A masz chłopaka?
Wersja do druku
A masz chłopaka?
Narazie do szczęścia potrzebny mi jest tylko aparat ;)
Z dużym zoomem ;)Cytat:
Zamieszczone przez Ilona Biernacka
LOL ale teksty... hehe jeszcze troche i czesc rozmowy 3ba bedzie przeniesc do Hydeparku z tematem 'rozmowy towarzyskie' ;)
hmmm.... co do tych tekstów to nie byłabym tego taka pewna... :D
Komentujemy tu poniekąd moją osobowość a osobowość wyrażana jest z foteczkach też więc nadal jest tu ta rozmowa przeze mnie mile widziana :D
:oops:
Proponuje skasowac ten i inne zawierajace cien aluzji posty, poniewaz obawiam sie, ze moze to wejsc na sciezke z konsekwencjami prawnymi. Mamy do czynienia z nieletnia.Cytat:
Zamieszczone przez johan
pozdrawiam,
excel
Ilona, wrzuć jakieś foty, żeby nie było OT.
Duży zoom tzn. szeroki zakres ogniskowych. A o czym excel myślałeś??? ;)Cytat:
Zamieszczone przez excel
regulamin pkt4 (jakby ktos chcial zebym cos usunal to na prosze na priva), pozdroCytat:
Zamieszczone przez excel
Po tym poscie mam coraz mniej pewnosci co do niepelnoletnosci dziewczynki. Ile mowisz, ze masz lat? Jeszcze wczoraj mialas lat 14, urodzona 1992 roku, a dzisiaj napisalas 27 Lut 1910.Cytat:
Proponuje czujnosc.
pozdrawiam,
excel
Jutro bede z np 1980 roku :) a cio ?? nie można?? ;)
Góra dół Góra dół :roll:
co o tym sądzicie?
Gdyby nie to, że jest marnej jakości, szymy itp. to by było ciekawe. Pomysł dobry, wykonanie już nie.
Chciałaś o komponowaniu zdjęcia proszę bardzo ;)
Kompozycja
Złoty środek
Złoty podział
Czystość planu I
Czystość planu II
Kompozycja po przekątnej
Kierunek fotografii
Równowaga na zdjęciu I
Równowaga na zdjęciu II
Może zdjęcia przykładowe są niektóre niezaspecjalne, ale napewno same wyjaśnienia są bardzo ok. No i jest to obowiązkowa wiedza dla tych, którzy nie mają tego w genach :cool:
Roślinka :)
I co o tym sądzicie? Lepsze od ostatniego?
Kompozycyjnie już lepiej, ale jeszcze brakuje ciekawego kadru, który mógł by czymś zainteresować.
Lepiej. Wedlug mnie zastosowanie malej glebi ostrosci by tu pomoglo. Gdyby np. tylko ten lisc w srodku byl ostry, a reszta rozmyta, byloby ciekawiej. Poza tym to, ze na na zdjeciu prawie wszystko jest zielone powoduje, ze zdjecie sie ciut zlewa. Musisz sprobowac wyroznic to, co fotografowalas, to co uwazasz za najwazniejsze w kadrze. Mozesz to zrobic
miedzy innymi wlasnie stosujac mala glebie ostrosci. Kombinuj.
słuchaweczka :)
A to photo?
normalnie gieniuś w tobie sie gnieździ. We wszystkim jesteś taka dobra?
Osiągnęłaś perfekcję; sprawiłaś, że nasze szczęki opadły na ziemię i chcą tam pozostać. Jesteśmy zachwyceni.
Twoje następne publikacje mogą ten stan zmienić. Nie rozczarowuj nas. Poprzestań na tym, co już pokazałaś.
Czyli nadal źle? :(
Owszem. Mam propozycję: zanim pokażesz nam swoje następne zdjęcie, poczekaj tydzień od dnia jego zrobienia i jeśli nadal stwierdzisz, że jest ono warte pokazania, to je opublikuj. Możemy się tak umówić?Cytat:
W międzyczasie przeczytaj, proszę, zawartość stron, do których linki Kali999 podesłał Ci tutaj.
Chyba koledzy z forum ochłonęli i zaczęli Cię traktować normalnie ;) Przyjmij to jako dobrą monetę. Rozumiesz - zero taryfy ulgowej spowodowanej małą ilością kobit na forum.
Mam nadzieję że komentarze Cię nie zniechęcą.
bardzo się z tego powodu ciesze... :)
Ja też.