Extra :)
Wersja do druku
Extra :)
Żeby pierwszy raz zawsze był taki udany:wink:
Żałowałem, że gdy byłem w lesie, w którym było dużo ważek, nie miałem ze sobą 50 makro, tylko 40-150, więc nie mam tak udanych ujęć.
Szczególnie podoba mi się to pierwsze (nr 9). :grin:
super. szczególnie ta druga ważka
Przeniosłem wątek z działu dla początkujących do oceny zdjęć. Bufetowa słusznie zauważyła, że zasłużył :)
Pewnie, że zasłużył. :)
Zachody są świetne, 8 ciut lepsza. Robale akurat lubię, niezła wrzutka.
Dziękuję za przeniesienie wątku, to spore wyróżnienie.
Dziś dwa zdjęcia z zajęć na których była ze mną Marylka. Pogoda nie rozpieszczała, ale kilka fotek cyknęlismy wspólnie moim olkiem. Ja wstawiam na razie dwa, może ona wstawi więcej po przekazaniu RAWów.
Pozdrawiam
Fajnie,ze chociaz bron pieknie do polysku wyczyszczona wraz z rekawicami:wink:
Wersja z zamaskowaną bronią :)
Nieźle się bawicie, nie chciał bym kogoś takiego w lesie spotkać :twisted:
Szczerze - to ostatnie jest rewelacyjne
zamaskowana broń swoją drogą - ale cąłość kapitalna !
Mam nadzieje że nie za ciemna fotka ;)
Dzisiaj na szybko dwa niedzielne strzały. Jedno w słoneczku, drugie nie. Pogoda była dzisiaj świetna. Myslałem,że słońce sie nie pokaże, a jednak się wynurzyło. Marylka żałuj że Cie nie było.Namiot się sprawdza, chociaż we dwójkę może być trochę ciasno
Pozdrawiam oglądających
Pierwsze piekne , faktycznie sloneczko dopisalo , drugie rowniez przeswietne w tej szacie zimowej.Gratki super strzaly. :):):)
W tym tygodniu wybiorę się napewno. No niestety ale miałam wykłady no i troszeczkę kataru :)
Fotki piękne
2 jest świetne ! A pierwsze dzięki Słońcu jeszcze lepsze, gratuluje i czekam na następne.
Świetne ptaszyska. A to w słońcu naprawdę genialne.
Dzisiaj jedno zdjęcie. Słońca nie ma, ale zadowolony z niego trochę jestem:wink:.
Pozdrawiam
Strzal w 10 superek.:)
Ptaszyska super. Kruk najbardziej mi się podoba.
Dzięki za komentarze. Dzisiaj jedna fotka z szuflady. Puszczałem ją kiedyś tutaj w konkursie, ale nie wygrałem.
Piekna fota i dziecina nie ma to tamto. :-)
Młody Wicherek czy piorun strzelił w rabarbar?
Fajne. :)
Dzisiaj trzy zdjęcia z szuflady. Z obróbką trochę walczyłem i nie wiem w końcu jak wyszło. Dzięki za wizyty i komentarze.
Pozdrawiam
Ciekawe foty, fajny pomysl , super zrealizowany. :)
Świetne te ostatnie kadry! Super zrealizowany pomysł, genialna tonacja i świetnie zamknięte w kadrze światło! : ) Szczególnie drugie i trzecie z ostatniej wrzuty mnie się spodobało. Jestem pod wrażeniem! : )