Świetne zdjęcia, właściwie wszyskie trzymają dość wysoki poziom prócz portretów. Będę z przyjemnością zaglądał.
Wersja do druku
Świetne zdjęcia, właściwie wszyskie trzymają dość wysoki poziom prócz portretów. Będę z przyjemnością zaglądał.
oj fajnie... 19 bardzo mi pasuje. no i te zyjątka maleńkie , naprawde zacnie obfocone!
Bardzo dziękuję za komentarze, z portretami będę musiał się jeszcze podszkolić ale i w tych małych stworkach też :grin:. To teraz kwiatuszek...
Generalnie świetne zdjęćia. Przejrzałem cały wątek i przyznam że najbardziej zazdroszczę Gniewosza...:D
Ile ja już się naszukałem podobnych modeli:)
pozdrawiam
Makro bardzo fajne. A ostatni kwiatek to Zawilec gajowy.
Zawilec ładny. Bardzo mi sie podoba. Zraszaleś go wodą czy to rosa ?
Mucha rewelacyjna :) Zawilec również bardzo mi się podoba.
A to z dzisiejszej wizyty szwagra, jego synio Konradek :)
Super, szczególnie macro, reszta też fajna. Dobre kolory, ostrość....
Chłopiec - świetna jakość. Podoba mi sie fota, mimo ze oczy nieziemsko ciemne.
Czym robiles? e-3?
A ja wolałbym bez smoka ;)
Podzielam opinie, że to świetne BW i ogólnie bardzo fajny portret :)
Z dzisiejszego spacerku, na razie dwie. Później wrzucę następne.
Na ostatnich podoba mi się kolorystyka. Dobry bokeh. Ale mucha mogła być przesunięta bardziej w LD róg.
pozdrawiam;)
Piękna mucha na 22 :) Wygląda jakby właśnie szykowała się do startu.
Ciekawie u Ciebie, pajaczek, piękna rosa, zawilec, portret dziecka i ładnie uchwycone owady. Widać, że masz skrystalizowane w większej części podejście do fotografii i forujesz makro z interesującym i dobrym skutkiem.
Thx, Myślałem o przesunięciu muchy, tylko wtedy uciął bym tą kulkę i jakoś mi to nie pasowało :wink: ale może się mylę :roll:
Wielkie dzięki, no i wystartowała ale tego nie zarejestrowałem :grin:
Dziękuję za miłe słowa, staram się jak mogę ale nie zawsze wychodzi :wink:
dwa następne: inny kadr Bujanki i latarenka
Latarenka śliczna, taka malarska :)
następna seria:
Nie znam się na takich zdjeciach, wiec technicznie nic nie powiem, ale napisze ze niesamowicie udane i subtelne w/g mnie podejscie do sprawy. kwiaty ukazane niebanalnie, te dwie ostatnie foty.
Piękne te ostatnie zdjęcia. Najbardziej chyba podoba mi się latarenka. Ostatnie kwiatki też piękne.
O musze nie napiszę, że piękna, bo jakoś jeszcze nie mieści mi się to w głowie, że mucha może być piękna, ale zdjęcie i owszem.
To ujęcie Bujanka wydaje mi się jeszcze ciekawsze.
Trzymasz wysoki poziom :)
pzdr
Z ostatniej trójki 28 bardzo ładne, i bokeh i kolorki, prima sort. 27 tez niebanalne, ale już nie przekonuje mnie tak bardzo, bo trochę przeszkadza mi nieostrość tego pierwszego kwiatka - wzrok mi leci i nie do końca mi odpowiada przez to ta fotka.
No i latarenka - kapitalna. Fajnie, że w bw, bo ładnie to wyszło.
Świetne fotki. 28 - super.
Pozdrówka.
Trzy ostatnie ciekawe. I jeszcze raz przekonują mnie, że chodzimy podobnymi "drogami". Najbardziej podoba mi się tójeczka.
Bardzo się cieszę że się podobają :grin:, bardzo dziękuję wszystkim którzy tu zajrzeli i zapraszam do wyrażania swoich opinii pod moimi pstrykami.
Coś z dzisiaj
Kwiatuszek wg. obowiązujących norm i trendów - ciekawy i rzucający się miło w oko.
Pajęczaki - nie trafiają, jakość, ostrość, itp. Macro wolę ostre jak żyletę ;)
Świetne zdjęcia - zwłaszcza nr 34 - temat może niezbyt przyjemny, za to przedstawiony na bardzo wysokim poziomie - brawo...
Czekam z niecierpliwością na kolejne...
Pozdrawiam
zdjęcie 34 super :) ....
.... i jeszcze model w szkłach kontaktowych :lol: :wink:
Hehe, mucha z binoklem :) Świetnie uchwycone.
Ale i muszelka na mchu (?) przednia. Bardzo ładnie, choć pchnąłbym nieco większą GO, tak, by cała muszla w nią się zmieściła.
teraz każde z innej beczki :)
Babcia fajna.
34 miazdzy. az mnie dreszcz przeszedl ; )
Ciepłe i odpowiednio nasycone kolorki, np. kwiat nr 20. Obróbka niemowlaka też.