Dzisiaj mamy prawdziwy wysyp sikorek czy jak im tam ;) Udane zdjęcia.
Wersja do druku
Dzisiaj mamy prawdziwy wysyp sikorek czy jak im tam ;) Udane zdjęcia.
Fajne te sikoreczki.
Pozdrówka.
Ale macie zdrowie, żeby przy takim mrozie sikorki focic:roll:
Ja już dwa tygodnie walczę z wirusami w gardle, żadne leki nie pomagały. Dopiero propolis zadziałał.
Ładne sikorki :wink:
Mi też 2 przypadło do gustu :) Ładnie Ci zapozowała :)
Na dwóch zdjęciach sikorka bardzo ładnie sie prezentuje i z przyjemnością można sie poprzyglądać.
Ładnie wyszło, druga bardziej mi się podoba.
Bardzo ładne ptaszyny :)
Bardzo ładne fotki tych sikorek(obie).
Tobie również Wesołych Świąt.:grin:
Ladnie prezentuja sie sikorki a ta druga widac lubi obiektyw:-)
Dzięki za odwiedziny. Może uda się jeszcze coś pokazać w tym roku, jak tylko będzie chwila wolnego na focenie.
Bardzo ładne, jest klimacik.
Pozdr...
Warto było czekać :)
Ciekawy klimat, który często nie jest spotykany.
Ładne. Ciekawe miejsce i klimat.
Kolor trawy troszkę mi nie pasuje do tych drzew i mgły. :wink:
Kurcze drugie zdjęcie jest w mojej ocenie bardzo dobre. Ładnie uchwyciłeś mroczny klimat. Zastanawiam się czy w wersji czarno-białej nie byłoby jeszcze lepsze. Pozdrawiam.
Wciągający klimacik, fajnie że wpadłeś - rób to częściej :grin:
e to jak 4 i pół to luz - tyle wytrzymam
:mrgreen:
No masz. Co wrzuta to piękniej:). Oba super ale na pierwszym światełko bardziej mi się podoba.
Dobry pomsł z reaktywacją wątku. :) Pierwsze, to z księżycem, z wczorajszej wrzutki, najbardziej mi się podoba. Ale wszystkie mają klimat.
Fajna ta wrzutka. Super. Kolor nieba ładny.
Pierwsze z ostatniej wrzutki świetne jest. :)
Pierwsze ma fenomenalny klimat !
Ok. Ruszamy z numeracją.
20. Kampinos. Do tego miejsca wrócę z pewnością, bo mam fajny pomysł na kadr, ale to dopiero na wiosnę.
21. Wysoczyzna Siedlecka. To miejsce będę męczył do znudzenia. Na wiosnę przepływający tu Liwiec ponoć mocno wylewa i liczę na fajne kadry z odbiciami. Tym razem jeszcze coś z lata.
Piękne zdjęcia :)
... oczywiście bierzesz pod uwagę, że na wiosnę słońce będzie w całkiem innym miejscu :)
I znowu świetnie :grin:
Kampinos rządzi moim zdaniem. Co do pozycji słońca to nie wiem czy już masz ale znalazłem fajną stronkę http://suncalc.net/#/49.9401,18.8062...14.09.12/23:20
Moim zdaniem też 20 bije na głowę 21. Puszcza Kampinoska ze swoimi łąkami zawsze miała dla mnie w sobie coś magicznego. Na Twojej 20. również to widać :)