Nie wiem jakby mało kontrastu
Wersja do druku
Nie wiem jakby mało kontrastu
Jedno z ostatnich zdjęć
Wygodniej dlka odwiedzających było by aby zadjęcia miały numer lub tytuł wtedy łatwiej się odnieść. Podobało mi sie zdjęcie pierwsze z modelką Pauliną. Ostatnie na którym widać bardzo dobre przygotowanie modelki do zdjęcia ładne ale efektowniej prezentowała by się cera jakby lekko ciemniej i bez obciętego ucha z lewej. Sporo portretów zwraca uwagę i są dość przekonujące.
Dwa ostatnie szalenie mi się podobają - światło, kady i obrobka zagrały w mojej ocenie doskonale!
Za przedmówcami, wszystko na Tak...a ostatnie mistrzostwo świata :)
Ostatnie GREAT!
Ostatnie 2 bardzo mi się podobają w tym najnowsze z tej dwójki najbardziej :)
Ostatnie zdjęcie jest rewelacyjne!
Pomysl na kadr fajny, wykonanie swietne (37)
dziękuję bardzo za opinię :)
ostatnie jest mega!
:)
pzdr
37 rewelka
Jeśli można zapytać - czym świeciłeś?
Fajnie, że się podoba :grin:
Oczywiście nie widzę problemu :grin: z przodu lampa 400Ws z Beauty Dishem 42cm biały, a z tyłu lewa strona - góra lampa 200Ws + softbox
37 na bardzo TAK .. zd50 :?:
tak użyte zd 50
takie z ostatniego pleneru
38.
Podoba mi się :-) Może usta mogłyby być w kolorze paznokci (?) i troszkę twarz doświetlić z prawej strony.
Z takimi zdjeciami, to mozesz spokojnie sobie stad isc... do forum gdzie wrzucaja zdjecia juz nie_poczatkujacy :) Czyli tu:
https://forum.olympusclub.pl/forumdisplay.php?f=23
T.
37 jest naprawdę dobre – widzę to nawet jako amator.
Dzięki wielkie
Po bardzo długiej przerwie :oops:
39.
zgodnie z wcześniejszymi uwagami chyba już nie masz co szukac na forum poczatkujacych ;-)
39. - bardzo ładne ujęcie (tak jak poprzednie :wink:). Jak dla mnie mogłoby być bez winiety.
Widzę że powoli w C zaczęły znikać problemy z ff/bf ;-) Poza tym, tak jak przedmówca, ten dział (Zdjęcia początkujących) nie jest dla Ciebie :-)
Problemy z bf /ff były na szkle sigmy zanim coś wybrałem, chyba z 15 szt macałem, a i tak poleciał do kalibracji. To nie to co Olek:cry:
Ladne portreciki i podobaja sie bardzo.
41. bardziej mi się podoba - bardzo ciekawie wyeksponowałeś oczy.
A moze te 40 tak w te strone??Co sadzisz?
Jak dla mnie to za bardzo rozmyte , wygląda jak lalka.
Wczorajsze zdjęcia
42.
43.