Czyli prawie na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy " najwyżej będziemy grali równolegle o regenerowane w dosi koszulki Radka .
Wersja do druku
Czyli prawie na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy " najwyżej będziemy grali równolegle o regenerowane w dosi koszulki Radka .
zapodajecie jakas fotke ktora prezentuje przez was wybrany temat.
Jesli komus sie ten temat podoba to pokazuje swoje zdjecie w tym samym temacie. Jesli mu ten temat nie odpowiada i ma inna propozycje to wysyla swoje zdjecia ze swoim tematem... jak sie uzbiera duzo zdjec 'podobnych' to wtedy temat pewnie zostanie zaakceptowany ;-) (wydzielony nowy watek itd.)
licza sie tylko propozycje tematu + zdjecie
"Kto pierwszy ten lepszy" no w sumie tak... jesli przez pierwsze dni nagle bedzie mnostwo fotek na ten sam temat ....
w temacie wody to się poddaje
robin102 no to zapodaj inny... narazie to tylko PROPOZYCJE ;)
Robin to Ty hasasz w wodzie ? :mrgreen:
Ja to ten smutny gościu na avatarze , dużo lat staryszy od tego młodziana w bryzgach wody.Cytat:
Zamieszczone przez fotomic
głowa do góry patrząc na avatara daję Ci 30 lat :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez robin102
hehe to ciekawe ile ja mam lat :PCytat:
fotomic a gdzie Twoja fotka na konkurs? dalej wrzucaj ;)
spoko, spoko myślę :D, ale napewno wrzucę, do kiedy mam czas ? oczywiście w kategorii używki ;)Cytat:
Zamieszczone przez Jeronimo
czy mogę zaproponować również inną kategorię, ale zdjęcie nie będize moje ?
im szybciej tym lepiej! narazie widze 3 fotki w kategorii 'woda' (krople itp.) Jak sie troche uzbiera to wydzielam i mamy nowy temat. Co do konkretnych terminow to nie umiem powiedziec bo to wszystko nie zalezy ode mnie ;-)Cytat:
Cytat:
czy mogę zaproponować również inną kategorię, ale zdjęcie nie będzie moje ?
nie bez powodu nie odpisalem wczesniej na to pytanie! Chyba z zasady we wszystkich konkursach prezentuje sie wlasne zdjecia zeby cos wygrac czy zostac wyroznionym ...Cytat:
hmmm....... szczerze mówiąc to tak myślałem, chciałem tylko wrzucić coś na zachęte głosowania na ten temat(pokazanie możliwości jakie niesie, ale nie przez swoje zdjęcie).Cytat:
A może tak AUTOPORTRET ?
Mogę wrzucić fotę... ale jeśli nie ma chętnych, to nie będę się afiszował ze swoim obliczem ;)
ja tam nie mam nic przeciwko , jestem zawsze przygotowany , focę od wielkiego dzwonu ale jakis tam sobie zrobilem i ludzi mogę postraszyć za darmo
Na razie jest WODA , poczekajmy jak się rozwinie bo to łatwy temat
Chciałem coś dodać w temacie WODA, ale przekroczyłem maksymalny limit uploadu.
Pewnie coś muszę usunąć, a może da się podmienić załączniki na pliki o mniejszym rozmiarze?
No to coś sie zadziało w temacie woda . Wrzucajcie następne fotki .
domowy100 na konkurs prosze przysylac jedno zdjecie i temat (tj. jedna propozycja poparta fotka)
Rozumiem ze chodzi ci o wode (kropie itp.) tak wiec zmien https://forum.olympusclub.pl/templat.../icon_edit.gif powyzszy post i wybierz/pozostaw tylko jedno zdjecie.
Mozna ewentualnie wymienic foto ? :razz: ;)
wszystko mozna... to narazie propozycje a nie ankieta ;-)Cytat:
Zamieszczone przez v3
padlo na temat "Woda" zapraszam do publikowania swoich zdjec
tutaj https://forum.olympusclub.pl/forum26/-woda-vt7849.htm
===================================
zapraszam do pisania/pokazywania nowych propozycji na nastepny Konkurs Oly Rulez
propozycja + zdjecie (propozycje bez zdjecia sa ignonorowane)
Takie tematy?:
-cierpienie
-pot
-wojskowe jednostki pływające oraz ich uzbrojenie obronne :-)
-mundur na człowieku czy człowiek w mundurze
Blacha popraw na "Świnoujście" :mrgreen:
widze ze niektorzy wogle nie czytaja... PROPOZYCJA + ZDJECIE
upsss :oops:Cytat:
bardzo przepraszam,faktycznie nie czytalem "regulaminu" , sadzilem ,ze jest taki sam jak na innych forum dot.foto...
moja wina,przepraszam...
1/jednostki plywajace
innych przykladow nie mam...
ale obiecuje ,ze stane na glowie i dodam zdjecia do podanych przykladow...
na innych forach nie ma " Konkurs Oly Rulez " :razz: ;)
blacha czekamy na fotki
/EDIT
ooo niezla łajba ;)
To ja proponuje temat "Sen- nietypowe miejsca" , oczywiście bez fotografi zalanych żuli i tym podobnych obrzydliwych typów.
Takie tematy to rzadkość i dobra zabawa
West73 - Temat dość wąski, ale zdjęcia kapitalne!
"Sen" to b.dobry temat ;-)
wiem że może zniechęcić tak wąski temat ale mam nadzieję że podziałałoby to w drugą stronę i zmobilizowało do szukania kadrówCytat:
West73 - Temat dość wąski, ale zdjęcia kapitalne!
PS jestem w tej dobrej sytuacji że posiadam taki kadr :razz: , musiałem szybko strzelać bo model zasnoł dosłownie na chwilę i zaraz się obudził z nowymi siłami do zabawy
można poszerzyć o nie tylko nietypowe miejsca ale i pozy :-)
Popieram SEN, ale fotkę wrzuce jako drugi bo się chłopaki poobrażają , że jakiś monopol robie w tym konkursie czy cuś.
West73 !!! fotka zajebonGO !!!
A ja nie widze zdjecia, ktore West wrzucil :(
No dobra, trzeba szukac czegos na Sen :)
Witam!!
A ja nie mam fotki z tego tematu :cry:
A juz myślałem że zaistnieję w konkursie :D
No chyba ,że jeszcze coś się urodzi:-D
Pozdrawiam!!
no ale to jest temat z propozycjami... temat 'sen' to jedna propozycja... czekamy na nastepne ;-)
Wrzucę jutro fotke pod SEN
Moja propozycja na temat następnego konkursu...:"POD SŁOŃCE"
z uwagi na brak zdjęc "SEN" wrzucam własnie to.
Pozdrawiam!
Witam!!
A może taki obszerny temacik "KOLORY NATURY" a tu taki przykład zrobiony moim kompaktem:-)
A może taki humorzasty tamat:
"Gdybanie na temat nowej..."