Oczko!
Wersja do druku
Oczko!
Oj tam, kończ Waść, wstydu oszczędźhttps://forum.olympusclub.pl/images/.../icon_wink.gif
Tak poważniej, uważam głosowanie powinno trwać góra 1 tydzień (a nawet z 3 dni). Nie da się ukryć, że to forum "umiera"...
edit.
Za rok, dwa (jesli forum bedzie istniało), zostanie tu kilka osób, tak sądzę
Obecnie jest kilkanaście aktywnych (w wielikch porywach do 20 czy 30 osób), tak w miarę
Pamiętam tylko jedną popRAWkę gdzie chyba były 3 (może 4 prace). To był dość trudny retusz starego zdjęcia. Ilu było glosujących nie pamiętam i nie chce mi się szukać. Tak w ogóle nie chodzi mi o ilość prac (bo 7 to sporo, biorąc pod uwagę aktywnych użytkowników), a o ilość głosujących w popRAWce. Choć właściwie liczba 21 odzwierciedla faktyczny stan osobowy na forum i rzeczywiście nie ma się czego czepiać...
też głosik dodałem
Powinność swoją wykonałem.
No nieźle.
Duużo Stoperanu i samozaparcia by znowu usiąść do notepad++ opisać, kopiować, wklejać, wywalać puste linie... Że o spełnianiu marzeń userów nie wspomnę. Będzie nowy silnik 2.4.3 - pogadamy.
Ale to chyba Ty decydujesz, że edycja popRAWki trwa 6 tygodni, a mogłaby trwać co najwyżej 3 lub 2 tygodnie ?
Naprawdę potrzeba tu nowego silnika 2.4.3 i notepad++, aby skrócić ten czas ? Może to by rozruszało nieco tą fajna zabawę ? Zresztą sam nie wiem...niezaprzeczalne jest, że forum "umiera" i ma marginalne znaczenie. W porywach max. 30 użytkowników tu jest, ale taka kolej rzeczy i trudno to będzie zmienić...
Tak, ja decyduję. Ponieważ nie miałem pojęcia, kiedy skończy się wariactwo z załącznikami i resztą niedoróbek po migracyjnych, "zamroziłem" edycję czasem ankiety. Uważam, że to był dobry pomysł. Co będzie dalej - zobaczymy, zabawa ma potencjał i można go wykorzystać, ale potrzebna jest podstawa. To ma być przyjemność dla obu stron: prowadzącego i uczestników.
Na razie: jest nowy regulamin OJ a forum kuleje. Mam wrażenie, że buduje się chałupę od dachu.
Ten nowy regulamin OJ faktycznie całkowicie bez sensu (nawet nie czytałem bo to strata czasu jak dla mnie). Powinno się najpierw przywrócić dawną funkcjonalność forum, a ewentualnie wprowadzać jakieś nowe regulaminy. Dokładnie jak napisałeś, budowanie chałupy od dachu. Ale kto wie może teraz takie trendy "som" i nowy właściciel forum nie ma sobie nic do zarzucenia...
odp. w tym wątku:
Migracja na nowy serwer
Równorzędnymi zwycięzcami tej edycji zotali:
rafs, pracą:
Załącznik 178203
oraz west73 pracą:
Załącznik 178204
Serdeczne gratulacje, i brawa za inwencję, dla obu zwycięzców!!!
Wielkie brawa dla zwycięzców!
Czyli nie jestem taki zły :D Dzięki
Gratulacje dla zwycięzców !!! :mrgreen:
PS.
Moja Złota Polska Jesień niestety nie znalazła uznania.:mrgreen:
Poproszę obu panów, o rawy do popRAWek
Serdecznie Wam obu gratuluję, brawo :)
Również gratuluję!
Gratuluję zwycięzcom.
się dołączę do gratulacji :)
good job :D
Gratulacje panowie :-)
Dziękuję za RAWy. Gryś, zadeklarował tydzień, i śmigamy na nowy vbulletin, może poczekamy i ruszymy za ten tydzień? To jedno pytanie, i
drugie: mamy dwu Zwycięzców i dwa RAWy. Chcecie równocześnie dwie edycje, czy jedna się kończy i zaczyna druga?
Jeśli o mnie chodzi to można poczekać, choć ten tydzień się pewnie przedłuży:). Byłbym za jedna edycją, a po jej zakończeniu następny RAW. Oczywiście przystosuje się za głosem większości, jeśli się takowy pojawi.
to może puścić pojedynczo ale krócej?
Gratulacje dla zwycięzców :grin:
Gratuluje zwycięzcom.
Od ogłoszenia wyników ostatniej popRAWki minął ponad miesiąc. Zdaje się 2 RAW-y czekają, a my czekamy jeszcze tydzień ?, Czy może da się w tych warunkach (kulejącym nieco forum) przeprowadzić popRAW-kę ?
Tym bardziej, że miało być krócej (rozumiem w sensie czasowym):
Na razie na to "krócej" się nie zanosi. Oczywiście jak się nie da, to trudno, poczekamy..., może za miesiąc, dwa się uda...
@andtor2: przypomnij mi w poniedziałek, ok?
To może od tego cza było zacząć:) , tak poważniej, to powiadomić, ze zawiesza sie popRAWke na ileś tam miesięcy i wszyscy heppy są. Po co takie bzdurne teksty (jak inaczej to nazwać) poczekajmy tydzień ?
Powiedz, ze nie masz czasu teraz prowadzić popRAWki i sprawa jasna. Czy będzie jak z Oly Rulez w wykonaniu Hadesa ? (zmęczenie materiału i takie inne pierdoły)