DraXan: metki RULEZ! :D
ps. zdaje się, że można znowu zwiedzać katakumby u oo. reformatów? Podejrzewam, że na aparat się nie zgodzą... :cry:
Wersja do druku
DraXan: metki RULEZ! :D
ps. zdaje się, że można znowu zwiedzać katakumby u oo. reformatów? Podejrzewam, że na aparat się nie zgodzą... :cry:
DraXan, widzę, że fotki robiłeś E-1 na ISO 800, to jest daleko poza zasięgiem forumwiczów, którzy głównie działają na C4000, serii C7xx i C5060... :)
e takie tam gadanie daleko poza zasiegiem phi, teraz ma sie pojawic E300 Evolt okolo 1000oiro ;] juz teraz E-1 z 14-54mm kosztuje 7200zl za gotowke jak wejdzie E300 to znowu spadnie cena a to za jakies 2 miesiace no i w nowym roku znowu spadnie cena wiec mysle ze Ci co beda chcieli kupic c8080 beda mieli powazny dylemat
a ja ubolewam bo 50-200mm kosztuje 1000$ i 100$ zwracaja jak sie gdzies tam zarejstrujesz, ale obecnie nie mam tyle a u nas ostatnio widzialem za 4500zl, do tego jakis telekonwerter 1,5x za jakies 1000zl i juz moje wymazone cacko z 600mm (maloobrazkowy) zumikiem :D
ale to jakas niedaleka lecz jeszcze odlegla przyszlosc
Pozdrawiam
Ale sprzęciok ładny, tylko ponoć jest wolny... jak to jest z tym E-1 ?
DraXan, co ma byc smiesznego na 1 foto ? Patrze, patrze i jakos sie nie smieje - co innego to ostatnie, ale mam nadzieje, ze jak bedziesz robil odbitki dla mlodych, to w PS usuniesz ten maly ZONK z metkami :).
P.S (OT) Gdzie robiles fotki w sobote 18 wrzesnia ? bo ja mialem porobic troche fotek na slubie znajomych, ale sie dowiedzialem kilka godzin wczesniej, ze awansowalem na druzbe (tak sie to pisze???) i nie bylo jak strzelac :(.
a to "cos smiesznego" mialo byc do metekCytat:
Zamieszczone przez vodnik
a 18 to wlasnie OO. Reformatow, jak widac po exif`ie
no i studio :D
a no i mlodzi nie sadze by chcieli abym to usuwal ale sie zapytam :D
mialem mlodego ktory mial napisane HELP(lewy buty) ME!(prawy but)
ale juz nie mam tych zdjec :(
Pozdrawiam
jesli zapis 10MB RAW`a trwajacy 5sek to wolny aparat....Cytat:
Zamieszczone przez MichelCat
no i oczywiscie 12 zdjec w serii na 4sek raw`ow
ja uwazam go za szybkiego a dla mnie w zupelnosci wystarczajacego, troszku zwalnia jak sie wlancza NR ale ja go nie uzywam bo jest zbedny od tego mam teraz NeatImage
Pozdrawiam
a jeśli chodzi o szybkośc AF i reakcja na spust, bo głównie to mnie interesuje?
Brawo Draxan :)