Robię porządki na dysku i widzę ze mam zdjęcia z "Gdańsk dziwga muzę"
No to poddam do oceny:)
Musiały roczek przeleżeć żeby ujrzeć światło dzienne:)
Wersja do druku
Robię porządki na dysku i widzę ze mam zdjęcia z "Gdańsk dziwga muzę"
No to poddam do oceny:)
Musiały roczek przeleżeć żeby ujrzeć światło dzienne:)
no to jeszcze 2 z tego koncertu:)
i ostatnia dzisiaj :) bo widzę że i tak nie chcecie oceniać:)
Mam nadzieje że kolega Dominik mnie nie zabije za tą fotografie:)
koncertowe- dobre :wink:
Dzięki , kurde a zrobione kitem 40-150 .....lubie ten obiektyw ....
To szkielko to cudo, cena/jakosc-nie ma takiego drugiego. Dlugie kity canona nikona sie chowaja, (mam na mysli zakres 50/55-200/250)
Co do zdjec to naprawde dobre, odszumiane?
I tu cię zaskoczę! Zdjęcia nie są odszumiane....
Oj lubię okla oj lubię:)
Uważam że to jest bardzo dobry obiektyw...Tym bardziej cena/jakość tutaj jest niesamowita .
No to jestem pod wrazeniem, moj e400 na ISO 400 juz szumi, fakt ze matryca pierdzielnieta ale czasami potrafi wkurzyc. Narazie kasy nie ma ale sie zastanawiam zostac przy olku i tylko body (np. e510/520 albo e1) dokupic czy system zmienic. Sory za OT
Wrzuc wiecej z koncertu!
kolejne z tego koncertu....ostatnie aż boli tak ubiłem ....
i kolejne:)
i naprawdę ostatnia dzisiaj ;>
Ostatnie
Z poprzedniej wrzuty trzecie jest fajne :) w BW też mogło by być ciekawe :wink:
A wiec tak zdjecia od 3 do 5, od 7 do ostatniego sa zajebiste ;) (prosze o nie cenzurowanie ;P ) Przypomina mi sie klimat opolskich piastonaliow...
Z ostatniej "rozległej" :wink: wrzuty mnie się podoba 7 i 9.
Numeruj zdjęcia łatwiej się będzie do nich odnosić.
Każda fotografia ma swój nr. np. k18 , k13 , k12 wystarczy najechać na fotkę i tam jest "NAME" zdjęcia:)
Podobają ci się jak rozumiem k18 i k20
Nie mogłem się powstrzymać:D
Żałuje że nie widać wyrazu twarzy tatuatorki ale tylko jedna ręke miałem wolna i do tego nie miałem jak się ruszyć:D
Ciekawy pomysl... Ale jakos nie przemawia do mnie...
Witam po chwili przerwy:)
W tą sobotę zostałem poproszony o kilka zdjęć na pamiątkę z chrzcin ....
Więc dziele się z wami moimi wypocinami oraz czekam na komentarz/krytykę/podpowiedzi
Szkoda że mała się rozpłakała i nie dało się jej uspokoić więc dlatego tak mało ..i do tego miały być one bardziej na luzie:)
p1
P2
P3
P3
Wszyscy na wakacjach??;) czy te zdjęcia są aż tak straszne ??:)
Ze względu na absolutny brak czasu moje postępy z fotografią marnie wyglądają ... Mam nadzieje że drugi plener z lampą błyskową wam się spodoba i pokażecie mi mocne i słabe strony tych fotografii...
K21
K22
K23
K24
K25
K26
K27
K28
K29
K30
K31
K32
Nikt?? Nic?? Mam je przenieść do innego działu żeby ktoś chciał je komentować?? Czy są aż tak beznadziejne?!?:)
tragicznie nie jest ani za idealnie...ja bym pokombinował z światłem bardziej i je zmiękczył tyle ode mnie
Dzięki ...Co do miękkości użyłem parasolki ale bardzo ( bardzo bardzo bardzo) chciałem mieć wyrażne światło na zdjęciu , odcinające się od reszty . I może przez to wygląda jak wygląda ....