Na kogo ? :roll:
Wersja do druku
Jakiś marazm, głosujących brak, a tak nie wiele trzeba aby wątek się kręcił. :roll:
Nie wstydźcie się i głosujcie ku chwale Saboor'a od jeden do dziesięć. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a ja mogę głosować czy nie?
15 głosów, cienko a autorzy się starali... Leniuchy! Do roboty i głosować!
Zagłosowałam ale było mi bardzo niewygodnie dokonać wyboru :roll:
łatwiej mi się wybiera z galerii jak np. Fotografia Miesiąca.
Tu za bardzo nie widzę problemu/niewygody. I w jednym i drugim konkursie są miniatury, które trzeba powiększyć. Ale zgłaszaj propozycję Saboor weźmie pod uwagę (tak sądzę).
Na pewno będzie lepiej (jak już pisałem), gdy prace będą w oddzielnym wątku i może przed miniaturą dać jeszcze numer.
01.|miniatura| 02.|miniatura| 03.|miniatura|... itd.
Edit.
Tu już bardziej o estetykę chodzi, co by miniatury nie były z sobą tak "posklejane":), a niewiele więcej roboty dla prowadzącego.
Jeżeli, to nazwa, nie numer inaczej będą takie szopki jak z flashką.
Co do osobnego wątku... niewiem czy to dobry pomysł, będą się mnożyć byty a te ze zdjęciami, zawsze gdzieś uciekną,
ponieważ głosując podbijacie wątek "do góry". Zamknięty z pracami, odchodzi w zapomnienie.
Możemy spróbować, jak zacznie się kiciać scalę oba wątki wystawowy i ocenowy.
Oczywiście pod (czy tam obok) 01. znajdowałoby się praca (miniatura) z nazwą: "Saboor01", pod 02. praca z nazwą: "Saboor02" i tak dalej.
Właściwie to moja pomyłka bo miałem na myśli aby prace do oceny wstawić w osobnym poście, a dlaczego, pisałem w tym wątku w poście #35.
Choć osobny wątek to chyba też nie byłoby takie złe rozwiązanie, spróbować można:)
czyli: Saboor01[PRACA]Saboor02[PRACA]
pod nimi mogę Wam dorzucić link do galerii z miniaturkami. Tak będzie optymalnie.
Z wątkami już eksperymentowałem w DITL'u mimo, że w przyklejonym wątku były linki do wszystkich edycji, i tak nikt nie mógł trafić.
Lepiej nie rozdzielać.
Dziękuję. Gratuluję również pozostałym uczestnikom zabawy, szczególnie pracy nr. 09 i 05. Różnica mała była w głosach. Można poznać autorów ?
Teraz dylemat nad wyborem RAW-a do następnej edycji. Potrzebuję czasu do jutra wieczór. :)
Proszę:
A56/09Załącznik 175490Bodzip/03Załącznik 175491helmuth/04Załącznik 175492
henry1/06Załącznik 175493JoteM/01Załącznik 175494ramigos/07Załącznik 175495
hades/08Załącznik 175496witia/10Załącznik 175497yamada/05Załącznik 175498
Gratulacje dla zwycięzcy.
I ja też gratuluję.
Brawo! :-)
Gratulacje dla zwycięzcy!
Gratulacje dla zwycięzcy !!! :mrgreen:
Podziękowania dla osoby, która zagłosowała na mego gniota. :roll::mrgreen:
Również dziękuję za gratulacje, którym nie dziękowałem:)
gratuluje zwycięzcy :)
Gratulacje dla zwycięzcy :grin:
Dzięki.
RAW wysłany do następnej edycji. Głęboka szuflada, pstryk spacerowy, taki dosłownie spacerowy:)
Następna edycja rusza lada chwila... Nabieramy tempa! :cool:
poprawiłem, bo byka szczeliłem. :-)
Dzięki Oleńko!