63
Wersja do druku
Ogólnie dobrze tylko szkoda wielka że odcięte z prawej
Też nad tym ubolewałem, tyle że to autoportret robiony w pojedynkę :grin:
Masz talent do wypatrywania detali, jeśli chodzi o ostatnie - szkoda , że nie masz 10 lat więcej :wink::-P
uwaga Forever- słuszna, próbować i powtarzać !
ej! ja mam 20 lat!:) Tylko tak młodo wyglądam:mrgreen:
Dyplomata :wink::cool:
duży plus :wink:
fajny ten portret u góry! Lubię takie klimaty. A z tej pierwszej serii zdjęć, którą wrzuciłeś na początku wątku... rzuciło mi się w oczy zdjęcie roweru zdaje się z ta tablicą... ekstra!
66 Do serca przytul psa!
Hmmmmm, jakbym tą fotkę już gdzieś widział. I to w kilku wersjach kolorystycznych. :wink:
ircmaniaki :P ta wersja jest moja własna:P:esystem::esystem:
Autoportret interesujący i z pomysłem. Szkoda ciasności po prawej stronie kadru. Dziewczyna z pieskiem sympatyczne.
Msz- masz oko i widzisz czego inni nie widzą w taki sposób.
Gratuluję.
Pierwsza seria i "wojenna" - świetna.
Powodzenia.
Pozdrówka.
dziękuję za odwiedziny :grin:
67
68
69
Super pomysłowe :) Podoba mi się to 67 :)
Mnie też najbardziej 67 wpadło w oko, przyznam się, że w pierwszej chwili pomyślałam, że to tilt-shift. Gdyby było samo, bez tych dwóch pozostałych to jako laik w marynistycznych sprawach mogłabym mieć dłuższą zagwozdkę. :)
Dlatego ja osobiście troszkę żałuję, że pokazałeś pozostałe, odkrywając od razu karty ;)
no1 było by bardziej intrygujące :)
Naprawdę ekstra pomysł z tymi ostatnimi.:grin:
milusiński portrecik i żaglóweczka :)
tylko stopę uciełem :eek:
Jakby się tak jeszcze złapał jak Michael Jackson byłoby w dechę :grin:
Żaglóweczki i zabawa z nimi spowodowała przypływ lepszego humoru. Pomysłowe, zabawne i ładnie wykonane. Na ostatnim tańczący pan też o pozytywnym odbiorze.
Całkiem sympatyczne uliczniaki. Szarobure, oddające rzeczywistość dnia dzisiejszego :D
73. mniej udana, chyba z tramwaju cyknąłeś, co? (ul. Mickiewicza?) ;)
czyżbyś mnie widziała?:P czy poznajesz po odbiciu?
Bo widać poruszenie, a sądząc po reszcie zdjęć, jechałeś do Gdańska tramwajem a nie SKM-ką :P
tak, tramwajem nr 2:) skąd pomysł o SKM?
Całkiem przyjemne zdjęcia z ulicy. Motorowarzysta bardzo wpadł w oko, zakład fryzjerski na rogu, mostek z ciekawą metalową konstrukcją. To o którym pisała Bufetowa trochę odstaje od reszty.
Mostek fajny :)
Fotki przedstawiajace bitwe o Zambrów imponujace..
76 Czas Apokalipsy
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
77 Ze światła poczęte..
Na 76 żeś pojechał.... :)
77
78
Witaj :) fajny motyw :) i ładnie złapany :) jakieś niedociągnięcia zauważyłem to poprawiłem :) mam nadzieję że się nie gniewasz :)
77. ladnie stoja w szeregu...wiecej kontrastu...
78
79
i chwilę po tym
A co zrobiłeś?:p
Wyostrzyłem i podniosłem kontrast :)
Świetne ujęcia. Widać prawdziwą, nieudawaną radość dziecka. Dla takich chwil warto robić zdjęcia.:grin: