Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę :)
Wersja do druku
Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę :)
Błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli ;-)
Ja tylko piszę jak mi to na 620-tce działa, na lv jest ciut lepiej ale tylko jak światło marne. W sumie mogę mieć walnięty układ af lub obiektyw o tym nie wiedząc bo nie miałem innego egzemplarza żeby porównać. A tego G2 z przejściówką to sam bym chciał potestować. A swoją drogą ciekawe jak 70-300 działa z Pen-ami. Ma ktoś taki zestaw?
Wyklikane z mobilka
o czym jest ten watek ??? i po co tyle kombinacji ??? mam olka e520 kupilem go z krotkim kitem i bylem bardzo zadowolony,ale odrazu po nim zakupilem kilka ksiazek i sporo grzebalem na tym forum zanim zadalem pytanie ( jakiekolwiek ) a puzniej nabylem statyw i to chyba jest odpowiednia kolejnosc ,a przynajmniej tak mi sie wydaje :) ,puzniej dokupilem dluzszego kita starsza wersje i juz bylo super , czegos mi tam brakowalo to sie na 14 54 mm szarpnolem ,ale na razie to koniec bo wiem ze aparat za mnie zdjecia nie zrobi ,polecam tobie to samo rozwiazanie a raczej kolejnosc a przedewszystkim troszke obycia sie z aparatem i szkielkiem ,poczytaj troszke ,poogladaj fotki ,zobacz na jakich ogniskowych byly robione itp. itd. moze wcale nie musisz nic zmieniac tylko moze powinienes ogarnac to co masz...
ps. zycze powodzenia .....
Czytaj co napisałem. AF po kontraście działa mi lepiej w słabym świetle z ZD 70-300, a jak już jest trochę jaśniej lepiej (szybciej) działa fazowy.
Pomijając 70-300 którego i tak nie będziesz pewnie używać, G2 z kitem przy takiej dopłacie to dobry wybór.
Wyklikane z mobilka