Wiem, że to nie na temat, ale czy lekko nie przesadzasz z tym angielskim.Cytat:
Zamieszczone przez Deadpunk
Jest to równie dobre jak reklamy typu: SALE! na witrynach sklepów w Polsce.
Wersja do druku
Ojej
Nie wiedziałem, że kogoś to razi. To chyba z racji tego, że po angielsku mówię częściej niż po polsku (taka praca).
Jeśli to problem to postaram się powstrzymywać.
Mea culpa i
Aufviderzehn
Da swidanija ;)
Mądrze zastosowany cytat czy powiedzenie ma sens ale gdy jest tego potrzeba. Nie dziw się tak, wtrącanie obcojęzycznych zwrotów jest teraz w modzie, to wiemy ale gdy jest stosowane bez wyraźnej potrzeby po prostu drażni.
I tyle, bez urazy proszę :)
Z do widzenia po niemiecku (bo nadal nie wiem jak się pisze) to był żart. I nie chwalę się znajomością tego języka bo go nie znam.
Proponuję, więc zakończyć jałowe dyskusje na temat zapożyczeń, wtrąceń, makaronizmów i innych niuansów semantyki. Bo niewiele to przyniesie. Polonistów tych z zawodu i tych z zamiłowania przepraszam. I obiecuję - nic więcej po angielsku.
I tak wracam do swojego wątku. Tym razem postanowiłem pofocić kwiatki. Będę wdzięczny za uwagi.
hmm... przechdzi coś bez echa. To chyba zły znak, bo myślałem, że powyższe jest najlepsze.
Mimo to dam jeszcze jedno.
Z kwiatków przedostatnie MZ dużo lepsze, na ostatnim jakoś brakuje mi światła...
Poza tym wolę kwiatki w pełni ich "uroku" a Twoje są jakieś takie "jesienne", u schyłku ich istnienia...
Pozdrawiam
Sądząc po ilości komentarzy, kwiatki nie były najlepsze :cry:
Spróbuję więc z innej beczki.
Najpierw kilka słów wyjaśnienia co do ostatniego. Przekombinowane straszliwie - wiem. Przyznam, że starałem się ukryć nietrafioną ostrość. Mimo to, jakoś mi się podoba.
Ostatnie mi się najbardziej podoba, bo tutaj mocny kontrast pasuje. Nie potrzebnie ramię tylko tej pani ciachałeś. :wink:
ja się znam mało ale:
b20 - mam wrażenie, że ostrość uciekła do przodu ale może się mylę. w sumie z tych trzech najbardziej mi się podoba
b22 - mi się nie podoba bo nie lubię czarnych oczodołów chociaż kadr chyba OK
Dziękuję odwiedzającym, a zwłaszcza komentującym :grin:
Pozwolę sobie wrzucić jeszcze jeden kwiatek (już ostatni).
Obawiam się, że ostatnia fota to szczyt moich możliwości kwiatkowych. Więc na razie dam sobie spokój z tym tematem.
Ostatnio niestety słabo stoję z czasem (magisterka :-x). Tym niemniej, tkwi wciąż we mnie ekshibicjonistczna chęć pokazywania swoich gniotków. Oto więc zdjęcia, które zrobiłem kiedyś tam, ale nie byłem pewien czy je wrzucać.
Jak zwykle będę wdzięczny za uwagi i krytykę.
Czarno-białe bardzo fajne, najlepiej podchodzi mi drugie i trzecie.
b22 fajne.
Z ostatniej serii ładna kompozycja na 30. NA 29. moim zdanie za mały kontrast.
Generalnie - dość ładnie kadrujesz, starannie. Trochę mi brakuje pomysłów na treść.
Dzięki za odwiedziny.
rzeczywiście kreatywnością nie grzeszę. Moje zdjęcie to taki mój prywatny day in life. Taszczę aparat do pracy, z pracy, na spacer, do babci itd.
Kadry to chyba zasługa manualnych obiektywów, jest czas by ustawić.
Poza kilkoma wyjątkami daję 100%. :)
Dziękuje jeszcze raz za komentarze.
b28 i b30 najlepsze.. :)
b28 - mi najbardziej przypadło do gustu - chociaż chyba zabrakło ostrości
b28 i b30 to dla mnie faworyci - może tylko szkoda ostrości na b28...
Pozdrawiam
Nie loguję się ostatnio często, dlatego zaniedbałem swój wątek.
Późno, ale dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze.
zdecydowanie b28 jest nalepsze.
Powymądrzałem się i ponarzekałem gdzie indziej.:wink:
Teraz czas coś wstawić. Na razie tylko jedna IMO godna uwagi.
Dziękuję za miłosierne milczenie. :oops:
Idę coś popstrykać. :)
jak dla mnie ciekawe foto, widac emocje na tym foto. moze bym je troche ciachnal od gory.
Bardzo mi się podoba ostatnia fota. Czuć na niej bliskość tych dwóch osób. Naprawdę jedno z najlepszych w tym wątku, tak uważam. Trochę namieszała ta osoba w tle - oko nieco błądzi, ale generalnie bardzo mi się podoba.
pozwolilem sobie tak na szybko...
bravo 666cin ! - tak, teraz bardziej poprawnie!
prawdziwy magik nie zdradza swoich sztuczek...:)
a tak powaznie. hm ps i stemplowanie, latki i tym podobne;)
ostatnie świetne, wyróżnia się - ciekawe kto z te pary ma większe zamiłowanie do materiałów w kratę?
Przykład prawidłowego użycia PS'a :wink:
Dzięki za komentarze. Miło mi, że ostatnia fota się podobała. Myślicie, że nadaje się do galerii?
Wrzucę jeszcze dwie z placu zabaw w Rabce w zimie.
Witaj,
to pierwsze raczej nie wzbudziło we mnie skojarzeń z placem zabaw :) Te łańcuchy i pustka brrr...
A drugie w stylu "wyrzutnie rakiet" fajne. Mozna trochę jeszcze posiedzieć tam i popracować nad formą ale pomysł mi się podoba.
Plakat do horroru typu "sierociniec" hehe...
Pierwsze mi się podoba - takie rozpaczliwie puste. ;)
Drugie nie, ale ja nie lubię kolorowanek i to dlatego :)