nikt nie wie co to ? :D
A tu z pokazów FMX Show w Zabrzu :
32. Załącznik 33146 33.Załącznik 33147 34.Załącznik 33148
Wersja do druku
nikt nie wie co to ? :D
A tu z pokazów FMX Show w Zabrzu :
32. Załącznik 33146 33.Załącznik 33147 34.Załącznik 33148
Czy mi się wydaje czy na 32 jest poświata dookoła motocyklisty:roll:
niestety "aureolka" jest, szczegolnie dookola tylnego kola
Jest, szczególnie widoczna na miniaturce, ale na dużym też widać.
Wynik mocnego ostrzenia (?)
33 ladnie zlapany...
32 obrabiałem w programie PhotoScape, tam jest taka opcja "podświetlenie" i dlatego ta aureolka sie pojawiła ;]
Dlaczego 33 jest do góry kołami? :grin:
Była przerwa więc troche odświeżam wątek :) Mam nadzieję że ktoś rzuci okiem i oceni te zdjęcia :
Rogoźnik :
35. Załącznik 34463 36. Załącznik 34464
37 .Załącznik 34468
A tu różne ... :
38 . Uwaga pirat !Załącznik 34465
39 .Komin gdzieś na obszarze cementowni grodziec Załącznik 34467
38 fajne :)
35 krzywe?
Jak dla mnie 37 oraz 38 podoba sie.
Panoramka :
40. Załącznik 34572
Trochę odświeżam wątek :) zapraszam do komentowania. Pewnie i tym razem zostanie bez odpowiedzi ...
42. Załącznik 38375 43. Załącznik 38377 44.Załącznik 38378
a tam dramatyzujesz z tym bez odpowiedzi :) do mnie juz nikt nie zaglada haha kaluza troszke za mala jak dla mnie ,ale fajne,koty poprostu lubie ps. gdzie mojego dorwale :) a trzecie jakies takie bez wyrazu jakies
Cześć, ruch się zacznie. 42. fajne , zmusza do zastanowienia się co tak naprawdę oglądasz,super, że czarno-biała. Kot stary, ale wygląda jeszcze zdrowo, za nim jakiś taki bałagan?. Na makro i pseudo makro się nie znam, to wydaje mi się jakieś nijakie.
Pozdrawiam, nie zniechęcaj się AP.
42 nie bardzo wiem o co chodzi i co chciałeś przekazac ? chaotycznie w kadrze
43 kotek całkiem fajne się prezentuje tylko zwierzęta staraj się fotografować raczej z ich perspektywy, połóż się przed kotkiem np :grin: szukaj takich perspektyw które zaciekawią widza a nie takich z których zawsze widzimy zwierzaki "od góry". Widac że kote wypatrzył coś ciekawego na horyzoncie :wink:
44 nie wiem czy chodziło o zdjęcie makro? na tym zdjęciu tylko kolorki mi się podobają w sensie ten żółty taki ładny :grin:
Oglądaj zdjęcia klubowiczów i czytaj komentarze i uwagi, pokazuj swoje prace i będzie coraz lepiej :wink:
42 ciekawie pomyślane tylko dla mnie trochę za ciasno.
43 za Igorrą - wyglądałoby lepiej gdybyś zniżył się do poziomu kota.:grin:
44 sympatyczny kadr, ciekawie zakomponowany, ładne kolorki.
No to dziękuję za te porady :) na pewno się przydadzą. Aha co do kota to robiłem zdjęcie "z roweru" po drodze go zauważyłem dlatego taka perpektywa, co to tła to zamierzone "śmieci" bo tam leżało dużo karmy dla kota :P chodziło mi to że kot sobie leży obok sterty żarcia :P A te ostatnie to nie makro , po prostu zdjęcie natury ;] Pozdrawiam :)
Za niedługo jeszcze coś tam wrzucę
no to wrzucam trzy następne :)
45. Załącznik 38439 46. Załącznik 38440 47. Załącznik 38441
45- nie wiem czy to dobry pomysł zdjęcia przyrody BW :) Przyroda ma takie piekne kolory, warto je pokazywać :)
46- ma coś w sobie choć brakuje może czegos wylanego? :D jakiegoś przedmiotu, noża? Zdjęcie wydaje mi się take.... po awanturze czy coś takiego. Ma całkiem fajny klimat, najbardziej podoba mi się z tj serii :wink:
47- widziałabym tam stare schodzonego buta albo wysokie szpilki :grin: but taki zbyt zwyczajny MZ :wink:
Heh dzięki za krytykę :) co do pajączka to w kolorze słabo wygląda MZ :P dlatego zdecydowałem się na B&W.
46. Wody jest tam trochę wylanej :P a chciałem właśnie zrobić bardzo minimalną ilość przedmiotów żeby bardziej tajemniczo wyglądało zdjęcie ;]
47. ten but był "zastany" hehe, na hałdach trudno o wybór obuwia :)
Co do pajączka zgadzam się ze zdaniem Igorry, w kolorze powinno być lepiej.
Jeżeli chodzi o zdjęcia 46 i 47 to mają fajny klimat, skłaniają do refleksji co autor miał na myśli :wink:.
Następne do oceny :
48. Załącznik 38860
49. Załącznik 38862
pierwsze mi sie bardzo podoba,masz moze poziomy kadr tej fotki,chetnie bym zobaczyl,na 2 hmmmm szkoda ze przepalone w LG rogu i jakies takie przekabinowane.
niestety nie mam poziomego , mam tylko podobny pionowy ale jest więcej wody. ;]
oto on:
Załącznik 38872
Z poziomego mam na wiekszym zoomie nie obrobiony MZ o wiele gorszy:
Załącznik 38873
Zdecydowanie przedostatnie :)
a no lepiej ,za heluthem :)
dzięki :) do galerii je dać ,jak myślicie ? :P
jasne wrzucaj,mi sie podoba :) pozdro.
48 i 50 wymiata ;)
Tak na szybko , z dzisiaj :P
Gwarki 2010 pokaz sztucznych ogni :)
50. Załącznik 38914
Mnie ta wieża, aż tak nie przeszkadza, a fajerwerki są super. :grin:
no tez ubolewam nad tą wieżą , źle wybrałem miejsce i taki miałem widok :P
a zdjęcie z ręki więc nie dziwota :]
Teraz taka panorama z budowy autostrady a1 na odcinku Piekary Śl - Pyrzowice :)
51. Załącznik 38933