pozdro
nieśmiałe próby fotografowania roślin, kitem...
Mysle, ze dwojka na tak :-)
z tym zdjeciem z galerii teraz lepiej.a wrzuc jeszcze na B&W i bedzie kokos. z ostatniej wrzutki dwójka ok choc ja bym zostawil troszke wiecej miejsca z lewej strony. pozdr
Symetryczne z Galerii Krakowskiej fajnie się zapowiada. Wyciąłbym oba banery na górze.
Pozdrawiam AP.
jestem za apz.pozdr
Witaj Jacku. Przejrzałem cały ten wątek i wszystkie zdjęci, które w nim opublikowałeś i z pozycji również podobnego amatora do Ciebie chciałbym zabrać głos:) Jak na moje amatorskie oko to widać duży progres od nieostrych, pstrykanych trochę na żywioł zdjęć po dość przemyślane, dobre technicznie fotografię, na których starasz się przestrzegać zasad (poszukiwanie krawędzi itp). Jeśli chodzi o kity i zdjęcia roślinności to najlepszym dowodem na to, że też świetnie się nadają do takich zastosowań są zdjęcia Mirka54. Zerknij na jego zdjęcia kwiatów a od razu podbiegniesz robić swoje:) P.S. zdjęcia z Chorwacji bardzo mi się podobały - piękne widoczki, miły nadmorski klimacik..
widzę ożywienie w moim wątku miło:) wersja b&w bez banerów z dedykacją dla apz, pozdro dla wszystkich
super to zdjęcie z galerii. ale ja chyba jestem za kolorowym :D
kolejne fotki z serii "chodzę po lesie i zbieram grzyby"...
Fajne ujęcia, żabia perspektywa :-) Trochę za dużo niebieskiego