To nie pozostaje nic innego jak zgłaszać pomysły do mnie na PW.
Wersja do druku
Możesz założyć wątek, w którym ludzie będą składać wnioski, ale to wygeneruje nieco bałaganu w dziale. Klubowicze mają prawa do odpowiadania w wątkach, nie mają praw do zakładania nowych.
Postanowiłem skopiować pomysł paru fotek zamiast jednej od RE.
Pomysł serii kasztanowej podrzucił Sawa na ircu.
Merde... wstawiłem zdjęcie, ale się nie podpisałem :-D
Pojawiło się też moje.
Uwaga Trucizna!
Fajnie by było jakby każdy autor zmienił opis do swojego zdjęcia wg schematu zapisanego w mini-zasadach podanych przez hadesa.
Przypominam. Jeszcze dzisiaj (wtorek), do północy możemy dołączać zdjęcia do DITL 20.09.2009.
Ping !
Request timed out.
A są jakieś nagrody? :-P
Dodawanie zdjęć do DITL 20.09.2009 zostało zakończone.
Dziękuje wszystkim za wzięcie udziału w zabawie.
Powinienem podziękować wszystkim biorącym udział w tej edycji akcji DITL.
Ilość dodanych zdjęć i ich różnorodność zaskoczyła chyba wszystkich. Oby tak dalej. Jeszcze raz dzięki za zaangażowanie. Liczę, że w następnej akcji weźmie udział jeszcze więcej forumowiczów.
Wkrótce zdjęcia w formie galerii, którą widać w pierwszym poście tego wątku trafią na nasz portal.
Ja mam taką tylko prośbę... czy w prezentacji te zdjęcia nie mogłyby przestać latać? Nie lepiej ogląda się naraz całe zdjęcie? Błagam! ;)
No i pytanie o następny termin?
Czemu te zdjęcia się powiększają w prezentacji? Wstawiłem 800x600, a tu patrzę, że zdjęcie mi się rozciąga na wszystkie strony i nie mieści się nawet w okienku (pewnie dlatego się przesuwa). Jakbym chciał, żeby było większe, to bym dał większej rozdzielczości.
Termin? Ja czekam na propozycje. Powtarzam to już kolejny raz. Liczę, że forumowicze oprócz robienia zdjęć, dodawania ich do galerii i oglądania będą czynnie uczestniczyć w zgłaszaniu ciekawych terminów DITL. To tylko zgłoszenie daty do mnie na PW. Forum to nie telewizja, jest w pełni interaktywne, każdy może zostać inicjatorem akcji i może liczyć na pomoc moda oraz zainteresowanie reszty forumowiczów.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Dzięki. Zostaliście inicjatorami kolejnej akcji DITL 11.10.2009.
I już znamy kolejny termin. Utworze zaraz wątek i odpowiednią galerie.