ha ha - niezły ten sierściuch :). Widać , że nie obce są mu częste potyczki. Koty to wytrzymałe bestie - znałem takiego co o 3 nogach tylko, a dzielnie bił się do późnej starości .
Wersja do druku
ha ha - niezły ten sierściuch :). Widać , że nie obce są mu częste potyczki. Koty to wytrzymałe bestie - znałem takiego co o 3 nogach tylko, a dzielnie bił się do późnej starości .
Zdjęcia ptaszków zdecydowanie ładniejsze niż tego paskudnego kota :wink:
Ale weteran :-P
A jaka mina...
Gdyby jeszcze umiał opowiadzieć o swoich przeżyciach to byłoby czego posłuchać :wink:
10,11 bardzo dobre, 12 dobra
11 - świetne połączenie delikatności ptaszka i równie delikatnego tła, kadrowanie też mi się podoba, najlepsza fota z w/w
15 ma ciekawy kadr pozostałe niezbyt zachwycają.
tak 15 najlepsza, ale ogólnie fajna jest ta seria, ze względu na dość rzadkie zjawisko, jakim są chmury soczewkowe .
15-stka - najciekawszy kształt, ale chyba mocno wyciągałeś tę fotkę z ciemności, bo przyszumiało. Można by odszumić - to chmura, dramatycznej ostrości nie musi na niej być.
Piękne kształty na dwóch ostatnich.
Gdzie Ty takie chmurki wypatzryłeś? W życiu takich nie widziałem w naturze :roll:
Chmury ciekawe same w sobie.
16-UFO, chmura jak wielki latający talerz :D, ale 15 najlepsza z tej trójki.
chmurki pierwsza klasa, b. ładne
pzdr
15-stka świetna :) fajny kadr
Dzięki. Dwa ostatnie zdjęcia robione podczas Halnego E-300 więc trochę "szumi", mnie to jakoś nie przeszkadza. Kadry nie porywają.
17. Bogatka
18. Sosnówka
19. Uboga
Ostatnią sikore już oceniłem w galerii. Piekne. Gratuluję piękne zdjęcie, ale i sosnówka niczego sobie.
Uboga ładnie zapozowała . Rzadki okaz w naszej galerii , podoba się:)
Takie tam zdjęcia z wczoraj.
Przyłóż si do obróbki. Czy tak nie jest lepiej?:
Balon jak balon :), ale za to wypatrzyłam teraz Twoje ptaszki. Bardzo ładne kadry.
Nadchodzi wiosna. 20.03.2009.
22.
23.
24.
Ależ sarkazm :D :twisted:
Nie,no wiosna w pełni! Wszystko dookoła kwitnie na biało...;)
Fajne zdjęcia.
15 i 16 - są świetne.
Pozdrówka.
Ja podobnie 15/16 rewelka
Zdjęcia z szuflady.
25. Krowa z kucykiem.
26.
27.
Trzy ciepłe foty ;)
pzdr
Szczygieł - mniam! Lubię, a tak trudno mi go upolować :)
Hehe, kucyk krowy jest niezły - przykadrowałbym nieco mocniej, żeby tę krowę dać bliżej widza. Ptaszek i żabka też ładnie wyszły - wiosennie :)
ptaki masz wyjątkowe :lol:. Dla mnie, laika w tym temacie, byłoby dobrze, gdybyś je nazwał, jak na przyrodnika przystało. Na szczęście w paru przypadkach koledzy dopisali, co który jest :???:.
Heh, można nauczyć się tego, co "Jasiowi" się nie chciało ;-).
Bardzo fajne te ostatnie zdjęcia.
Ptak ( szczygieł ) - bardzo ładnie.
I żaba - naprawdę fajny portrecik.
E no! Super :)
Szczygiełek swietny a krowa z kucykiem i żaba też niezgorsze.
To Ci się wypad udał :)
Ufryzurowana krówka, szczygieł na gałązce i żabka bardzo fajne kadry.
Jak wam się podoba szygieł to dam jeszcze jednego.
28.
29. Młody jeż.
30. Złoć żółta.
Zwierzaki fajne, roślinka, wporównaniu z nimi jakaś "marna" ;) Pewnie dlatego, że delikatniejsza :) Jaki to obiektyw?
ptaszek, jeżyk super!
Ptaszek doskonały - choć zacieśniłbym kadr. Jeżyk też sympatyczny.
Bardzo dobre fotografie ze szczygłem. Żaba też udana.
26, 27, 28 pięknie wypatrzone- złapane :grin: