Kawka (?) bardzo mi się podoba.
Wersja do druku
Kawka (?) bardzo mi się podoba.
No super te ptaszki. Ostrość w dęchę!Jakim szkłem robione, że się tak zapytam nieśmiało?
Kopciuszek wygląda super. Ładne kolory
No i wyszedł super.
Matryca też "wytrzymała".
Pozdrawiam.
fajny ptaszek w cropie z siatką. bardzo fajny!
Ostatnie fotografie ptaków estetyczne i przyjemne :) +
Wiosenny mazurek :)
Podoba sie.
Z powodu kiepskiej pogody nie mam zbyt wielu nowych zdjęć, a jeśli nawet to nie ma się czym "chwalić" :/
Takie tam kicze dmuchawcowe, ptaki w kiepskim świetle itp.
Przestawiam Wam więc towarzysza moich niektórych wędrówek.Ma jedną wadę płoszy wszystkie zwierzaki w zasięgu teleobiektywu :)
Pozdrawiam !
Witam !!
Chciałbym odświeżyć wątek sójką z żabiej perspektywy :)
Pozdrawiam !!
Sojka z zabiej perspektywy ladnie.
Ostatnie bardzo fajne :)
Sójka na 5 !
Dzisiaj nie byłem na dłuższej wyprawie :/ Kręciłem się koło domu i przy okazji obserwowałem kopciuszki które znalazły swoje miejsce w niezamieszkanym domu stojącym niedaleko mojego :) Przez cały dzień pięknie śpiewają i umilają czas :)
oto samica
Kopciuszek
Po przedłużającej się obserwacji "pani Kopciuszkowa" zrobiła się lekko zdenerwowana, więc oddaliłem się czym prędzej, by dalej mogła dokarmiać swoje podlotki :D
Kopciuszek podoba sie w takiej pozie.
ładnie czysto, ostro
bardzo ladnie Peter:)
Super :grin:
Jak dla mnie jedynka oraz trojka. Podoba sie.
Bardzo fajny ćwierkający wątek jak u Kasprzyka. Zdjęcia ptaków bardzo ładne i podobają się.
Świetne te ptaki robisz ;)
Powiem ci Peter że z każdym zdjęciem jest coraz lepiej widzę tu coraz lepsze opanowanie nowego zestawu i wykorzystywanie jego możliwości i bardzo fajne te twoje kopciuszki.:)
No, no - te ptaszkowe foteczki - super!
Gratulacje i pozdrowienia.
jak ja Wam zazdroszczę tych ptasich fotek :)
Dzięki wszystkim za odwiedziny i miłe słowa :) Niedługo wybieram się w plener z kolegą z fotoprzyrody. Jak tylko modele dopiszą to postaram się Was uraczyć ich fotkami :)
Na razie nie zdradzam co to za ptaki ale jestem strasznie nakręcony bo od dawna obserwuję te piękności :)
Śledzący wątek "Technika fotografowania ptaków" na pewno, domyślają się o jakim gatunku mowa ;)
Pozdrawiam !!
Fajne te zdjęcia, bardzo poprawne i w ogóle jednak nie gra mi coś z tłem tych zdjęć z ptakami. Głębia fajna ale wszystkie kolory tła... nieładne. Zrobiłabym coś z tym bo zdjęcia ogólnie spoko
Zanim pojawią się zdjęcia o których pisałem w ostatnim poście, znów zaserwuję Kopciuszki:-P
Tym razem tytuł serii to "kopciuszkowa dieta" :grin:
Zapraszam do pisania w wątku
Pozdrawiam !!
kopciuszkowa dieta
Cała seria bardzo przyjemna, trzecia fotka bardzo ładna może tylko tło zbyt sterylne. Pozdrawiam i czekam na żołny.
Gratuluję świetnej kopciuszkowej serii i też czekam na żołny. Udanych łowów!
Super!
Podoba sie seria.