Dokładnie tak, podpisuję się pod tym. Świetne zdjęcie, widać emocje. Czerwony lizak pasuje jak najbardziej!
Wersja do druku
Świetna praca :)
Nigdy nie byłem ortodoksyjny jak niektórzy i częściowe pozostawienie kolorowego elementu w czarno-białej pracy mi nie przeszkadzało.
Gdyby nawet jednak, to musiałbym przyznać, że czerwony lizak jest sercem tej fotografii, sercem i kształtem i jako pomysł.
Bardzo udane, brawo.
Podoba mi się , nawet ta kolorowanka. Fajoska.
właśnie, cały czas zastanawiam dlaczego tak wiele jest negatywnych opinii na temat kolorowanek
w pewnym momencie sam zacząłem głosić 'poprawne' negatywne opinie w stosunku do kolorowanek
po Twojej wypowiedzi muszę się ujawnić i szczerze przyznaję, że mi osobiście kolorowanki odpowiadają - zwłaszcza z lizakiem :grin:
bardzo fajne, w takim odskulowym stylu :grin:
Oba "lizakowe" zdjęcia bardzo fajne. Mimo, że wręcz nie lubię "kolorowanek", to na przedostatnim mi to nie przeszkadza. Bardzo podoba mi się także obróbka a'la retro na ostatnim.
Za przedmówcą, oba fajne. Na ostatnim dobre kolorki, w ogóle niezła obróbka, zazdroszczę :-P:wink:
Lizakowe wariacje bardzo fajne. Drugie zwraca uwage dobrą obróbką. Na ostatnim bardzo podoba mi się oświetlenie sceny które daje temu zdjeciu cos co ma klimat. Ponadto oddana skala szarości zdradza dobry warsztat. Zdjęcie 15 trochę nierównomierne oświetlenie modelki to na lekki minus z kolei poza i wyrażona nią delikatność na tak.
Z tym oświetlaniem walczę jak mogę, ale zdjęcia robię w swoim pokoju:) brak miejsca nie pozwala mi na wielkie manewry.