Jaka mafia :mrgreen: świetny moment uchwyciłeś ;)
Wersja do druku
Jaka mafia :mrgreen: świetny moment uchwyciłeś ;)
A w trzecim siedzą same grubasy.
Siedzą i jedzą tłuste kiełbasy...
Fajne ;)
Witam
Przejrzałem właśnie wątek - masz oko!
Bardzo ciekawe kadry "życiowe" i do tego z fajnym humorem.
pzdr
Wielkie dzięki za komentarze. Dzisiaj z innej beczki - próba focenia architektury. Hmmm...
fota 12.
i fota 13.
No tak, rozumiem i przyjmuję: milczenie to druzgocąca krytyka:)
No to jedziemy dalej
Fota 14.
ajajaj, 13 nie zauwazylem wczesniej-mam pytanie-czemu przekrecona? i tak przeciez widac, w ktorym kierunku powinna byc(chociazby anteny) wic nie bardzo rozumiem twoje zamiary. sam zamysl calkiem niezly, ale troche bym nad nim popracowal. ostatnie byloby mocne, gdyby... no wlasnie-masz jakies zastrzezenia do tej foty? sam napisz.
k@czy: dzięki za koment. Trochę popracowałem nad fotą 13. lepiej? Co do samego przekręcenia, to wydawało mi się, że będzie bardziej abstrakcyjna...
co do foty 14 to byłaby w/g mnie lepsza z gościem żulowatym na max'a z flaszką w ręku czy coś takiego :)
ostatnie świetne - dodaj ramkę w celu zamknięcia kompozycji
Fota 16.
"Jej wysokość Afrodyta"
Kurczę... jak mogłam przegapić taki fajny wątek? :shock:
Świetne zdjęcia, na początku zapamiętałam kilka numerków do omówienia ale zbyt się nawarstwiło...
5. - trzy wiedźmy - fajnie wyszło
6. - Truskawy - fajnie uchwycony moment i kadr
7.- SUPER kadr, dałabym większy kontrast ale... ogólnie - świetny nooo
9. - wpadłem ci w oko - bardzo sympatyczne
10. - "Córka i maszyna rolnicza" - świetne!
11. - prawa nóżka, lewa nóżka - fajnie wyłapane
Ogólnie - muszę tu zaglądać - warto :D Wyłapujesz fajne momenty, oko do dobrych kadrów masz... czegóż więcej trzeba?
Ostatnia (16.) jakoś do mnie nie przemawia. Chyba sytuacja za mało charakterystyczna lub źle wyeksponowana -tego nie wiem. Ale za to widzę Wrocław - także plusik :P
Piękne dzięki za komenty. No i za gwiazdki przy wątku...
Kolejna Fota 17.
"Mam widzenie; podwójne"
Kolejne...
Fota 17.
"Człowiek doświadczony życiem"
16. pomysł tej fotki mi się podoba, owe kontrasty;-) Ostatnia 17. ciekawa, szkoda, że ucięta góra- ładne BW.
ps. zdublowana numeracja 17.
Coraz ciekawiej się tu dzieje . Przedostatnie widział bym bardziej centralnie, ale to nie koncert życzeń ;)
Wielkie dzięki za komenty.
Kolejna jeszcze ciepła
Fota 19.
"Sex and the City"
Ostatnia fotka świetnie uchwycona, podoba mi się. Zazdroszczę temu modelowi... "kaloryferka" , żebym mógł na basenie poszpanować ;-)
Tak, świetne to jest, już komentowałam w Galerii. Świetnie zbudowany kadr tymi paskami, i te napisy... i kombinacje przód-tył, i kolory. Fajoskie.
I Ja komentowałem - świetne.
Piękne dzięki za komenty.
Fota 20.
"W łeb"
powinno być, "przez łeb!"
:) fajne
Bardzo fajna fotka... to co w streecie najfajniejsze.
Ciekawe ujęcie tylko piłka gdzie...;-)
Też lubię takie ujęcia :)
Dopiero teraz tu trafiłem - nie znam się zbytnio na street foto, ale Twoje foty naprawdę przykuwają wzrok na dłużej i .... mają to "coś"... Będę tu zaglądał regularnie...:wink:
dziękuję za komenty.
Tym razem coś na smutno- dzisiaj ok. 6 rano na terytorium bit4, czyli wrocławski Dworzec Główny
Fota 21.
dwa ostatnie świetne, spostrzegawcza bestia z Ciebie;) Ładnie grają kolorki na ostatnim. Ja ostatnio też włóczę się po "kwadracie" Bit'a - będzie dym .
ja zabłąkałem się tam całkiem przypadkiem, także spoko:lol:
dobra dobra. Bit nie śpi
Oba ostatnie znakomite.
Ciekawe ujęcie i kolorki. Skojarzenie obrazu też wieloznaczne. Dobre!
Godzina ten niezła dla focenia takich przypadków, dworzec jeszcze ospały, ludzi mniej a Gigantów trochę jest, póki nie pojawi się kolejny obchód SOK- istów i ich nie przegoni (bardziej nielubiani niż policjanci). Parę godzin póżniej ludzi już na dworcu moc i więcej szans o nietypowe, sytuacyjne fotki ale też trzeba uważać na złodzieja lub na tajniaków, którzy mogą uznać takiego wałęsającego się gościa za ...złodzieja. Miałem parę razy (świadomie) takie sytuacje i ...chyba na złodzieja jestem za wysoki, dlatego odpuszczano mnie ;-)
Zawsze chętnie oglądam fotki z miejsc, które znam i nie jest to cecha tylko moja. Zatem na dworzec marsz!
ps. zapomniałem jeszcze dodać: ;-) Wielki bit czyli BigBeat patrzy ;-)
Oczywiście mam na myśli te mrowie kamer na dworcu
Świetne to ostatnie zdjecie. Już oceniłam w Galerii. Zazdroszczę trochę tego ujęcia.
Poprawiłem trochę rzeczywistość i dodałem "oddechu" z lewej.
Wiem - było tak od razu i się nie przyznawać :)
Następny strzał.
Fota 22.
"Manifest obrońców zwierząt"
Ciekawe, dynamiczne.
Podoba mi się wydobycie głównej postaci z tła za pomocą winiety.
Bardzo dobra fota.
Fota 23.
"Fiu, fiu, ale laseczki"
Góra odciąga trochę uwagę.
Fajne foty, nie pstrykane na pałę "z biodra", tylko wypatrzone i uchwycone. To lubię!
Fota 24.
"Na rozdrożu"