kadr leciał przez drzewa
... i ma na to wpływ sposób zaorania pola
pozdrawiam
Wersja do druku
kadr leciał przez drzewa
... i ma na to wpływ sposób zaorania pola
pozdrawiam
Ładne kolory,wolałbym inny kadr.Trochę nie tak z GO.Zmija ma ostry łeb (moze głowę :mrgreen: ) i znajdujący sie na tej samej wysokosci kawałek ciała.Reszta,a zwłaszcza "zakręt" jesy nieostra.To psuje odbiór.Gratuluje spostzregawczosci i odwagi:-)
No to wrzucam cosik innego ;)
Jeden gad na dwa płazy ;)
1.
2.
3.
pozdrawiam majowo :)
Bo bomba.
Jak ty te gady znajdujesz, mi wszystko ucieka :/
ale super gadzinka! ;)
1. kapitalna - kadr, kolory, wszystko :D
2. ok
3. Świetne zestawienie kolorystyczne.
zdolna z Ciebie dziewucha ;) podziwiam ludzi którzy fotografują takie rzeczy a jak robią to tak dobrze jak Ty to już dla mnie bomba :)
pozdrawiam
Bardzo ładne zdjęcia.Swietne kolory.GO tez bez pudła.Jakim obiektywem robione???
Jestem mile zaskoczony :D
super kolorki :)
Ich się nie goni ;) Jak widzisz gadzinę, to ona z reguły zamiera... i myśli "wcale mnie nie widzisz" ;) Spokojnie można pod nią podpełznąć... ;)Cytat:
Zamieszczone przez salvadhor
ZD 40-150Cytat:
Zamieszczone przez voovoo2
Cieszę się, że się podobają :mrgreen:
Ostatni płaz jest super w tej swojej podwójnej zielonosci (wlasnej i otoczenia ;) ). Gad tez niczego sobie. Fajnie, gratuluje! :D
Swietne, najbardziej podoba mi sie 3. Ach te kolory... 2 niezle, po prostu dobrze dobrana GO. 1 bardzo dobre, takie tajemnicze, zrobione jakby podstepem... :) Cos tak od tylu mi wyszlo. Mozna by sie bylo obejsc bez tych ramek ;)
Pzdr
trzecie zdjęcie juz dawno oceniłem bo było chyba w galerii a pozostałe dwa są naprawdę świetne. Gratuluję i pozdrawiam.
Kaczka zza krzaczka...
[niestety zaraz potem dała drapaka :cry: ;) ]
ŚWIETNA FOTA !!!
Czyzby jakas aluzja?:D Bardzo fajna i dobrze uchwycona kaczka.
Strach pisać panie... strach pisać... przyjdą... do drzwi załomocą... teczkę spreparują... dziadka do Wermachtu wepchną (choć w AK się bił)... i jeszcze w ramach walki z kobietami niematkamipolkami aparat mi zabiorą :shock: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez rap1d
Rewelacja :D
Kaczka jest kapitalna!
Fotka naprawdę świetna. A drugiej nie było? dziwne :mrgreen:
ostanio jakos kaczek nie lubie :P no ale ta jest wyborna... :mrgreen:
miałaś farta z tą kaczką, refleks też niczego sobie i zdjątko superowe. Pozdrawiam.
Faktycznie, jak na zdjęcie kaczki - bardzo nietypowe :D
Ładna GO, w ogóle ładnie skomponowane. Wrzuć do galerii.
Zdjęcia zwierząt fantastyczne a zd rugiej strony dałaś mi zdjęcia, które pokazują jak świetne są Olympusy e500 z dual kit. A przecież dzisiaj już nie takie drogie, tylko brać u kupować, super, super zdjęcia chciałbym posiadać chociaż 1% Twoich umiejętności kadrowania, widzenia szczegółów. No coż jesen to umie i to wykorzystuje inny się uczy a jeszcze inny nigdy tego nie posiądzie ( obym nie zaliczał się do tych ostatnich - ale pewnie się zaliczam...)
Jeszcze raz gratuluje
Prosimy o jeszcze.....
Sylwek
kaczki rządzą...ups :D
swietna fota, zdolna dziewucha ;)
Może to była samica niezależna :razz: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez rodia
No właśnie nie mylić z wyborczą ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
Jedyne co mi przeszkadza w tym aparacie, to fakt, że dość często aparat "woła" lampę, kiedy śmiem twierdzić nie jest jeszcze tak bardzo ciemno :? Ale da się do tego przyzwyczaić ;)Cytat:
Zamieszczone przez Sylwek
Nie mam żadnego porównania co do innych lustrzanek, ale e500 uważam, że spokojnie zaspokoi potrzeby tych, którzy fotografię traktują po prostu jako dobrą zabawę :mrgreen: , a przy okazji chcą mieć zdjęć ładne technicznie (kolory itd).
Dziękuję wszystkim, cieszę się, że się podobało :D
Witam
Bardzo fajnie! - może minimalnie ciął bym chodnik z lewej- żeby się tak lekko czepić ;)
Fotka super, podoba mi się.
Pzdr
kaczka super!
A to może jakościowo już nie takie ekstra, kadrowane z większego zdjęcia, ale je lubię i już ;)
No z tym odbiciem super :D
Ciekawe, jakby odbicie było na niebieskim tle.
Fotka ciekawa, warto mieć taką w swoich zbiorach.
Pozdrawiam
Ale to przecież można wyłączyć i lampa reaguje tylko na ręczne uruchomienie poprzez przycisk na obudowie.Cytat:
Zamieszczone przez Mysikrólik
Te z odbiciem tez mi sie bardzo podoba. Jescze ciekawsze by było gdyby ptak leciał w twoim kierunku, a nie odwrotnie, no ale nie można mieć wszystkiego :-)
Owszem, ale kiedy wówczas robi się zdjęcia "z ręki" to niestety siłą rzeczy rozmazuje, jako niedoświetlone. Może ja coś robię źle i można to skorygować? :)Cytat:
Zamieszczone przez salvadhor
suuper kaczuszka :)
ogólnie jestem pod wrażeniem Twoich zdjęć :D
Z braku laku wrzucam tylko jedną fotkę sprzed chyba miesiąca - bocian czarny ;)
taki czarny skubaniec ze go nie widać :roll: :D
ooo już widze :D
Już poprawiłam, z rozpędu wrzuciłam link do strony na plfoto, zamiast bezpośrednio do zdjęcia :DCytat:
Zamieszczone przez willow32
Fajny ten bociek. Tylko co mu sie stało ze taki czarny, a czerwony jeno dziób został... :idea: