-
A te seria akurat niespecjalnie mi się podoba. Dla mnie są nieczytelne i nie mówię to o technice, ale o przekazie. kojarzę Cię milo głównie z hasłem "nie centralnie" i odnoszę wrażenie, że ta opcja była decydująca przy kompozycji tych fotek. Więc udało się "nie centralnie" ale nie udało się wkomponować podmiotów tam, gdzie być powinny, przez co ja osobiście muszę szukać motywu na tych zdjęciach.
Ale jako, że większość Twoich fotek mnie się podoba więc to marudzenie możesz zignorować.
-
dzieki...
zeby nie bylo ze tylko nie centralnie... to
oraz takie cos [ lubie taki analogowy klimat ]
i piesek...
http://milo.conf.eu.org/img/lisnormalnie.jpg
-
Widze że mój aparacik robi całkiem fajne fotki :D Apropo fotek: 1sza -kwiatek jak kwiatek, dobra GO a druga fotka jest świetna, ma fajny klimat
-
Cytat:
Zamieszczone przez milo
i piesek...
lubie pieski ;)
-
Teraz mnie pasuje.
Pierwsze poprawne technicznie, drugie intryguje.
-
mateusz to czlowiek a nie aparat robi zdjecia :P
dzieki za komntarze...
-
a więc :x powiem tak:
Pierwsza seria:
Bardzo ładny kadr i kolorystyka, najlepsze z serii. Co prawda nie jest to jakieś super powiększenie motyla, jakie by niektórzy oczekiwali, ale domyśłam się że nie o to tu chodziło:)
Mucha taka sobie. Pomijając fakt braku ostrrości (wiem jakie to trudne) to kadr nieciekawy.
Dmuchawiec. Nie wiem jaki do końca był pomysł, ale mi się podoba. Badyl wyszedł w miare ostro więc jest OK:) Jeszcze gdyby mieć taką GO by ostre były nasiona fruwające hehe Jak wykonałeś tę fotę? Dmuchałeś i pstrykałeś?:)
Ten ostatni robal zupełnie nie wyszedł.
Druga seria:
1. kolorystycznie wporzo, ale jakoś tak nie przyciąga zbytnio uwagi
2. Nie wiem czy dobrze odbieram fote. Bo analogowy klimat jest, ale tak jest wykonane, że kłosy a raczej ich budowa sprawiają klimat jakby cyfrowy:) -> wygląda jakby było widać pixele :lol: Mam nadzieje, że rozumiesz co mam na myśli:)
3. Piesek jest najlepszy z serii:) Fajnie uchwycone. Widać taka psią ciekawość :P
-
dzieki Rick,
co do tego dmuchawca to chcialem aby czesc tych nasionek juz odlatywala a czesc sie jeszcze trzymala... tak dmuchalem i pstrykalem
mam takze cos nowego
http://milo.conf.eu.org/img/golebie.jpg
oraz cs nowego z c4000
http://milo.conf.eu.org/img/butelka.jpg
-
Z ostatniej serii, wszystkie trzy mają świetne kadry wg mojej skromnej oceny :) Każde jedno mi się podoba, a szczególnie ta butelka 8)
Powiedz tylko, czy w tym pierwszym zdjęciu nie majstrowałeś z romyciem tła i kolorami? Bo ta zieleń w tle jest bardzo soczysta.
Pozdrawiam
-
nic nie majstrowalem, jest to fotka wprost z aparatu [ c4000 ] zrobiona w s.makro tylko pomniejszona...
dopisane...
a chodzilo o pierwsze :) pierwsze jest z 725, na maksymalnej ogniskowej, a nasycenie podciagniete bylo...
-
Ok, dzięki o to mi chodziło :D Zaciekawiło mnie, bo to tło wygląda jak malowane hehe :wink:
Pozdrawiam
-
No no.
Tym razem milo wziął się w garść i mówi sobie "co mi taki baławan (to o mnie) będzie uwagę zwracał" i postanowił uchwycić kadry wręcz wzorcowo. :)
Kadry świetne, tematyka świetna, "przekaz" interesujacy.
Bardzo mi się podoba.
-
hehe, dzieki dzieki, i nie przesazaj z Tym balwanem, o madrze gada :)
a tak serio to dzieki za dobre slowo... a troche natchnil mnie ten c4000...
-
w tej serii najciekawsza jest butelka:) klimaty "torowe" :lol:
Gołąbki też niczego sobie, ładne kadry ogólnie mówiąc
Bardzo ładnie :!:
-
Oj oj :D
Zdjęcie nr 2 bardzo mi się podoba, jest takie artystyczne no mówię :D
Kffiatek w samym centru, idealny dla kobietki szczególnie nieosiągalnej :D jak ten kffiatek
Wystarczy pomysł :D i już extra pierwsza klasa
Pozdróffki 8)
-
A z resztą zdjęc - ciekawe zdjęcia robisz... ehm ja takich niestety nie mam :P
Niektóre nie przypadły mi do gustu :lol:
Pozdróffki 8)
-
dzieki serdeczne za komentarze... moze w weekend bedzie cos nowego...
-
ech po powrocie z wywczasow okazalo sie ze zbil mi sie filtr :( dobijajace, prawda?
chcialbym wam pokazac 4 zdjecia nie sa jakies dobre technicznie ale mi sie podobaja...
-
poza mewą super, mewa jakoś mi nie leży
-
Kurczak na nr 1 jakiś smutny, drugie podciagnałbym kolorki nawet do granic przesady, 3 i 4 fajne.
-
hmmm, fajne kolorki na 2 fotce...
czyżby zdjęcia były robione w Dziwnowie?
-
Jak na moje oko to zdjecia sa z Ustki. Myle sie?