No i kolejne zdjęcie z tej samej serii. Oczywiście komentarze mile widziane.
Pozdrawiam
Wylepiony
Wersja do druku
No i kolejne zdjęcie z tej samej serii. Oczywiście komentarze mile widziane.
Pozdrawiam
Wylepiony
:mrgreen:
A widzisz? Można! :grin:
Wydaje mi się,że masz skłonności do przeostrzania, ale już sam nie wiem. Może to tylko moje wrażenie :roll: Może ktoś inny się wypowie na ten temat.
Natomiast co do kolorów, coś jest nie tak. Na 21, jakby WB Ci uciekł, albo w obróbce dałeś za dużo magenty?
21: Kolorystyka kuleje - fakt, WB "przesadzone". Generalnie kadr mi się nie podoba z jednego głównego powodu - nic tu nie ma ciekawego. Niby szukam punktu zaczepienia, ale jednak nic takiego nie znajduję.
Czy za dużo magenty niestety nie powiem :( jedyna obróbka której się tak naprawdę jeszcze uczę to zabawa krzywymi.
Wrzucam więc poprawkę 21 mając nadzieję, że polepszyłem a nie spiep....
edit@ Na dziś mnie chiba już starczy.
Jest lepiej, a gdybyś nie ruszał krzywych? Nie byłoby jeszcze lepiej ?
Wydaje mi się, że powinno wyjść coś takiego:
Może być, choć moim zdaniem przesadzasz trochę z nasyceniem kolorów. Masz orygnał?
Wg mnie dajesz za dużo nasycenia i zbytnio ostrzysz. Kadrowanie też jest do lekkiej poprawy.
Witam ponownie, tym razem fotki z innej beczki - mam skromną nadzieję, że się choć trochę spodoba ;)
Egipski bazar po zmroku.
Rozumiem, że wszyscy zaniemówili z wrażenia ;)
Cóż, te bazarowe fotki w większości nieostre.
Nie do końca potrafię zrozumieć co konkretnie chciałeś pokazać, a co jest "tłem". Ostatnie, ot, taki pstryk.
No rozmaziane te fotki, 5 mogłaby być ciekawa
Raczej wstawiaj jako załącznik albo z innego miejsca bo po powiększeniu tylko jakiej reklamy wyskakują.
Wystarczy w "belkę" nad obrazkiem kliknąć. ;)
odnosze wrazenie, ze w wiekszosc twoich zdjec ma problem z ostroscia. a to przez poruszenie, a to przez focusa gdzie indziej, albo jeszcze przez zmniejszanie. wyprowadz mnie z bledu jesli sie myle i miales taki zamiar.
Muszę niestety się zgodzić, tylko nie bardzo jak sobie z tym poradzić.
Sam nie wiem..... lepiej?.... gorzej?
Chyba jednak nie lepiej.
No to może teraz?....Trzecie podejście - ostatnie.
Jak dla mnie to za ciemne.
Wylepiony dalej szuka swego miejsca..... ;) i prosi o komentarze.
Istny kolorowy oczopląs :D
Uznaję to za atut. ;)
I kolejne...
Fotka nr.16 fajna...
Zdjęcie nex wydaje się, że to jakies żyjątka wodne i zagranie kolorem ciekawe. Tak nawiasem co to jest? Nex1 sympatyczny i nastrojowy widoczek z wakacji.
Ciekawe, fajne fotki.
Nax - świetne - ale CO TO JEST?
Pozdrówka.
Fajne kolory na ostatnim :)
"oczopląs" genialny :-)
Dziękuję za komentarze :)
Odpowiadając na pytanie - "kolorowy oczopląs" są to bliżej nie znane mi z nazwy rybki przepływające nad rafą koralową.
Kolejny (banalny) widoczek z tego samego miejsca.
Pozdrawiam
Wylepiony
Ożywiłoby to zdjęcie, gdyby ktoś wskakiwał do basenu.
Świetne, podobają mi się takie nocne zdjęcia z pięknymi światłami :)
fajne kolorki i fotka przyjemna dla oka.:)
Dorzucam kolejne (...ała...) tym razem z innej beczki, jakość kiepska przez iso 800 - ach ta automatyka ;)
Oczywiście ja zawsze wszyscy zachwyceni ;) , ale co tam nie zrażamy się...
Kolejna fotka już była, teraz ciut poprawiłem....chyba.
Aż usiadłam z wrażenia na widok "alla" - gratuluję, dzieciak ma w sobie to coś! :-)
Owszem można się czepiać kadru i że z boku czy z tyłu coś tam wystaje, ale jak dla mnie, mimo tego postać ma w sobie coś takiego że całkowicie skupia na sobie uwagę widza :-)